- 27 Kasım 2019
- 286
- 63
- 48
- 31
- Konu Sahibi Mutlusonsuz12
Kızlar bugün bi doktora gittim artış çok az %90 dış gebelik dedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün baktırdınız mı, kaç çıktı. Hayırlısı olsun inşallah dış gebelik değildir dediği gibiKızlar bugün bi doktora gittim artış çok az %90 dış gebelik dedi
Şimdi gene doktordan geldim degerlerin düşük ama rahmin çok kalınlaşmış dedi acaba dış gebelikte de rahim çok kalınlaşır mı onu düşünüyorumMuayene ettimi?
Tuplere batına baktimi sivi birikimi varmi?
Rahim kalinligin ne durumda?
Evet degeriniz yavas artiyor ama kesinlik yok buyuk ihtimal belli olur bikac gune.
Insallah dis gebelik degildir. Kendiliginden düsebilir belki bi terslik varsada.
Himm cok kalinlaşmissa belki farkli bi gebelik olabilir. Bazen kalinlaşabiliyor ama aşiri kalinlasmis seninki sanirim iç gebeliktir sagliksiz ama dusucektir kendiliginden belkide normaldir hersey. Kontrollerini rahimde gorene kadar birakma.. tedbirli olursun hic olmassa. Insanin icine kurtu dusuyorlar zaten atki gitsin kurt sonra yaniŞimdi gene doktordan geldim degerlerin düşük ama rahmin çok kalınlaşmış dedi acaba dış gebelikte de rahim çok kalınlaşır mı onu düşünüyorum
Bende normal sağlıklı gebelikse rahim kalınlaşır diye düşündüm canım. Çnkü dış gebelik tüplerde oldugu için neden rahim kalınlaşsınki diye düşündümHimm cok kalinlaşmissa belki farkli bi gebelik olabilir. Bazen kalinlaşabiliyor ama aşiri kalinlasmis seninki sanirim iç gebeliktir sagliksiz ama dusucektir kendiliginden belkide normaldir hersey. Kontrollerini rahimde gorene kadar birakma.. tedbirli olursun hic olmassa. Insanin icine kurtu dusuyorlar zaten atki gitsin kurt sonra yani
Dis gebelik cok sinsi birsey. O yuzden herşey dahilinde yinede olusabiliyor yani anlasilmiyor pek ilk zamanlarda. Takipte ol her zaman.bende dis gebelik suphesiyle hastanede yattm 1 kere.Bende normal sağlıklı gebelikse rahim kalınlaşır diye düşündüm canım. Çnkü dış gebelik tüplerde oldugu için neden rahim kalınlaşsınki diye düşündüm
Aynen canım şuan doktorların muallakta kaldığı tek şey iki gün arayla beta hcg 500 ve 744 çıkması
Dis gebelik cok sinsi birsey. O yuzden herşey dahilinde yinede olusabiliyor yani anlasilmiyor pek ilk zamanlarda. Takipte ol her zaman.bende dis gebelik suphesiyle hastanede yattm 1 kere.
Ama soraki zamanlar gec olmadan anlasilsa iyi olur tabiki.
Sizin değerleriniz nasıldı hatırlıyor musunuzBu bi etken cunku benimde 2 kati ilerlemiyordu sonraki zamanlarda.
Ama bu dis gebelik olcak diye birsey yok belki sagliksiz bi yere kadar yukselip dusucek sonrada.. benim bi yere kadar yukselip dustu sonra. Ama benm hep kanamam vardi zaten duscegi belliydi. Uzun surdu sadece
Bide kimyasal gebelik yaşamıştım daha önce ama bukadar uzun sürmemişti ve değer yüzün üzerine çıkmadan sonlanmıştı kendiliğindenSizin değerleriniz nasıldı hatırlıyor musunuz
Okadar test yaptirdimki en sonunda biraktik bekledim kollarim mosmor olmustu..Sizin değerleriniz nasıldı hatırlıyor musunuz
Dis gebelikte oncelikle bi artis bi düsüs olabilir ikincisi normal yavaş ta artabilir , normal 2 katida gidebilir ama sonra mutlaka aksaklik olur kanama olur vs vs zamana birak takma kafana bi kac gune belli olurBide kimyasal gebelik yaşamıştım daha önce ama bukadar uzun sürmemişti ve değer yüzün üzerine çıkmadan sonlanmıştı kendiliğinden