- 3 Eylül 2024
- 115
- 37
- 29
Merhaba ipneyi nerden vuruyorlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba ipneyi nerden vuruyorlar
Beni hastaneye yatıracaklar sanırım o süreci hastanede geçircem biraz korkuyorum da inşallah kolay geçerİki kalçadan iki doz vurundum canm
Çok geçmiş olsun canım benim daha önce kürtajım varBen iki kalcamdan iğne vurundum bı kaç saat hastane de kaldım ağır ilaç olduğu için sonrasında eve geldim doktor aşırı ağrın kusma bayılma varsa hiç durma gel dedi şükür bende olmadı ertesi günü kanamam başladı ara ara kasık ağrılarım oluyordu 3 gün sürdü kanamam parçalı şekilde sonrasında kesildi kuzum .
Ben bı kaç saat kaldım sonrasında gönderiler sıkıntı yaşamadım için ama mental olarak çok zor bı durum . Rabbim kolaylastirsiBeni hastaneye yatıracaklar sanırım o süreci hastanede geçircem biraz korkuyorum da inşallah kolay geçer
Amin Allah razı olsun inşallah kolay geçerBen bı kaç saat kaldım sonrasında gönderiler sıkıntı yaşamadım için ama mental olarak çok zor bı durum . Rabbim kolaylastirsi
Çok yıpratıcı bir durum kuzum ya benim ilk gebeligimdi çok üzüldüm ama hayırlısı dedimÇok geçmiş olsun canım benim daha önce kürtajım var
Bana haber eder misin canım merak ederim çünkü bu durumu yaşayan biriyimAmin Allah razı olsun inşallah kolay geçer
Tamam canım haber ederim Allah razı olsunBana haber eder misin canım merak ederim çünkü bu durumu yaşayan biriyim
Evet insan gerçekten çok üzülüyor peki daha sonra düşünmedin mi bebekÇok yıpratıcı bir durum kuzum ya benim ilk gebeligimdi çok üzüldüm ama hayırlısı dedim
Daha 20 gün oldu düşük yapalı doktorum bı kaç ay bekle dediEvet insan gerçekten çok üzülüyor peki daha sonra düşünmedin mi bebek
Dua edicem sana en kolay en ağrısız bı şekilde sende geçirirsin.Tamam canım haber ederim Allah razı olsun
Allah razı olsun sizin betanız kaçtı iğne vurulurkenDua edicem sana en kolay en ağrısız bı şekilde sende geçirirsin.
Aynen rahim toparlansın inşallah bir gün sende güzel haberlerini yazarsın burayaDaha 20 gün oldu düşük yapalı doktorum bı kaç ay bekle dedi
1157 önceki değer ile aynıydi ondan sonra hiç bekletmediAllah razı olsun sizin betanız kaçtı iğne vurulurken
Çok amin rabbim isteyenlerin kucağını boş birakmasinAynen rahim toparlansın inşallah bir gün sende güzel haberlerini yazarsın buraya
Allah razı olsun canım. benim 8 sene önce doğal yolla bir gebeliğim oldu 10. Haftada kalbi durdu kürtaj oldum. Sonra hamile kalamadım. Çok şükür tedavi ile kızım oldu. Yeniden istiyoruz dondurulmuşlarım var . Geçen seneki deneme tutar gibi oldu sonra düştü değerim. Bu sene 2 transferim var. Doktorum ilk değerime iyi dedi ama Allah bilir tabiki yine. Sağlıkla hayırlısı ise olsun.İnşallah senin için dua edicem Rabbim gönlüne göre versin kucağın boş kalmasın gerçekten çok zor bi süreç bende ilk gebeliğimi 240 la öğrenmiştim ama 11+4 de kaybettim inşallah senin herşeyin güzel olur hayırlı plur
Amin canım hakkıda hayırlısı olsunAllah razı olsun canım. benim 8 sene önce doğal yolla bir gebeliğim oldu 10. Haftada kalbi durdu kürtaj oldum. Sonra hamile kalamadım. Çok şükür tedavi ile kızım oldu. Yeniden istiyoruz dondurulmuşlarım var . Geçen seneki deneme tutar gibi oldu sonra düştü değerim. Bu sene 2 transferim var. Doktorum ilk değerime iyi dedi ama Allah bilir tabiki yine. Sağlıkla hayırlısı ise olsun.