Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tamamen belirtisiz atlatanlar da var, belirtileri daha geç başlayanlar da var. Belirtilere takılmayın ama kese de net görünmüş yani o yüzden umarım hatalıdır verdiğiniz hcg
Teşekkür ederim maalesef boş gebelikmiş bir iki hafta kadar kendi düşmesini bekleyeceğiz yoksa kürtaj dedi. Sonucu buraya yazın dediğiniz için yazıyorum rahatsızlık verdiysem kusura bakmayın. Hakkımızda hayırlısı inşallah
Teşekkür ederim maalesef boş gebelikmiş bir iki hafta kadar kendi düşmesini bekleyeceğiz yoksa kürtaj dedi. Sonucu buraya yazın dediğiniz için yazıyorum rahatsızlık verdiysem kusura bakmayın. Hakkımızda hayırlısı inşallah
Cok geçmiş olsun cok üzgünüm ben de mart ayında kürtaj oldum bebeğimin kalp atışlarını duyamamıştık. Insallah bundan sonra sağlıklı gebelikleriniz olur
Cok geçmiş olsun cok üzgünüm ben de mart ayında kürtaj oldum bebeğimin kalp atışlarını duyamamıştık. Insallah bundan sonra sağlıklı gebelikleriniz olur