• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg yavaş artması

Bence de başka hastanede verin tekrar kan. Yanlışlık olması lazım. Keseniz gayet güzel görünüyor dilerim sağlıkla artar betanız🙏🏼

Merhaba kesenin görünmesi imkansız ama bu değerlerle gercekten anlayamadım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah 🌸
Teşekkür ederim maalesef boş gebelikmiş bir iki hafta kadar kendi düşmesini bekleyeceğiz yoksa kürtaj dedi. Sonucu buraya yazın dediğiniz için yazıyorum rahatsızlık verdiysem kusura bakmayın. Hakkımızda hayırlısı inşallah 💐

Teşekkür ederim maalesef boş gebelikmiş bir iki hafta kadar kendi düşmesini bekleyeceğiz yoksa kürtaj dedi. Sonucu buraya yazın dediğiniz için yazıyorum rahatsızlık verdiysem kusura bakmayın. Hakkımızda hayırlısı inşallah 💐
Cok geçmiş olsun cok üzgünüm ben de mart ayında kürtaj oldum bebeğimin kalp atışlarını duyamamıştık. Insallah bundan sonra sağlıklı gebelikleriniz olur💜

Cok geçmiş olsun cok üzgünüm ben de mart ayında kürtaj oldum bebeğimin kalp atışlarını duyamamıştık. Insallah bundan sonra sağlıklı gebelikleriniz olur💜
Teşekkür ederim size de çok geçmiş olsun bundan sonrası çok güzel sağlıklı olur umarım ikimiz için, isteyen herkes için inşallah❤️💐

Back