Beta hcg yavaş yükseliyor

son1501

Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2024
102
16
29
Çarşamba 77,5 cuma 104,9 geldi sonucum sonradan düzelme ihtimali var mı ya da normal mi bilenler anlayanlar yaşayanlar yazabilir mi iyi veya kötü hazırlıklıyım

Çarşamba 77,5 cuma 104,9 geldi sonucum sonradan düzelme ihtimali var mı ya da normal mi bilenler anlayanlar yaşayanlar yazabilir mi iyi veya kötü hazırlıklıyım
Canım aynı yerde aynı saatler de mi verdin kanı normalde yüzde 66 artış olmalı o da 120 yapıyor ama saat farkı yer farkı var mı

Merhaba benimde transferin 8.günü ısrar da silik ama kanda da 20ml beta cıktı geç tutunma olabilir mi

Benim geçen sene öyle olmuştu . Az yükselmişti sonra da geri düştü değerim .ama yine de belli olmuyor sonradan yükseledebiliyor . Hayırlısı olsun inşallah

Merhaba ben de aynı durumdayım.. Durumunuzdan benihaberdar eder misiniz

Benim de değerlerim ikiye katlaması gerekirken yüzde 50 artıyor hesapladım sizinki de öyle.

Benim 256 ydı 2 gün sonra 350 falan oldu. Doktorum da kimyasaldan şüphelendi o yüzden 2 gün sonra yine beta vericem. Sizin de durumunuzu merak ettim o yüzden inşallah en kolayı ve güzeli bizi bulur,

Tamam ben haber vericem doktorumdan haber alırsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…