- 28 Nisan 2021
- 112
- 17
- 13
- 27
İnşaAllah Rabbim kucağımızı boş bırakmasınE belirtilerin var henüz fazlası olmaz zaten. Hayirlisi olsun inşallah sonucu paylaşırsın. Seviniriz umarim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşaAllah Rabbim kucağımızı boş bırakmasınE belirtilerin var henüz fazlası olmaz zaten. Hayirlisi olsun inşallah sonucu paylaşırsın. Seviniriz umarim
Sonucu paylaşırım İnşaAllah yarınE belirtilerin var henüz fazlası olmaz zaten. Hayirlisi olsun inşallah sonucu paylaşırsın. Seviniriz umarim
Düşük mü olduBende batma pit pit tarzı belirti olmuştu. Ama benim sonucu iyi sonuclanmadi. Umarim siz hamileyseniz saglikla geçer
Ya düşük ya dış gebelik dendi netleşmedi henüz beklemedeyim. Beta hcg sabit kaldi bir yerdeDüşük mü oldu
Rabbim hepimize sağlıklı bir evlat nasip eylesinYa düşük ya dış gebelik dendi netleşmedi henüz beklemedeyim. Beta hcg sabit kaldi bir yerde
Amin inşallahRabbim hepimize sağlıklı bir evlat nasip eylesin
Negatif çıktı anlamadım daha erkende yapmış olabilirSonucu paylaşırım İnşaAllah yarın
Amin inşall
Aynen erkense cikmaz ben yapmıştım 2 gün önce negatifti. 2gün sonra pozitifti. Adeti bekle benceNegatif çıktı anlamadım daha erkende yapmış olabilir
Aynen bende bu belirtiler var hcg dün 0.81 Di bugün 3.46 geldi acaba mı diyorum çok muallaktayım yardımcı olur musunuz böyle olup hamile olan var mı aranızdaBirde kasığım da pıt pıt atma diyorlar o mevcut son 2-3 gündür daha belli normalde adet olmama 2 gün var ama 1 hafta önceden belirtilerim başlardı başlamadı belimde çok ağrım oluyor kasığımda da ara batmalarım oluyor sizce hamilelik olabilir mi
Adetime 2 gün var dahaAynen erkense cikmaz ben yapmıştım 2 gün önce negatifti. 2gün sonra pozitifti. Adeti bekle bence
Benimde 1.5 hafta önce hcg 0.31 çıkmıştı yasaklar gelince gidemedim bir daha İnşaAllah vardırAynen bende bu belirtiler var hcg dün 0.81 Di bugün 3.46 geldi acaba mı diyorum çok muallaktayım yardımcı olur musunuz böyle olup hamile olan var mı aranızda![]()
Ara kan ver yükseliyorsa gebelik olabilir ben halamın kızına sordum o kadın doğumda 10 gün sonra kan ver yükselirse gebelik var demişti banaAynen bende bu belirtiler var hcg dün 0.81 Di bugün 3.46 geldi acaba mı diyorum çok muallaktayım yardımcı olur musunuz böyle olup hamile olan var mı aranızda![]()
İnşallah canım çok umutlandım ben umarım hakkımızda hayırlısı olur ve bebişimiz bizimledirBenimde 1.5 hafta önce hcg 0.31 çıkmıştı yasaklar gelince gidemedim bir daha İnşaAllah vardır
İnşaAllah bende umutlandım içimde farklı duygular anlam veremiyorum bugün test yaptım negatif çıktı hiç üzülmedim ve var ama daha erken diye geldi aklıma hayırlısı olsun Rabbim hayırlı evlatlar nasip eylesinİnşallah canım çok umutlandım ben umarım hakkımızda hayırlısı olur ve bebişimiz bizimledir![]()
İnşaAllah bende umutlandım içimde farklı duygular anlam veremiyorum bugün test yaptım negatif çıktı hiç üzülmedim ve var ama daha erken diye geldi aklıma hayırlısı olsun Rabbim hayırlı evlatlar nasip eylesin
Belki de benim adet olmama 1 hafta kala ağrılarım başlardı ama o ağrılarım hiç olmadı bugünde belim çok ağrıyor o da bacağıma kramp şeklinde vuruyor anneme dedim eğer hamilelik varsa gebe yeli olur ama seni de pek ümitlendirmek istemem dedi tabi öyle umudumuzu yeşertmek lazım Rabbim verecekse ol demesi yeter biz ne kadar çabalarsak çabalayım Rabbim nasip etsin hepimizeBende negatif çıktığında üzülmedim ama genel anlamda sabırsızım baya ve belirsizliği pek sevmediğimden biraz moralim bozuldu ama sanki adet olamayacak gibiyim kasıklarımda çok ağrı başladı akşam üzeri adet belirtisi de olabilir bilemiyorum işte hayra yormak ve umudu yeşertmek lazım belkide
![]()
Şimdi gebelik testi yaptım ben ama anlam veremedim Bi bakar mısınız rica etsemBelki de benim adet olmama 1 hafta kala ağrılarım başlardı ama o ağrılarım hiç olmadı bugünde belim çok ağrıyor o da bacağıma kramp şeklinde vuruyor anneme dedim eğer hamilelik varsa gebe yeli olur ama seni de pek ümitlendirmek istemem dedi tabi öyle umudumuzu yeşertmek lazım Rabbim verecekse ol demesi yeter biz ne kadar çabalarsak çabalayım Rabbim nasip etsin hepimize
Bir kaç gün sonra tekrar yap ya da emin olmak için kan verŞimdi gebelik testi yaptım ben ama anlam veremedim Bi bakar mısınız rica etsem![]()
Çünkü bu testte daha geç çıkıyor kan da biraz daha erken çıkabiliyorŞimdi gebelik testi yaptım ben ama anlam veremedim Bi bakar mısınız rica etsem![]()