Beta hcg yavaş yükseliyor

Benim değerlerimide hesaplar mısın insan hep bir umut arıyor 77,5 - 104,9- 180,2 aynı hastane 48 saatte bir sadece en son ki sonuç 3-4 saat erken yaptım

Benim değerlerimide hesaplar mısın insan hep bir umut arıyor 77,5 - 104,9- 180,2 aynı hastane 48 saatte bir sadece en son ki sonuç 3-4 saat erken yaptım
Son 2 değerine göre artışın fena değil gibi duruyor. Ama ilk değerin düzgün katlanmamış .inşallah hayırlı sonuçlarınız olur.

Ben de yarın ikinci kanımı vereceğim . Tüp bebek benim. Dün 245 çıktı. Bakalım yarın kaç çıkacak. Geçen seneki deneme kimyasal oldu. Tutunamadı. İnşallah bu sefer değerim güzel ilerler .

Testinizi aynı yerlerde tekrarlayın bu arada Cuma akşam 18:30- pazartesi 11:30 yaklaşık 66 saat geçmiş değeriniz iyi bence . Tabi yine en iyi hekiminiz değerlendirir .
Yarın bat günüm eğer adet olmazsam tekrar bi kaç gün sonra kan vermeyi düşünüyorum Rabbimin izniyle inşallah sağlıkla ilerler

Ben de yarın ikinci kanımı vereceğim . Tüp bebek benim. Dün 245 çıktı. Bakalım yarın kaç çıkacak. Geçen seneki deneme kimyasal oldu. Tutunamadı. İnşallah bu sefer değerim güzel ilerler .
İnşallah senin için dua edicem Rabbim gönlüne göre versin kucağın boş kalmasın gerçekten çok zor bi süreç bende ilk gebeliğimi 240 la öğrenmiştim ama 11+4 de kaybettim inşallah senin herşeyin güzel olur hayırlı plur

Çarşamba 77,5 cuma 104,9 geldi sonucum sonradan düzelme ihtimali var mı ya da normal mi bilenler anlayanlar yaşayanlar yazabilir mi iyi veya kötü hazırlıklıyım
Benimde yavaş ve az az artıyordu düzelmedi sonrasinda dış gebelik olduğunu öğrendim ve iğne ile düşük yaptım

Çok geçmiş olsun canım bende zaten iyi şeyler hissetmiyorum
Söyleyeceğim tek şey sana canım erken teşhis olması benim 1157ye çıkmıştı belli belirsiz kese vardı ama boştu . 2 güne bı kan ver aynı saat aynı yerden . Çok zor bı durum rabbim kolaylastirsin

Söyleyeceğim tek şey sana canım erken teşhis olması benim 1157ye çıkmıştı belli belirsiz kese vardı ama boştu . 2 güne bı kan ver aynı saat aynı yerden . Çok zor bı durum rabbim kolaylastirsin
Amin canım yarın tekrar kan vericem sonra zaten muayene olucam doktorumda istediğim gibi artış yok dedi

Benim ilki 52 3 gün sonra 141 çıktı sağlıklı ilerliyor şuan 8 haftalığım seninki de inşallah benim gibi olur

Amin canım yarın tekrar kan vericem sonra zaten muayene olucam doktorumda istediğim gibi artış yok dedi
Doktor bana dedi ki bı kaç gün daha beta bakıp ona göre karar vereceğim yoksa yumurtaligini kaybedebilirsin dedi çok şükür ki doktorun çok iyiydi kurtuldum kötü bir şey yaşamadan

Doktor bana dedi ki bı kaç gün daha beta bakıp ona göre karar vereceğim yoksa yumurtaligini kaybedebilirsin dedi çok şükür ki doktorun çok iyiydi kurtuldum kötü bir şey yaşamadan
Sevindim canım benimde doktorum iyi ilgili yarın belli olur inşallah bende sorunsuz atlatırım

Ağrılı bi süreç mi peki herhangi bi belirti varmıydı
Ben iki kalcamdan iğne vurundum bı kaç saat hastane de kaldım ağır ilaç olduğu için sonrasında eve geldim doktor aşırı ağrın kusma bayılma varsa hiç durma gel dedi şükür bende olmadı ertesi günü kanamam başladı ara ara kasık ağrılarım oluyordu 3 gün sürdü kanamam parçalı şekilde sonrasında kesildi kuzum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…