Beta hcg tutarsızlığı

Gelecek hafta kalp atmlarının görülmesi gerekiyor. Bunun için dua edelim. Gebe olmanız dileğiyle...

Klomenle yumurtlamanız 14. günde oluyor bu nedenle düzenli adet görüyorsunuz. Tarlusal yumurtlamayı sağlamaz sadece hormonal çekilmeye bağlı adet gördürür. PKO lu kadın gebe kalmak için her zaman yardım almalıdır. Gebe kalmanız ve bebeğinize kavuşmanız dileğiyle...

Gelecek hafta kalp atmlarının görülmesi gerekiyor. Bunun için dua edelim. Gebe olmanız dileğiyle...

doktor bey bugün özel bi hastanede doktora göründüm o da karından ulrasonda keseyi gördü ama henüz çok küçük dedi 10 veya 15 gün sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi. sizce bu verdiğim hcg değerlerine göre gelişim mi yavaş demek oluyor. benim doktorum ben gebeliği öğrendikten sonra daha çok ultrasondan takip ediyorum bu değerlere çok güvenmiyorum dedi.bi de son bi soru kalp atışları duyulamayabilir mi bu değerlerden yola çıkarak...

Endişelerinizi anlıyorum ama bunlar yarınla ilgili sorular ve cevabını yarın alacağız. Gebe olmanız ve bebeğinize kavuşmanız dileğiyle

hocammmm acil cvp ne olurrr bugün adet olmam gereken tarihh beta hcg 6.8 çıktı hamilemiyimm acabaaa sevinsem mi sevinmesem mi bilemedimm beni aydınlatın nolurrr

hocammmm acil cvp ne olurrr bugün adet olmam gereken tarihh beta hcg 6.8 çıktı hamilemiyimm acabaaa sevinsem mi sevinmesem mi bilemedimm beni aydınlatın nolurrr

bHCG adet göreceğiniz günde 150 ve üstünde ise sağlıklı bir hamilelik beklenebilir. 6,8 çok düşük. Gebe olmama ihtimaliniz yüksek. Gebe kalmanız ve bebeğinize kavuşmanız dileğiyle...

merhaba hocam
ben 32 günde adet görüyorum.polistikover sendromum var.3 senelik evliyim.bekrkende vardı.evlendkten sonra hemen adet düzene girsin diye doktra gdince hemn tedaviyede başladık..bir tek rahim filmi çekilmedi..
gecen sene bir gebeliğim oldu kese görmye gideceğimz gün kanamm başladı ve düşük yaptım..
bu senede 5 kasım sat.adetimn 3 günü serephone ilaç verdi dokotrum 50mg sabah akşam içtim ve adetimn 15. gnü gittiğimde bana ilşki önerdi.ve adetimn 26 günü gttiğimmde rahim kalınlığımın herşeyin ii olduğunu söledi..derken benm günüm geçikti ve evde idrar testi yaptım 8 aralıkta.çift çizgiyi gördüm.
11 aralıkta kanda 540.2 çıktı bunu sağlık ocnada yaptrdım.15 aralıkta doktrda randevum vardı gttm kese gözkmeynce kan tahlili istedi ve kan tahlilim 743 çıktı ..farklı olabileceğinden ve dış gebelik olmasın idye takibe aldı.17 aralıkta 712 çıktı.dokotrum düşük yapıyorsun dedi.ve 21 aralıkta 347 çıktı kan değerim tamam dedi.bu 2. oldu.ve doktorumun ağzından çımbızla kelime alıyorum..sizin sıcak cevaplarınıza dayanarak buraya yazdım..
11 aralkta sağlık ocanda tsh 4.25 çıktı demir ve b 12 vitminm eksik çıktı..
bu yaşadığım düşkler kimyasal gebelikmi oluyor.
düşüklerin sebepleri neler olabilr...dokotrum bişey demiyor.15 gn sonra gel bakalım temlnedimi dedi..ee sonra.
ne yol izlemeliyim hocam
ne yapmalı ne testleri yapmalıyım..
2. düşük vr ve ben 3. yü şansa bırakmak istemyorum.ağır mı kaldırıyorum acaba diye sorom kendimee..
genetik bi bozuklukmu ya da ne bileyim rahimde mi sorun var.rahim filmimi çekilmeli...diceksiniz sizi muayne etmedim..
en azından bana bir şeyler söyleseniz.
ve halen kanamm başlamadı akıntım çok yoğun..enfeksiyondan mı acaba idyorum..kafamda sorular var..siz bana bir yol gösterin...en azından 15 gn sonra ne yapmm gerktini doktora söyleyim...ilgisiz bir dokotrum vr..olmadı dokotrumu değiştiryim..
çok zor durumdayım..kaç gndür uyuyamıyoırum...psikoljim alt üst durumda

