- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
inşallah o günleri de görmek nasip olur hocam dün değerim 966 olmuştu doktorum normal gebelik gibi duruyor dedi.Cumartesi keseyi görmek için randevu verdi..Sorularınızn cevabını sizi muayene eden doktor (lar) verebilir, Sonucu ise hep birlikte 06.Ekim de kalp atımları görüldükten sonra öğreneceğiz. Gebe olmanız dileğiyle...
Bora bey merhaba; bir şey sormak istiyorum. 29 ekimde 2. gün embriyosu transfer edildi. dün bhcg 0,5 çıktı ve doktor 3 gün sonra tekrar test yapılacağını kullandığım ilaçlara devam etmemi söledi. ancak ben tutmadı die ilaç kullanımını gereksiz görüyorum. 3 gün sonra pozitif sonuç çıkabilir mi ne dersiniz??
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. Daha doğrusu uzun zamandır takip ediyorum ama yeni üye oldum. Tüp bebek denemesi sonucu 12.günü beklerken 10.gün hafif kanamam olduğu için test yaptırdım değer 12,25 11.gün 9,90 çıktı tam değer düşmeye başladı derken 12. Gün 15,75 çıktı. 19. Gün tekrar yaptırdığımda değer 24,10 çıktı. Bu nasıl iş anlamadım dış gebelik olabilir korkusuyla pzartesi tekrar yaptırıp doktora gideceğim. Sizce olumlu birşey olabilirmi. Yorum yaparsanız sevinirim. Inşallah allah hepinizin dualarını kabul eder........
mUHTEMELEN GEBE DEĞİLSİNİZ. ÇOK ÜZGÜNÜM, AMA DOKTORUNUZUN DEDİĞİNİ DİNLEMENİZ GEREKİYOR. GEBE KALMANIZ VE BEBEĞİNİZE KAVUŞMANIZ DİLEĞİYLE
Merhaba;
bende gebelik öncesi ilaç kullanımı hakkında bilgi ve yardım rica ediyorum.. 1 yıl önce bir düşük yaşadım..yendiden hamile kalmak istiyorum..ancak soğuk algınlığı sebebiyle tavanic antibiyotik ve sudafed kullanıyorum..5 gün sonra ovulasyon günlerim başlayacak.. bu ay gebe kalmam halinde şuan kullandğm ilaçlar bunu etkilermi? ovulasyon döneminde ilaç kullanmış oluyorum .. yardımlarınızı rica ediyorum.tşk.
maalesef biyokimyasal gebelik olmuş. Dış gebelikte bilr daha yüksek olmasını bekleriz. Gebe kalmanız ve bebeğinize kavuşmanız dileğiyle
5. haftada değerim 4500 civarında oldu fakat kese görünmedi galiba dış gebelik ama normal olma ihtimali yokmu acaba ve dış gebelikse ne zaman müdahale temek doğru olur..
1 hafta daha beklenebilir, veya ilaç yardımı ile ameliyata gerek olmadan gebelik sonlandırılabilir. Geçmiş olsun
Gebelik tüplerde değil rahim ağzına yakın bir yerde gerçekleşmiş. İlaçla sonlandırılabilme ihtimali varmı acaba
Merhaba Bora Bey
5. Gün embriyosuyla gerçekleşen transferimin 8. Günü kandaki degerim 0,61 çıktı dolayısıyla ilk tüp bebek deneyimim negatifle sonuçlandı.Normal test tarihim yarın ama değerimin katlanması beklenmediğinden testi tekrarlamayacagım.Sorunumuz eşimin morfolojinin %1 olması.buna rağmen ikinci denememizde tutabilirmi morfoloji sorununu tüp bebekte aşmak cok mu zor?umudumu kaybediyorum yavaş yavaş( ben 27 esim 31 yasında bu arada
merhaba doktor bey
ben bu ay yumurta takibi yaptırdım klomen ve çatlatma iğnesi kullandım
16.gün çatlatma iğnem yapıldı
bu arada 3 yumurta oluştu
21.gün gittiğimde yumurtanın tekinin çatladığını söylediği doktorum
prosgestoron hormonuma baktı 18 çıktı iyi dedi
ama niye baktı ne işe yarıyor söylemedi
bide bugün reglimin 26.günüm
çatlatma iğnesinin etkisi hangi gün geçer reglimin 30.günü test yapsam doğru sunuç alabilir miyim
selametle.......
hocam benim sorum şu:
Dondurulmuş 2 adet embriyo ile (5,gün embriyosu) transferim yapıldı doktorum 11.gün bhcg istedi ben 9.gün yaptırdım sonuç:1,20
sizce 11.gün + olma ihtimali var mı teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?