Beta hcg yavaş artması

İnşallah yazarım muhakkak
Ne yaptın gittin mi doktara ben de gittim kese gördü doktor ama içindeki emriyo gelişmez dedi değerlerin düşüşe geçti dedi kürtaj olmamı istedi (bu gittiğim başka bir doktordu nöbetçi)
bende pazartesi kendi doktoruma gideceğim

Kese göründü betaya baktı 2135 olmuş pazartesi tekrar gel dedi dış gebelik değilmiş şu anda normal dedi

Eklentiler

• IMG_5779.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 41
Arkadaşlar aranızda yeniyim gecen hafta Perşembe kadın doguma gıttım karından utroson ile bakıldı bebek gozuktu 5 haftalık dedi beta aldı 91.33 cıktı 2 cıye bugun verdım 119.50 çıktı beta artıs sızce nasıl artıs normalmı

Arkadaşlar aranızda yeniyim gecen hafta Perşembe kadın doguma gıttım karından utroson ile bakıldı bebek gozuktu 5 haftalık dedi beta aldı 91.33 cıktı 2 cıye bugun verdım 119.50 çıktı beta artıs sızce nasıl artıs normalmı

5 haftalık gebelikte bebek değil kese görünmüştür. Gebelik bebek gözükecek kadar ileri seviyede olsa beta bu seviyelerde çıkmazdı. 5 haftaya göre beta düşük seviyede, ve artışı da düşük kalmış gibi gördüm. Umarım güzel haberler alırsınız.

Nasıl karından gözüktü bu değerle 2135 çıktı karından gözükmedi benim alttan gözüktü 2800 e çıktı şimdi de 1800 e düştü kese de kayboldu senin artışın çok az olmuş benimki gibi

5 haftalık gebelik için değeriniz düşük. Karında bu hcg değeri ile görmesi imkansız gibi birşey. Bide tam bir hafta falan geçti doğru anladım değil mi hcg değeri böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…