Canım aynı yerde aynı saatler de mi verdin kanı normalde yüzde 66 artış olmalı o da 120 yapıyor ama saat farkı yer farkı var mıÇarşamba 77,5 cuma 104,9 geldi sonucum sonradan düzelme ihtimali var mı ya da normal mi bilenler anlayanlar yaşayanlar yazabilir mi iyi veya kötü hazırlıklıyım
Çatlatma iğnesi tedavi görüyorumKimyasal gebeliğe benziyor, düzenli artış olmamış. Kaçıncı günü kan testi yaptın
Yok aynı yer aynı saatCanım aynı yerde aynı saatler de mi verdin kanı normalde yüzde 66 artış olmalı o da 120 yapıyor ama saat farkı yer farkı var mı
Sağlıklı gebelik değil gibi sanki ama inşallah dorun olmaz ve devam ederPerem
Doktorum rahim kalınlaşması güzel dedi perşembe günü bakalım inşallah sorunsuz olurSağlıklı gebelik değil gibi sanki ama inşallah dorun olmaz ve devam eder
Hadi bakalım hayırlısı olsunDoktorum rahim kalınlaşması güzel dedi perşembe günü bakalım inşallah sorunsuz olur
İnşallah hayrlısıBenim geçen sene öyle olmuştu . Az yükselmişti sonra da geri düştü değerim .ama yine de belli olmuyor sonradan yükseledebiliyor . Hayırlısı olsun inşallah
Merhaba ben de aynı durumdayım.. Durumunuzdan benihaberdar eder misinizÇarşamba 77,5 cuma 104,9 geldi sonucum sonradan düzelme ihtimali var mı ya da normal mi bilenler anlayanlar yaşayanlar yazabilir mi iyi veya kötü hazırlıklıyım
Benim de değerlerim ikiye katlaması gerekirken yüzde 50 artıyor hesapladım sizinki de öyle.
Benim 256 ydı 2 gün sonra 350 falan oldu. Doktorum da kimyasaldan şüphelendi o yüzden 2 gün sonra yine beta vericem. Sizin de durumunuzu merak ettim o yüzdeninşallah en kolayı ve güzeli bizi bulur,
Benim de değerlerim ikiye katlaması gerekirken yüzde 50 artıyor hesapladım sizinki de öyle.
Benim 256 ydı 2 gün sonra 350 falan oldu. Doktorum da kimyasaldan şüphelendi o yüzden 2 gün sonra yine beta vericem. Sizin de durumunuzu merak ettim o yüzdeninşallah en kolayı ve güzeli bizi bulur,
Tamam ben haber vericem doktorumdan haber alırsamBenim de değerlerim ikiye katlaması gerekirken yüzde 50 artıyor hesapladım sizinki de öyle.
Ben de size haber veririm inşallah güzel sonuçlanır ikimiz için deTamam ben haber vericem doktorumdan haber alırsam
Ben bugün de kan verdim doktorum vermemi söyledi 180,2 bilmiyorum bu şekil normal miBen de size haber veririm inşallah güzel sonuçlanır ikimiz için de
Kaçtı en sonBen bugün de kan verdim doktorum vermemi söyledi 180,2 bilmiyorum bu şekil normal mi
104,9Kaçtı en son
Baya iyi yükselmiş bence tabi tekrar vereceksin mecbur sen de düşükten başlamışsın benim gibi