Beta hcg ve akıntı

pamuk3419

Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2024
831
252
25
Kızlar merhaba adet günü beta baktırdım 75 çıktı sizde adet günü betalarınız kaç çıkmıştı? Kimyasal olur diye korkum var tedirginim Ve adet günü idrarla birlikte gelen mukuslu kahve ve pembemsi sümük tarzında yani birşey geliyor ama iç çamaşırıma falan gelmiyor dün adet günümdü dün tuvalete gittim geldi bugunde gelmiş çok az ama sıkıntı şu çamaşıra vs gelmiyor idrarla gelen birşey şaşırıyorum hiç yaşayan oldumu isteyene özelden fotosunu atarım😔

Yerleşme kanaması olabilir. Herkesin adet günü betası farklı çıkabilir karşılaştırma yapıp boşa üzmeyin kendinizi. 2. Betanın kaç arttığı önemli

Kızlar merhaba adet günü beta baktırdım 75 çıktı sizde adet günü betalarınız kaç çıkmıştı? Kimyasal olur diye korkum var tedirginim Ve adet günü idrarla birlikte gelen mukuslu kahve ve pembemsi sümük tarzında yani birşey geliyor ama iç çamaşırıma falan gelmiyor dün adet günümdü dün tuvalete gittim geldi bugunde gelmiş çok az ama sıkıntı şu çamaşıra vs gelmiyor idrarla gelen birşey şaşırıyorum hiç yaşayan oldumu isteyene özelden fotosunu atarım😔
İkinci betayi yaptırdınız mi merak ettim de bende şuan sizinle aynı durumdayım cumartesi günü ikinci beta testini vercem

Yaptırdım canım 202 çıktı cumartesi günü muayene olacagım
Ben ikinci betama baktırmadım pazar günü hamileliğim öğrendim 59,55 di. Sonra strese girmemek için bakıp durmadım ama bir hafta olacak öyle adet de olmadım heralde artık kimyasal değildir dimi pazartesi veya salı doktora gideceğim

Ben ikinci betama baktırmadım pazar günü hamileliğim öğrendim 59,55 di. Sonra strese girmemek için bakıp durmadım ama bir hafta olacak öyle adet de olmadım heralde artık kimyasal değildir dimi pazartesi veya salı doktora gideceğim
Canım hiç bilmiyorum keşke 2 gün sonra baktırsaydın tekrardan ben tekrar
Baktırmadım 2. Kan verdim bidahsda vermedim cumartesi zaten muayene olucam doktor o zaman bakar ama karnım şişti gibi hissediyorum biraz sertleşti gibi

Canım hiç bilmiyorum keşke 2 gün sonra baktırsaydın tekrardan ben tekrar
Baktırmadım 2. Kan verdim bidahsda vermedim cumartesi zaten muayene olucam doktor o zaman bakar ama karnım şişti gibi hissediyorum biraz sertleşti gibi
stres olmak istemedim ya artacak mı artmayacak mı artmışsa güzel artış mı vs :) ama adet olmadım bu da yükseldiğini göstermez mii

İnşallah canım son adet dönemine göre hesaplanıyormuş öyle hesaplayınca benimki 5 haftalık cıkıyor ama doktor daha iyi bilir
Merhaba, benim adet olmam gereken gün 600 lerde çıktı. 2 gün sonra 1570
Hemen hemen aynıyız sizinle süre olarak.. benim de 5. Haftaya yeni girdim... hormonlar neden bu kadar farklı olur ki

Merhaba, benim adet olmam gereken gün 600 lerde çıktı. 2 gün sonra 1570
Hemen hemen aynıyız sizinle süre olarak.. benim de 5. Haftaya yeni girdim... hormonlar neden bu kadar farklı olur ki
Belki erken yumurtlama oomustur sende ya da erken döllenme ondanda kaynaklanabilir

X