30 Ekim'de kimyasal gebelikten dolayı düşük yaşadım 2 Aralık'ta test yaptım ve yeniden hamile olduğumu öğrendim. Devlet Hastanesi'nde muayene olduğum doktor rahim duvarin kalınlasmis dış gebelik odağı görünmüyor ama her an herşey olabilir dedi. sağlıksız bir gebeliğe benziyor betaların iyi değil dedi. Kese normal olarak görünmüyor tabi daha. Ve beni ertesi gün kürtaja çağırdı. Kürtajdan sonra beta düşmez ise dış gebelik ilacı kullanacakti. Ancak ben bu kararı çok erken verilmiş bir karar olarak gördüm. Ve yaşadığımız ilçeden farklı bir ile giderek özel bir hastanede de muayene oldum. Orada ilk gün betama bakıldı lab. Farkından dolayı 144 göründü yani devlet hastanesinden daha düşük göründü ama laboratuvar farklı diyeymiş. Ertesi gün bir gün geçmesine birkaç saat varken aynı özel laboratuvar da 188 çıktı betam yani yükseldi. Özelde İlk gün normal karından ultrasyonda baktı dış gebelik odağı görünmüyor dedi ertesi gün alttan muayene etti gene göremedi gayet kalınlaşmış rahim duvarin dedi progesteron istedi onun sonucu 5 den düşük gelirse sağlıksız diyebiliriz dış gebelik ihtimali yükselir dedi. Sonucu 11 geldi yani iyi geldi. Dış gebelik ihtimalini ben yüzde 90 ortadan kaldırıyorum, ama en ufak bir ağrın kanaman olursa gece gündüz geliyorsun dedi. Devlet Hastanesi'nde ki betalarima baktı son iki sonuç bir gün bile gecmeden iyi ilerlemiş aslında dedi. Biz iki günde bir % 30 artışı bile normal olarak kabul ediyoruz aslında bu şekilde sağlıklı olan gebelikler var dedi. Kendi laboratuvarlarında ki sonuçlara baktı bir gün bile geçmeden % 26 ilerlemiş buda dedi. Bir şans verelim bence sağlıklı olma ihtimali var böyle çok yaşıyoruz dedi. Yaşadığım yerde acilden düzenli betalarima baktircam gene haber etcem özel de ki doktoruma.
Sizce ben şuan ne yaşıyorum ? Gerçekten umutlanmak istemiyorum kimyasala bile razıyım ama dış gebelik olmasindan çok korkuyorum iki doktorda dış gebelik ile ilgili bişey goremedi hem alttan hem üstten
Hatta özel de ki doktor baya inceledi hormon testi, hem alttan hem üstten muayene falan ben kesinlikle dış gebelik olduğunu düşünmüyorum dedi.
Sağlıklı bir gebelik şansım varmı sizce ?
Veya dış gebelik nezaman belli olur tam olarak yaşayan deneyimleyen varmı yardım eder misiniz ?
Devlet hastanesi laboratuvarı sonuçları
02.12.2024 beta 143
04.12.2023 beta 168
06.12.2023 beta 174
1 gün olmasına birkaç saat varken kürtaj işlemi öncesi alınan tahlil;
07.12.2023 beta 201
Özel hastane laboratuvarı sonuçları
07.12.2023 beta 149
08.12.2023 beta 188
Sizce ben şuan ne yaşıyorum ? Gerçekten umutlanmak istemiyorum kimyasala bile razıyım ama dış gebelik olmasindan çok korkuyorum iki doktorda dış gebelik ile ilgili bişey goremedi hem alttan hem üstten
Hatta özel de ki doktor baya inceledi hormon testi, hem alttan hem üstten muayene falan ben kesinlikle dış gebelik olduğunu düşünmüyorum dedi.
Sağlıklı bir gebelik şansım varmı sizce ?
Veya dış gebelik nezaman belli olur tam olarak yaşayan deneyimleyen varmı yardım eder misiniz ?
Devlet hastanesi laboratuvarı sonuçları
02.12.2024 beta 143
04.12.2023 beta 168
06.12.2023 beta 174
1 gün olmasına birkaç saat varken kürtaj işlemi öncesi alınan tahlil;
07.12.2023 beta 201
Özel hastane laboratuvarı sonuçları
07.12.2023 beta 149
08.12.2023 beta 188