Valla sonu güzel olsunda her gün veririm ama herşeye hazırlıklıyım benBaya iyi yükselmiş bence tabi tekrar vereceksin mecbur sen de düşükten başlamışsın benim gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla sonu güzel olsunda her gün veririm ama herşeye hazırlıklıyım benBaya iyi yükselmiş bence tabi tekrar vereceksin mecbur sen de düşükten başlamışsın benim gibi
Benimde böyleydi. Kimyasaldır diye düşünüyorumValla sonu güzel olsunda her gün veririm ama herşeye hazırlıklıyım ben
Ne kadar daha sürerBenimde böyleydi. Kimyasaldır diye düşünüyorum
Ben bugün doktora gidicem dayanamıyorumNe kadar daha sürer
Tamam canım bana da haber verBen bugün doktora gidicem dayanamıyorum
Tekrar kan verdim çıkmasını bekliyorum sonucu göstermek için. Eğer yine düşük gelirse değer dış gebelikten korkabiliriz. İlaçla düşürürz dedi daha sonuçlarım çıkmadı.Tamam canım bana da haber ver
İnşallah olmaz canım ya hakkımızda hayırlısı olsunTekrar kan verdim çıkmasını bekliyorum sonucu göstermek için. Eğer yine düşük gelirse değer dış gebelikten korkabiliriz. İlaçla düşürürz dedi daha sonuçlarım çıkmadı.
Kızlar sanırım benimki de kimyasalcuma günü 69.04 ile öğrendim dün tekrar kan vermemi istedi doktor ve düşük yani pazartesiyr kadar sadece 184 olmuşsanırım kimyasal benimki deBenimde böyleydi. Kimyasaldır diye düşünüyorum
2 ye katlamamış mı iştr anlamadım tam günleri kaç gün sonra verdinKızlar sanırım benimki de kimyasalcuma günü 69.04 ile öğrendim dün tekrar kan vermemi istedi doktor ve düşük yani pazartesiyr kadar sadece 184 olmuşsanırım kimyasal benimki de
Cuma verdim doktor pazartesi tekrar verip takip et dedi dün verdim ama sadece 184 olmuş ilk gebeliğim çok anlamıyorum2 ye katlamamış mı iştr anlamadım tam günleri kaç gün sonra verdin
4 gün sonra vermiş. 5-6 katı olması gerekti2 ye katlamamış mı iştr anlamadım tam günleri kaç gün sonra verdin
Seninki bana çok düşük gelmedi canımCuma verdim doktor pazartesi tekrar verip takip et dedi dün verdim ama sadece 184 olmuş ilk gebeliğim çok anlamıyorum
Cumadan pazartesiye 4 gün mü var4 gün sonra vermiş. 5-6 katı olması gerekti
Cuma günü kaçta verdin pazartesi sabah kaçta verdin . Tam 4 gün olmuyor ki ? Cuma sabah verdiysen pazar sabah verdiğin 2 katı olmalı dersin . Pazar günü verdiğin için de Salı günü verirsin . Saatleri söyler misin. Değerin bence anormal değil . Minimum %60 olması gerekiyor diyorlar 48 saatte bir artışta .Cuma verdim doktor pazartesi tekrar verip takip et dedi dün verdim ama sadece 184 olmuş ilk gebeliğim çok anlamıyorum
Her halükarda 2 gün geçiyor ki.Cuma günü kaçta verdin pazartesi sabah kaçta verdin . Tam 4 gün olmuyor ki ? Cuma sabah verdiysen pazar sabah verdiğin 2 katı olmalı dersin . Pazar günü verdiğin için de Salı günü verirsin . Saatleri söyler misin
Cuma günü değeri 69 lu birşey . Pazar sabahki 138 .. Salı sabah verdiği 276 gibi birşey olur .yani pazartesi verdiği testin 180 li birşey olması olumsuzluk olmaz . Hesapları hep 2 kat gibi düşündüm . %60-66 yı referans alırsak sorun yok gibi duruyor …Her halükarda 2 gün geçiyor ki.
Cuma 69 ise pazar sabah en az 140-150lere gelmesi gerek ki yine düşük ilerlemiş.Kimyasala benziyor.Kendimden biliyorum.Cuma günü değeri 69 lu birşey . Pazar sabahki 138 .. Salı sabah verdiği 276 gibi birşey olur .yani pazartesi verdiği testin 180 li birşey olması olumsuzluk olmaz . Hesapları hep 2 kat gibi düşündüm . %60-66 yı referans alırsak sorun yok gibi duruyor …
Bilimsel değerleri yazıyorum . Minimum %66 yı referans kabul ediyorlarsa ;Cuma 69 ise pazar sabah en az 140-150lere gelmesi gerek ki yine düşük ilerlemiş.Kimyasala benziyor.Kendimden biliyorum.
Cuma 5 gibi kanı verdim özel de saat 18:30 gibi sonuç çıktı doktor bana 72 saat sonra tekrar kan verip yükselmiş mi diye bakalım dedi yani pazartesi Bakacaz tekrar dedi ben dün sabah sağlık ocağına gittim ama kan verme saati geçmiş geri saat 11 11:30 gibi kan verdim şehir hastanesinde ve akşam sonuç 184 çıkmış.Cuma günü kaçta verdin pazartesi sabah kaçta verdin . Tam 4 gün olmuyor ki ? Cuma sabah verdiysen pazar sabah verdiğin 2 katı olmalı dersin . Pazar günü verdiğin için de Salı günü verirsin . Saatleri söyler misin. Değerin bence anormal değil . Minimum %60 olması gerekiyor diyorlar 48 saatte bir artışta .
Testinizi aynı yerlerde tekrarlayın bu arada Cuma akşam 18:30- pazartesi 11:30 yaklaşık 66 saat geçmiş değeriniz iyi bence . Tabi yine en iyi hekiminiz değerlendirir .Cuma 5 gibi kanı verdim özel de saat 18:30 gibi sonuç çıktı doktor bana 72 saat sonra tekrar kan verip yükselmiş mi diye bakalım dedi yani pazartesi Bakacaz tekrar dedi ben dün sabah sağlık ocağına gittim ama kan verme saati geçmiş geri saat 11 11:30 gibi kan verdim şehir hastanesinde ve akşam sonuç 184 çıkmış.