Çok geçmiş olsun. Düşüklerin sizin fiziksel aktivitenizle alakası yok. Artık araştırma yapma zamanı gelmiş. Tekrarlayan düşüklerle ilgili bazı parametrelere bakılarak size ilerki gebeliklerinizin sağlıklı olması için yardımcı olunacaktır. Bu testler hakkında bilgiyi doktorunuzdan almalısınız. Gebe kalmanız dileğiyle....

merhaba hocam.benim durumum biraz karışık ben 42 gün önce kadar pıhtılaşmadan dolayı bebegimi 9 haftalıkken kaybettim.04 clexan iğne kullanıyordum ama yinede bebeğimin kalbi sadece 9.haftaya kadar attı.sonrasında kürtaj oldum.suan hala adet olmadım ve dün beta hcg değerim 77,4 çıktı.ve benim kürtajdan 1hafta sonra 7 gün kanamam oldu.kürtaj olduğum tarih 16 kasım.sizce tekrara gebe kalmış olabilirmiyim yada kimyasal bir gebelik mi yardımcı olursanız cok sevinirim.

çok geçmiş olsun. Gebe olabilirsiniz. Pazartesi günü tekrar baktırıp yazarsanız yardımcı olabilirim. Gebe olmanız ve bebeğinize kavuşmanız dileğiyle...

merhaba hocam bana pazartesi tekrar beta hcg yaptırın demiştiniz.bugun doktora gittim ve tekrar yaptırdım malesef sonuc uzucu tahlıl sonucum 79.2 cıktı yani hiç yukselmemiş ama kanamada olmadı acaba yukselirmi yoksa gercekten kimyasal gebelik mine olur bana yardımcı olun

merhaba yardımcı olursanın cok cok sevinirim. en son adet günüm 12 kasım.
10 gün adet gecikmesinden sonra hamile olduğumu öğrendim.
fakat iki gün sonra kanamam oldu adet kanaması şeklinde yoğun bi kanama.
doktor dış gebelikten şüphelendi. beta hcg değerleri cok az artış var diye.
iki günde bir kan testi yaptır dedi.
sonuçlar 662, 828, 992 cıktı.
6 gün önce baska bi hastaneye gittiğimde beta hcg değerim 606 çıktı
ve doktor düşük oluyor büyük olasılıkla dedi.
karnımdan ultrasona baktı rahim gayet normal görünüyor
kanama falan görünmüyor rahimde dedi.
iki günde bir yine kan testi istedi ve değerlerim yine yükseldi. 913, ve 1244.
kanamam 11 gündür devam etti ve şimdi kesildi. kasıklarımda karın bölgemde hiç bir ağrı yok.
pazartesi günü doktor ultrasonla baktı ve sağ tüpün rahime yakın kısmında bir şişliğin olduğunu
ve dış gebelik olduğunu söyledi. ogün tekrar baska bi doktora gittim. o doktor ise
hiç birşey görünmüyor bebek kendi kendini yok etmiş dedi.
hangisi doğru ne yapmam gerekiyor bilemiyorum
lütfen yardımcı olun.
şimdiden teşekkür ederim.

Muhtemelen dış gebelik olmuş. Ben eğer düşüş başladıysa haftalık beta HCG takibi yapıyorum (5 in altına düşene kadar). Bir doktorun sizi takip ediyor olması lazım. Çok geçmiş olsun...

biraz önce beta hcg yaptırdım 57 çıktı. çok şükür en azından sonucu öğrendik. çok teşekkür ederim ilginiz için. bir sorum daha olacak. tamamen sıfırlandıktan sonra korunmak gerekirmi belli bir süre?

gEREKLİ OLACAĞINI SANMIYORUM. GEBE KALMANIZ DİLEĞİYLE

Son adet tarihim 25 Kasım yani bugun gecikmesinin tam 9. gunu.Gecen ayda bu sekilde 9 gun gec olmustum.Bugun beta hcg yapıldı 115 cıktı degerim cok dusuk degilmi yoksa boyle bir ihtimal olabiliyormu?Yani bu son adet tarihiylemi yoksa döölenme ile ilgili bir sonucmu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…