• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg ve gebelik testi(karşılaştırmalı)

Canımsın ya çok üzüldüm gerçekten ama ümidini yitirme nolur ben inanıyorum Rabbim sanada nasip edecek inşallah o yüzün gülecek hiç belli olmaz geç yumurtlama olmuş olur ayın sonunda öğrenirsin bu tür şeyler oluyor bak ben 3 hafta önce ankarada doktora gittiğimde bana iç ümit vermediler sana mesajda anlatayım yaşadıklarımı
Olur canım Allah razı olsun

Canımsın ya çok üzüldüm gerçekten ama ümidini yitirme nolur ben inanıyorum Rabbim sanada nasip edecek inşallah o yüzün gülecek hiç belli olmaz geç yumurtlama olmuş olur ayın sonunda öğrenirsin bu tür şeyler oluyor bak ben 3 hafta önce ankarada doktora gittiğimde bana iç ümit vermediler sana mesajda anlatayım yaşadıklarımı
Canım benimki 4,61 çıktı doktor gebelik var ama sağlıklı mı diye bakmak icin haftaya gel dedi umarım güzelce bir artış olur

Canım benimki 4,61 çıktı doktor gebelik var ama sağlıklı mı diye bakmak icin haftaya gel dedi umarım güzelce bir artış Olur
İnşAllah canım daha çok çok yeni sanırım ben ilk ölçümü de 2175 görmüştüm şuan 2 ay bitti inşallah yükselir dualarım seninle

Back