- 17 Haziran 2017
- 4.052
- 14.624
- 208
- Konu Sahibi TemelinSafinazi
-
Evet canım benim sayende inofolic ile tanıştım unuturmuyum hic çok teşekkür ederim inşallah sağ salim kucağına alırım bu defa sen kavuştun mu bebegineAy CNm çok sevindim sağlıkla gelsin inşallah hatırladın mı beni
Merhaba canım, yani en az 2 katı olması gerek diyorlar. ben adetime 6 gün kala yaptırdım 23 çıktı, doktorum 2 gün sonra yaptır en az 45-50 olursa gebelik var diyebiliriz dedi. Şu an için 2 katı olmamış ama belli olmaz bir anda yükselebilir. Sen yine tekrarla testini mutlaka.Arkadaslar merhaba adetimden 2gun once beta hcg yaptrdim 13 cikti sonra adet gunumde 21 cikti sizde degerler cokmu dusuk
Rica ederim canım. İnşallah bebeğin seninledir. Güzel düşün ve yarını bekle stres yapma. bana da yaz olur muSaolasin cnm aslinda pazartesi 13 sali 18 bugun 21 dayanamayip 3 gun ustuste yaptirdim ama doktorum cuma beklememi soyledi umarim yukselir cevabin icin teseklur ederim
İnşallah CNm cinsiyeti ne 2,5 aylık çok tatlış bi oğlum var çok şükürEvet canım benim sayende inofolic ile tanıştım unuturmuyum hic çok teşekkür ederim inşallah sağ salim kucağına alırım bu defa sen kavuştun mu bebegine
Canim bu ay öğreneceğiz ben de çok merak ediyorumİnşallah CNm cinsiyeti ne 2,5 aylık çok tatlış bi oğlum var çok şükür
Iki gün arka arkaya gittim hastaneye ilk gün 15 dedi ertesi gün 20 mm olmuş dedi catlatma iğnesi oldum doktor büyük ihtimalle o gece hamile kaldın dedi . 5 hafta 3 gün şuan ❤Canım çatlatma iğnesi öncesi kaç yumurtan olmustu ve kaç mm. Bende yarın yapacağım iğne
Bende iki tane 18 ve 19 bugün 11. Gün iğnenin çok silik bi çiZgi var oda iğnenin etkisi büyük ihtimalle olmadı yani kaçıncı günü test yapmıştınIki gün arka arkaya gittim hastaneye ilk gün 15 dedi ertesi gün 20 mm olmuş dedi catlatma iğnesi oldum doktor büyük ihtimalle o gece hamile kaldın dedi . 5 hafta 3 gün şuan ❤
14 gün sonra yaptım benimde silikti ama ikinci hemen cıktı silik olmasına rağmen hemen kan testi yaptırdım 66.5 diBende iki tane 18 ve 19 bugün 11. Gün iğnenin çok silik bi çiZgi var oda iğnenin etkisi büyük ihtimalle olmadı yani kaçıncı günü test yapmıştın
Hayırlısıyla bakalım :)14 gün sonra yaptım benimde silikti ama ikinci hemen cıktı silik olmasına rağmen hemen kan testi yaptırdım 66.5 di
Hayırlısı aynen inşallah güzel şeyler olur hep hayatında:)Hayırlısıyla bakalım :)
Gayet iyi canım iki günde iki katı bekleniyor seninde öyle. Hayırlısı inşallahPeki ayın 5inde beta hcg baktırdım 1080 di,ayın 9 unda baktırdım 5000 olmuş. Sizce artış normal mi iyi mi ?
Çok teşekkür ederim doktpr da iyi buldu sonucuGayet iyi canım iki günde iki katı bekleniyor seninde öyle. Hayırlısı inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?