• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BETA HCG !!!

Arkadaslar merhaba adetimden 2gun once beta hcg yaptrdim 13 cikti sonra adet gunumde 21 cikti sizde degerler cokmu dusuk
Merhaba canım, yani en az 2 katı olması gerek diyorlar. ben adetime 6 gün kala yaptırdım 23 çıktı, doktorum 2 gün sonra yaptır en az 45-50 olursa gebelik var diyebiliriz dedi. Şu an için 2 katı olmamış ama belli olmaz bir anda yükselebilir. Sen yine tekrarla testini mutlaka.

Saolasin cnm aslinda pazartesi 13 sali 18 bugun 21 dayanamayip 3 gun ustuste yaptirdim ama doktorum cuma beklememi soyledi umarim yukselir cevabin icin teseklur ederim

Saolasin cnm aslinda pazartesi 13 sali 18 bugun 21 dayanamayip 3 gun ustuste yaptirdim ama doktorum cuma beklememi soyledi umarim yukselir cevabin icin teseklur ederim
Rica ederim canım. İnşallah bebeğin seninledir. Güzel düşün ve yarını bekle stres yapma. bana da yaz olur mu

Canım çatlatma iğnesi öncesi kaç yumurtan olmustu ve kaç mm. Bende yarın yapacağım iğne
Iki gün arka arkaya gittim hastaneye ilk gün 15 dedi ertesi gün 20 mm olmuş dedi catlatma iğnesi oldum doktor büyük ihtimalle o gece hamile kaldın dedi . 5 hafta 3 gün şuan ❤

Iki gün arka arkaya gittim hastaneye ilk gün 15 dedi ertesi gün 20 mm olmuş dedi catlatma iğnesi oldum doktor büyük ihtimalle o gece hamile kaldın dedi . 5 hafta 3 gün şuan ❤
Bende iki tane 18 ve 19 bugün 11. Gün iğnenin çok silik bi çiZgi var oda iğnenin etkisi büyük ihtimalle olmadı yani kaçıncı günü test yapmıştın

Bende iki tane 18 ve 19 bugün 11. Gün iğnenin çok silik bi çiZgi var oda iğnenin etkisi büyük ihtimalle olmadı yani kaçıncı günü test yapmıştın
14 gün sonra yaptım benimde silikti ama ikinci hemen cıktı silik olmasına rağmen hemen kan testi yaptırdım 66.5 di

Kızlar ben çarşamba günü öğleden sonra kan verdim ve kan testinde hamile olduğumu öğrendim. Değerim de 49.31di. Cuma günü de sabah 9 gibi kan verdim ve değer 63 olmuş. Düşmemesine sevindim ama fazla yükselmemesi de kafama takıldı sizce bi aksilik var mıdır? Ya da ben biraz aceleci mi davrandım kan vermekte 1 gün girmişti araya sadece? Doktor önümüzdeki salı yine kan vermeye gel dedi. Aranızda böyle birşey yaşayan var mı?

Peki ayın 5inde beta hcg baktırdım 1080 di,ayın 9 unda baktırdım 5000 olmuş. Sizce artış normal mi iyi mi ?

Back