- Konu Sahibi Yagmur9248
-
Kesinlikle değerin ne olduğu önemli değil değerin düzenli artması önemli çizgi de koyulaşmış bu da arttığını gösterir içiniz rahat olsunYani şuan değerin azlığı önemli deĞil iki günde iki kat artması mı önemli
Regl gününü bekletip gelmezse önce idrar çizgi gorursen kan vermen lazımMerhaba iyi aksamlar kızlar aranıza yeni katıldım lütfen yardım edin bana. Adetime 7 gün var kasıklarımda 6-7 gündür batma oluyor aık sık tuvalete çıkıyorum belim çok ağrıyor aksam uyuyamıyorum sabah uyandığım ilk saatlerde mide bulantım oluyor dayanmadım bugün kan testi yaptım beta-hCG değerim 2.30 çıktı sizce değerim yükselir mi kadın doğuma gitmem gerekiyor mu yoksa adet günümü mü bekleyeyim
Çok mu acele ettim dayanamadım ayyy insaAllah vardır ama hemşire bana negatif dediRegl gününü bekletip gelmezse önce idrar çizgi gorursen kan vermen lazım
5 altı gebelik sayılmıyor ama sizin adete varmış daha bi kaç gün bekleyip tekrrlayın testiMerhaba iyi aksamlar kızlar aranıza yeni katıldım lütfen yardım edin bana. Adetime 7 gün var kasıklarımda 6-7 gündür batma oluyor aık sık tuvalete çıkıyorum belim çok ağrıyor aksam uyuyamıyorum sabah uyandığım ilk saatlerde mide bulantım oluyor dayanmadım bugün kan testi yaptım beta-hCG değerim 2.30 çıktı sizce değerim yükselir mi kadın doğuma gitmem gerekiyor mu yoksa adet günümü mü bekleyeyim
Ayyy hadi insaAllah yaaa5 altı gebelik sayılmıyor ama sizin adete varmış daha bi kaç gün bekleyip tekrrlayın testi
Herşey gönlünüzce olsunAyyy hadi insaAllah yaaaçok istiyorum bugün hemşire bana sonucu verince çok üzüldüm. Ama ara ara patmalar ciddi dğl ama belim çok fena sık sık lavaboya çıkıyorum hele de aksamları şuan sa idrar yolumda yanma var
Adet gününü bekle bence bak ben mesela kendimden örnek vericem sana adetim den bir hafta önce test yaptırdım 2 çıktı ama adetim gecikti bekledim bi 5 veya 6 gün tekrar test yaptırdım 2175 çıktı değerim şuan çok yeni gebeliğin bende haftaya keseyi görmeye gidicem doktoraMerhaba iyi aksamlar kızlar aranıza yeni katıldım lütfen yardım edin bana. Adetime 7 gün var kasıklarımda 6-7 gündür batma oluyor aık sık tuvalete çıkıyorum belim çok ağrıyor aksam uyuyamıyorum sabah uyandığım ilk saatlerde mide bulantım oluyor dayanmadım bugün kan testi yaptım beta-hCG değerim 2.30 çıktı sizce değerim yükselir mi kadın doğuma gitmem gerekiyor mu yoksa adet günümü mü bekleyeyim
Yaaa hadi insaAllah görürsün keseyiAdet gününü bekle bence bak ben mesela kendimden örnek vericem sana adetim den bir hafta önce test yaptırdım 2 çıktı ama adetim gecikti bekledim bi 5 veya 6 gün tekrar test yaptırdım 2175 çıktı değerim şuan çok yeni gebeliğin bende haftaya keseyi görmeye gidicem doktora
Amin canım çok sağol inşallah darısı başın seninde güzel haberlerini bekliyoruzYaaa hadi insaAllah görürsün keseyiçok teşekkür ederim geçen ay 30 da gördüm bakalım bu ay düzenli gelecek mi beklicem artık
İnsaAllah yazacagım buraya ben unutsam da hatırlat bana 1 hafta sonraAmin canım çok sağol inşallah darısı başın seninde güzel haberlerini bekliyoruz
Tabiki merakla bekliyorum dualarım seninleİnsaAllah yazacagım buraya ben unutsam da hatırlat bana 1 hafta sonra.
Allah razı olsun bende senin için edeceğimTabiki merakla bekliyorum dualarım seninle
Senden de Allah razı olsun canımAllah razı olsun bende senin için edeceğim
Merhaba canım hatırlatacaktık birbirimize 4 gün geçti kesin hamileyim dedim bugün erken gebelik testi bile aldım test yapayom dedim baktım adet olmusumTabiki merakla bekliyorum dualarım seninle
Canımsın ya çok üzüldüm gerçekten ama ümidini yitirme nolur ben inanıyorum Rabbim sanada nasip edecek inşallah o yüzün gülecek hiç belli olmaz geç yumurtlama olmuş olur ayın sonunda öğrenirsin bu tür şeyler oluyor bak ben 3 hafta önce ankarada doktora gittiğimde bana iç ümit vermediler sana mesajda anlatayım yaşadıklarımıMerhaba canım hatırlatacaktık birbirimize 4 gün geçti kesin hamileyim dedim bugün erken gebelik testi bile aldım test yapayom dedim baktım adet olmusum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?