• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg ve gebelik

Evet Normal canım. Benim adetim 12 gün geçti ve beta 146 seninkine göre çok çok daha düşük
Tesekkur ederm canm. 16 cıktıgında laboratuardakı kadın cok dusuk kımyasal olabılır dedı ne oldugunu bile bilmiyordum cok üzülmüştüm. 195 cıkınca bıraz rahatladım ama herkeste farklı cıkıyormus döllenme gec olursa dusuk cıkıyırmus

Bugün baktırdım iki gün önce 306 çıkan deger bugün 500 çıktı sizce neden böyle
Kötü düşünmeyin, illa 2 kat artacak diye bir kural yok. Olması gereken artış %60, sizin de hemen hemen %70 civarı artmış. Bence daha kan testi yaptırmayın, ortalama 4-5 gün içinde muayeneye gidin, vajinal ultrasonla kese görünür.

Bugün baktırdım iki gün önce 306 çıkan deger bugün 500 çıktı sizce neden böyle
Aynı saatte mi yaptırdınız? Daha erken yaptırdıysanız böyle çıkabilir. Bence de artık yaptırmayın ve bu hafta içi bir doktora gidin. İnanın stres yaratmaktan başka bir işe yaramıyor.🙏🏼

Aynı saatte mi yaptırdınız? Daha erken yaptırdıysanız böyle çıkabilir. Bence de artık yaptırmayın ve bu hafta içi bir doktora gidin. İnanın stres yaratmaktan başka bir işe yaramıyor.🙏🏼
Aynı saatte yaptırdım hatta 500 çıkınca şüphelendim baska yerde iki saat snra yine kan verdim orada da 465 çıktı bilmiyorum ama oradaki doktor labaratuar dan dolayı bukadar oynamalar farklar olabilir dedi

Aynı saatte yaptırdım hatta 500 çıkınca şüphelendim baska yerde iki saat snra yine kan verdim orada da 465 çıktı bilmiyorum ama oradaki doktor labaratuar dan dolayı bukadar oynamalar farklar olabilir dedi
Evet hep aynı yerde yaptırmak gerekiyor canım. Aynı saat olması da önemli. Ben 12 saat erken yaptırdığım için değerim az çıktı ve doktora gittim. Doktor bey bana güldü. Daha çok erken olduğunu bir hafta gecikmeyi bekleyip direkt doktora randevu almamı söyledi.Yani demek istediğim bazen bilmemek daha iyi. Fazla abartıyoruz durumu ve stres yaşıyoruz. Olacak olanı değiştiremeyiz. O yüzden bence yaptırma ve doktora git. Neyse ondan öğren doğrusunu🙏🏼

Evet hep aynı yerde yaptırmak gerekiyor canım. Aynı saat olması da önemli. Ben 12 saat erken yaptırdığım için değerim az çıktı ve doktora gittim. Doktor bey bana güldü. Daha çok erken olduğunu bir hafta gecikmeyi bekleyip direkt doktora randevu almamı söyledi.Yani demek istediğim bazen bilmemek daha iyi. Fazla abartıyoruz durumu ve stres yaşıyoruz. Olacak olanı değiştiremeyiz. O yüzden bence yaptırma ve doktora git. Neyse ondan öğren doğrusunu🙏🏼
Benim anlam veremediğim tek şey 48 saatte bir tam tamına iki kat mı artmak zorunda

Merhaba arkadaslar. Adetime iki gün kala test yaptırdım 16.90 cıktı. 4 gün sonra tekrar yaptırdım 195 cıktı. Adetim 3 gün gecti. Temmuzda evlendım ilk defa 12-14 kasım yumurtlama tarihinde korumasız ilişki yasadık. Bu degerler normalmi.
Çok normal hatta adet gecikmeden 16 gibi bir değer çıktıysa çoğul gebelik olabilir

Allah hepinizin yüzünü güldürsün inşallah bu ay inşallah isteyen herkesin bebeği olur mutlu olun senelerce evlatları olmayan insanlar var bakın sizi var bu kadar düşmeyin üzerine bu kadar sık tahlil yaptırmayın aklınız karışıyor hep mutlu olun dua edin Rabbim duaları geri çevirmez sevgi ve sağlıkla kalın 🤗🤗🤗🤗

Kızlar iki gün arayla beta hcg sonuçları
146
306
500
745
Çarşamba günü doktora gidicem ama sizce ne olabilir normal olabilir mi 😔

Back