- 1 Nisan 2019
- 26
- 11
- 38
- 29
- Konu Sahibi burcudogan68
-
Sağlıklı bir yükseliş yok. Dış gebelik olma ihtimali yüksek. Beta takibine devam. Ağrılı ve kanamalı oluyor bildiğim kadarıylaHanımlar merhaba aranıza yeni katıldım 1 temmuz da bana çip bebek tedavisi yapıldı ayın 15'inde kan testi yapıldı 104 çıktı 2 gün sonra tekrar yapıldı 138 çıktı . daha sonra 4 gün sonunda yapalım dendi o zaman da 132 çıktı . 26'sın da tekrar bakalım dedi ben de korkudan gitmedim dün eşimle gittik sağlık ocağına verdik 2167 çıktı doktoruma söyledim keseye baktı göremedi tekrar kan istedi 1949,9 çıktı aranız da böyle bir şey yaşayıp doğum yapan ya da düşük yapan var mı ben biraz yoruldum çünkü
Bende çözemedim kiGeçmiş olsun hiç böyle bişey görmedim bi yükselip bi düşmüş,doktorununuz ne yorum yapıyor dış gebelik olmuş olabilir, tüplere tutunup hcg salgılayamıyor olabilir.umarım hiçbiri olmaz ve sağlıkla devam eder..
Çözemiyoruz ya doktor da bilmiyor çözemedikSağlıklı bir yükseliş yok. Dış gebelik olma ihtimali yüksek. Beta takibine devam. Ağrılı ve kanamalı oluyor bildiğim kadarıyla
başka bir doktordan daha fikir alın bence.Çözemiyoruz ya doktor da bilmiyor çözemedik
Başka bir doktor bizim de aklımıza geldi ama şöyle bir durum var çip bebek tedavisi olduğundan bir de bulunduğum ilin en iyi doktoru olduğundan başka çarem kalmadı maalesef ki perşembe kontrolümüz var bakalım yine dua edin lütfenbaşka bir doktordan daha fikir alın bence.
Dualarım seninle canım allah hakkında hayırlısını versin. En kısa zamanda senin de kucağını doldursunBaşka bir doktor bizim de aklımıza geldi ama şöyle bir durum var çip bebek tedavisi olduğundan bir de bulunduğum ilin en iyi doktoru olduğundan başka çarem kalmadı maalesef ki perşembe kontrolümüz var bakalım yine dua edin lütfen
Bence de geç kalmadan farklı bir doktora gidin canım ertelemeyinÇözemiyoruz ya doktor da bilmiyor çözemedik
İnşallah hayırlısı olur kuzum tez zamanda gelir bebişinBaşka bir doktor bizim de aklımıza geldi ama şöyle bir durum var çip bebek tedavisi olduğundan bir de bulunduğum ilin en iyi doktoru olduğundan başka çarem kalmadı maalesef ki perşembe kontrolümüz var bakalım yine dua edin lütfen
Hayır yok bence, ilk başta da yükselmemiş kiİkinci bir gebelik olup önce yükseltip sonra onun düşme ihtimali varmı
Allahım isteyen herkesin kucağını doldursunDualarım seninle canım allah hakkında hayırlısını versin. En kısa zamanda senin de kucağını doldursun
Doktorum iyi aslında ama ilkkez karşılaşıyorlarmış böyle bir durumla yarın tekrar bakacaklar bakalım o zaman ne olacakBence de geç kalmadan farklı bir doktora gidin canım ertelemeyin
Keseye benzeyen bişeyler olduğunu söyledi ama emin değilmiş yarın bakacak bakalım inşallah hayırlı haberler olurİkinci bir gebelik olup önce yükseltip sonra onun düşme ihtimali varmı
Benimde aklıma bu ihtimal geldi ve inşallah bu ihtimaldirKeseye benzeyen bişeyler olduğunu söyledi ama emin değilmiş yarın bakacak bakalım inşallah hayırlı haberler olur
Sonradan bi anda yükseldi bende onu çözemedimHayır yok bence, ilk başta da yükselmemiş ki
Hakkımızda hayırlısı canimSonradan bi anda yükseldi bende onu çözemedim
belki son anda tutunmuştur yavrucuk :) inşallah güzel haberlerle gelirsinSonradan bi anda yükseldi bende onu çözemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?