- 1 Mayıs 2024
- 178
- 97
- 30
-
- Konu Sahibi norayildiz
Yazarım teşekkür ederimRica ederim mutlaka yazın buraya sonucunuzu
Umarım öyledir çok teşekkür ederimTamamen belirtisiz atlatanlar da var, belirtileri daha geç başlayanlar da var. Belirtilere takılmayın ama kese de net görünmüş yani o yüzden umarım hatalıdır verdiğiniz hcg
Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için umarım artış gösterir başka hastanede kan vereceğimBence de başka hastanede verin tekrar kan. Yanlışlık olması lazım. Keseniz gayet güzel görünüyor dilerim sağlıkla artar betanız
Merhaba dün kan verdim 376 çıktı dört gün önce 270 çıkmıştı doktor yarın da bi bakalım dedi ama boş gebelik olabilir dedi pek ümit vermediRica ederim mutlaka yazın buraya sonucunuzu
Merhaba kesenin görünmesi imkansız ama bu değerlerle gercekten anlayamadım hakkınızda hayırlısı olsun inşallahMerhaba dün kan verdim 376 çıktı dört gün önce 270 çıkmıştı doktor yarın da bi bakalım dedi ama boş gebelik olabilir dedi pek ümit vermedi
Teşekkür ederim maalesef boş gebelikmiş bir iki hafta kadar kendi düşmesini bekleyeceğiz yoksa kürtaj dedi. Sonucu buraya yazın dediğiniz için yazıyorum rahatsızlık verdiysem kusura bakmayın. Hakkımızda hayırlısı inşallahMerhaba kesenin görünmesi imkansız ama bu değerlerle gercekten anlayamadım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Cok geçmiş olsun cok üzgünüm ben de mart ayında kürtaj oldum bebeğimin kalp atışlarını duyamamıştık. Insallah bundan sonra sağlıklı gebelikleriniz olurTeşekkür ederim maalesef boş gebelikmiş bir iki hafta kadar kendi düşmesini bekleyeceğiz yoksa kürtaj dedi. Sonucu buraya yazın dediğiniz için yazıyorum rahatsızlık verdiysem kusura bakmayın. Hakkımızda hayırlısı inşallah
Teşekkür ederim size de çok geçmiş olsun bundan sonrası çok güzel sağlıklı olur umarım ikimiz için, isteyen herkes için inşallahCok geçmiş olsun cok üzgünüm ben de mart ayında kürtaj oldum bebeğimin kalp atışlarını duyamamıştık. Insallah bundan sonra sağlıklı gebelikleriniz olur
1500 ile karından ultrasonla gözüküyor kese ama erkenden doktorlar alttan muayene ile görebiliyolarAttım bakabilir misiniz
Evet hatta kalp atışını bile duymuştuk ama maalesef düşük yaptım1500 ile karından ultrasonla gözüküyor kese ama erkenden doktorlar alttan muayene ile görebiliyolar