Beta hcg yuksekliğinde dış gebelik

Aa sanırım gerçekten hamileymişsin Can'ım heralde çok sevindim senin adına keşke benim de öyle olsaydı ama malesef kimyasal gebelikmiş adetim de 15 gün gecikti bugün adet oldum işte histeroskopi olucam adetten sonra rahim zarı ince çocuk olsa bile tutunamaz demişti ona bakılcak işte inşallah sağlıkla alırsın kucağına bebişini dua et bana da cnm

2017 de yazmışsınız ama bir umut yazayım. Bugün aynı şey başıma geldi beta hcg değerim düzenli artmıyor ağrımda yok ama dış gebelik dediler? Ultrasonda bakmadılar. dış gebelik olmama şansı var mı?

Arkadaşlar merhaba testi yapdım 2 çizgi çıkdı ardından hemen kan testi berdi beta hcg 249 çıkdı doktor hamilesin dedi hemen ardından özel hastaneye gittim orada ultrasyonla bakdı ve evet bi gebelik görüyorum dedi ama beta hcg yi tekrar vermemi istedi ardından birkez daha beta hcg testi berdim ve 2880 değer verdi iki kattı artı ve yeniden doktora gidip sonucumu gösterdim ultrasyonla bakdı fakat keseyi göremedi bu yüzden rahim yoluyla bakmak istedi rahimden keseyi gördü fakat kese rahim dışında dedi dış gebelikden şüpelendi birdahw beta hcg istedi 2 gün aradan donra beta hcg sonucu 5878.9 çıkdı sizce dış gebelik mi artık araştırmalardan piskolojim bozuldu

Belki görürsünüz yazdığımı sizin dış gebelik denmiş sonra gebelik kesesi görülmüş. Benim de değerim zor artıyordu en son 1758 oldu kese görünmedi. Birde üzerine geçmeyen kanamalarım olduğu için dış gebelik dendi iğne vuruldum. Şmdi sizin yazınızı eşimle okuduk ve pişman olduk acaba varmydı çünkü olaydan 3 gün önce benimde yalancı kese göründü. Başka doktorlarda baktı hatta rahat 5 dakika boyunca aradı. Bulunmadı. Ertesi gün kendi doktorum yine baktı göremedi. Demek istediğim şu ki. Sizin vajinal kanamanız var mydı. Bnmde vajinal kanamam aşırı oldu. Hamile olduğumu öğrendiğim günden beridir 25 gün geçti ve önce 5 gün kanama oldu üstüne görmedir dedim. Sonra biraz ara oldu ve tekrar 7 gün kanama oldu. Sizin kanamanz var mydı. Ektra olarak ayırımı bu olur ancak

Dış gebelik benimde öyle oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…