İnşallah vardırŞöyle söyliyim abla adetimin 3 gün öncesi lekelenme geldi 1. Gün 2. Gün yoğun oldu 3.gün azaldı ve bitti ben test yaptım böyle silik çıktı sürekli yaptım 8 tane yaptım o günden bugüne kadar ve çizgi artık hemen çıkıyor kanı 3 gün önce verdim bugün herşey belli olucak sabah yaptım 2 tane aynı gözle görülüyor şekilde çıkıyor 3 4 dakikada
Bakalım abla hayırlısı 4 gibi çıkacak sonuç ama 8 testin de böyle çıkması benim kafamı karıştırıyor hiçbiri negatif çıkmadıİnşallah vardır
Yeni bi gebelik olabilir mi geç döllenme yadaBakalım abla hayırlısı 4 gibi çıkacak sonuç ama 8 testin de böyle çıkması benim kafamı karıştırıyor hiçbiri negatif çıkmadı
Her şey olabilir 24 martta <5 çıkmıştı benim 3 gün sonra 27 martta 5 ile öğrendim sabırla beklemek gerekiyorYeni bi gebelik olabilir mi geç döllenme yada
< bu işaret nerde görünüyor herkes yazmışta ben göremiyorum sonuçta siz nerden bakıyorsunuz sonuçlaraHer şey olabilir 24 martta <5 çıkmıştı benim 3 gün sonra 27 martta 5 ile öğrendim sabırla beklemek gerekiyor
E nabızdan ben devlette vermiştim kanı< bu işaret nerde görünüyor herkes yazmışta ben göremiyorum sonuçta siz nerden bakıyorsunuz sonuçlara
Burda bazıları şey yazmış geç düşüyor e nabıza il sağlık yeri mi ney ordan bakın diyorlar da bulamadımE nabızdan ben devlette vermiştim kanı
Bilmiyorum onu istanbuldayım ben verdiğim zaman 2 saatte e nabıza düşüyor tahlillerim kısmından bakıyorumBurda bazıları şey yazmış geç düşüyor e nabıza il sağlık yeri mi ney ordan bakın diyorlar da bulamadım
Ben sağlık ocağına verdim o yüzden geç düşüyor hayırlısı çok heyecanlıyımBilmiyorum onu istanbuldayım ben verdiğim zaman 2 saatte e nabıza düşüyor tahlillerim kısmından bakıyorum
O ertesi gün düşüyor hattaBen sağlık ocağına verdim o yüzden geç düşüyor hayırlısı çok heyecanlıyım
4 de çıkacakBen sağlık ocağına verdim o yüzden geç düşüyor hayırlısı çok heyecanlıyım
Benim doktorum da bugün Altan muayene etti ufak bir kese gördü tam emin olamadı yarın tekrar kan ver dedi yükselirse bir hafta daha bekleriz dedi düşerse pazartesi gel ne yapabiliriz konuşuruz dedi umarım değerlerim hızlıca yükselir%56 yükseldi 992.8 oldu dün bugün gittim takip edeceğiz dedi yarın özele gitcem alttan muayene ile belki görür nereye yerleştiğini
İnşallah yarın ben de küçükte olsa o keseyi görmek için gideceğim nerde olduğunu görmek için çünkü doktor dış gebelikten şüphelendi devlette kiBenim doktorum da bugün Altan muayene etti ufak bir kese gördü tam emin olamadı yarın tekrar kan ver dedi yükselirse bir hafta daha bekleriz dedi düşerse pazartesi gel ne yapabiliriz konuşuruz dedi umarım değerlerim hızlıca yükselir
Benim doktorum da gelişmeyen gebelik olabilir dedi ama hemen kötüyü düşünmeyelim dedi değere bakıcaz işteİnşallah yarın ben de küçükte olsa o keseyi görmek için gideceğim nerde olduğunu görmek için çünkü doktor dış gebelikten şüphelendi devlette ki
Amin inşallah benimki de sınırda arttı yoksa çok korkuyorum dış gebelik falansa diyeBenim doktorum da gelişmeyen gebelik olabilir dedi ama hemen kötüyü düşünmeyelim dedi değere bakıcaz işte
Umarım şeninde kesen görünür bebeklerimizi sağlıklıcakla kucağımıza alalım
BiAmin inşallah benimki de sınırda arttı yoksa çok korkuyorum dış gebelik
Amin inşallah benimki de sınırda arttı yoksa çok korkuyorum dış gebelik falansa diye
Biliyorum çok zor bir süreç Allah hayırlısını nasip eylesin Allah gönlümüzde ki geçen dualarımızı kabul etsinAmin inşallah benimki de sınırda arttı yoksa çok korkuyorum dış gebelik falansa diye
Amin inşallah beta kaç oldu senin şimdiBi
Biliyorum çok zor bir süreç Allah hayırlısını nasip eylesin Allah gönlümüzde ki geçen dualarımızı kabul etsin
Şu an 678Amin inşallah beta kaç oldu senin şimdi
Ona rağmen minikte olsa gördü inşallah yarın benimki de görünürŞu an 678
İnşallahOna rağmen minikte olsa gördü inşallah yarın benimki de görünür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?