1415 ortalama kesenin gorulebilecegi zamanlar. Kese gorulunce artik betaya bakilmiyor benim bildigimMerhaba kızlar 1 yıllık evliyim 1 düşük 1 kimyasal gebelik geçirdim bu ay gebe olduğumu öğrendim değerlerim gayet güzel yükseliyordu cuma günü 1415 di beta hcg bu gün tekrar verdim yani 2 gün sonra 1951 çıktı iki katı olması gerekirken artış yavaş daha önce başına gelen oldu mu değer artışı yavaşlayıp tekrar artan
Kese cuma günü gözükmedi pazartesi tekrar çağırdı doktorum pazar günü de kan vermemi istedi1415 ortalama kesenin gorulebilecegi zamanlar. Kese gorulunce artik betaya bakilmiyor benim bildigim
Şuan nasıl ilerliyor gebeliğinizKese cuma günü gözükmedi pazartesi tekrar çağırdı doktorum pazar günü de kan vermemi istedi
Değerlerimin yükselişi yavaş iki gündür kahve rengi lekelenmem oluyor ağrım falan hiç yok şuan bu gün doktor kontrolüm varŞuan nasıl ilerliyor gebeliğiniz
1950den sonra bidaha kan verdiniz mi kaç çıktı. Bnm de 1200dü daha sonra 1987cıktı Dr karnımdan baktı göremedi alttan bakmak istedi bugün bnm de randevum. Bakalım hakkımızda hayırlısı olsun.dr a giderken idrara aşırı sıkışık gidin. Öyle görünür.Değerlerimin yükselişi yavaş iki gündür kahve rengi lekelenmem oluyor ağrım falan hiç yok şuan bu gün doktor kontrolüm var
Hiç belli olmaz. Baska Dr a gidin Bi kaç gün sonraKese gözüküyor ama sağlıksız gebelik dedi doktor kendiliğinden düşer dedi
10 gündür değerlerimin yükselişi az o yüzden benimde canım sıkıldıHiç belli olmaz. Baska Dr a gidin Bi kaç gün sonra
Alttan muayene yaptıkları zaman idrara sıkışık gelmeyin hatta muayeneye girmeden idrarı yapın o şekilde girin diyorlar idrar torbası baskı yaptığı zaman doktorun onu ittirmesi gerekiyormuş o da canınızı acıtırmış bana kendi doktorum söylemişti. Karından bakıldığı zaman idrara sıkışık gidin diyorlar1950den sonra bidaha kan verdiniz mi kaç çıktı. Bnm de 1200dü daha sonra 1987cıktı Dr karnımdan baktı göremedi alttan bakmak istedi bugün bnm de randevum. Bakalım hakkımızda hayırlısı olsun.dr a giderken idrara aşırı sıkışık gidin. Öyle görünür.
Ben 2 kez tahlil yaptırdım Dr bidaha istemedi.10 gündür değerlerimin yükselişi az o yüzden benimde canım sıkıldı
Aynen dediğiniz gibi. Ben alttan istese zaten hayır dicek tim. Oğlumda alttan baktı Dr düşük tehlikesi geçirdim. 2 3 ay kalkmadım yattım.Alttan muayene yaptıkları zaman idrara sıkışık gelmeyin hatta muayeneye girmeden idrarı yapın o şekilde girin diyorlar idrar torbası baskı yaptığı zaman doktorun onu ittirmesi gerekiyormuş o da canınızı acıtırmış bana kendi doktorum söylemişti. Karından bakıldığı zaman idrara sıkışık gidin diyorlar
Benim doktorum düzsnli olarak alıyor kan ama bi terslik varBen 2 kez tahlil yaptırdım Dr bidaha istemedi.
Hayırlısı olsun inşallah. Kana bakarak mı saglık sız dedi. Yoksa keseye bakarak mıBenim doktorum düzsnli olarak alıyor kan ama bi terslik var
Kana bakarak söylediHayırlısı olsun inşallah. Kana bakarak mı saglık sız dedi. Yoksa keseye bakarak mı
Benim de çok aşırı kanamam var. Dr baktı kese duruo bozulmamışta ama büyük ihtimalle düşükle sonuclanacak dedi. Kan topakları gelio. Oğlumda da böyle aşırı kanamam olmustu. Şükür oğlum tutunmuş tu. Bunda da beta aldılar bakalım hayır lısı artık. Şuan hastanedyimKana bakarak söyledi
Nasılsın canım ne dedi doktorBenim de çok aşırı kanamam var. Dr baktı kese duruo bozulmamışta ama büyük ihtimalle düşükle sonuclanacak dedi. Kan topakları gelio. Oğlumda da böyle aşırı kanamam olmustu. Şükür oğlum tutunmuş tu. Bunda da beta aldılar bakalım hayır lısı artık. Şuan hastanedyim
İğne yapıldı serum takıldı. progestan fln içtim. Hastanede kesilmişti eve geldim biraz biraz yine gelio bildiğin adet gibi. Dr böyle kanama olursa jürtaj dedi. Direncem Biraz. Cuma kontrole gel bidaha bakalım dedi. İnşeAllah tutunmuş tur.Nasılsın canım ne dedi doktor
Beta değeriniz kaç çıktıİğne yapıldı serum takıldı. progestan fln içtim. Hastanede kesilmişti eve geldim biraz biraz yine gelio bildiğin adet gibi. Dr böyle kanama olursa jürtaj dedi. Direncem Biraz. Cuma kontrole gel bidaha bakalım dedi. İnşeAllah tutunmuş tur.
6200.aslında kese görüldükten sonra beta nın önemi yokmusBeta değeriniz kaç çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?