Beta hcg yavaş yükseliyor

Ben iki kalcamdan iğne vurundum bı kaç saat hastane de kaldım ağır ilaç olduğu için sonrasında eve geldim doktor aşırı ağrın kusma bayılma varsa hiç durma gel dedi şükür bende olmadı ertesi günü kanamam başladı ara ara kasık ağrılarım oluyordu 3 gün sürdü kanamam parçalı şekilde sonrasında kesildi kuzum .
Çok geçmiş olsun canım benim daha önce kürtajım var

İnşallah senin için dua edicem Rabbim gönlüne göre versin kucağın boş kalmasın gerçekten çok zor bi süreç bende ilk gebeliğimi 240 la öğrenmiştim ama 11+4 de kaybettim inşallah senin herşeyin güzel olur hayırlı plur
Allah razı olsun canım. :KK43: benim 8 sene önce doğal yolla bir gebeliğim oldu 10. Haftada kalbi durdu kürtaj oldum. Sonra hamile kalamadım. Çok şükür tedavi ile kızım oldu. Yeniden istiyoruz dondurulmuşlarım var . Geçen seneki deneme tutar gibi oldu sonra düştü değerim. Bu sene 2 transferim var. Doktorum ilk değerime iyi dedi ama Allah bilir tabiki yine. Sağlıkla hayırlısı ise olsun.

Allah razı olsun canım. :KK43: benim 8 sene önce doğal yolla bir gebeliğim oldu 10. Haftada kalbi durdu kürtaj oldum. Sonra hamile kalamadım. Çok şükür tedavi ile kızım oldu. Yeniden istiyoruz dondurulmuşlarım var . Geçen seneki deneme tutar gibi oldu sonra düştü değerim. Bu sene 2 transferim var. Doktorum ilk değerime iyi dedi ama Allah bilir tabiki yine. Sağlıkla hayırlısı ise olsun.
Amin canım hakkıda hayırlısı olsun

X