Cnm bnce olmadı ama yerleşme kanaması diyorlar ona kirmiziya dönerse ama doktora gitkesinlikle haklısın canım. böyle düşündüğümde rahatlıyorum. Bugün çok az pembe bir akıntım oldu. genelde olan bişeymiş ama hayırlısı bakalım
cannım adetimin 4. günü 25 iki gün sonrada 27 çıkmıştı ama şu an kimyasal bi gebelik yaşadığım için düşürüyorum inşallah bundan sonrakilerde yaşamam böle bişey..CNim adetin kaç gün geçince 25 cikti birde 25ten kaç gün geçince 27 cikti hcg
Bende de bikere kimyasal gebelik olmuştu tatlım hic Sıkma Can'ını adet götüyormuşsun gibi oluyo düşük yapmış bile sayilmiyosunneyse artık yapıcak bişey yok bu saattden sonra değerimde düşüyomuş allaha şükür 1 haftaya kadar geçermişte bundan sonrası sağlıklı bi gebelik olur inşallah hepimiz için
cannım adetimin 4. günü 25 iki gün sonrada 27 çıkmıştı ama şu an kimyasal bi gebelik yaşadığım için düşürüyorum inşallah bundan sonrakilerde yaşamam böle bişey..
Benim doktorum rengi değişen akıntıyı normal kabul etmiyor. Hemn müdahale edilmeli diyor. Dikkat edin kızlarCnm bnce olmadı ama yerleşme kanaması diyorlar ona kirmiziya dönerse ama doktora git
Cnm senin ki ne kadarlık kalp atışlarını duydunuz muBenim doktorum rengi değişen akıntıyı normal kabul etmiyor. Hemn müdahale edilmeli diyor. Dikkat edin kızlar
Cnm yerleşme kanaması olabilir eger adet gibi değilse ınş oledir çok yorma kendini dikkat et bugünlere ınş sonucu bildir bizede
Boşver hayırlısı olsun daha umutlar bitmedi bndende geçen ay geldi o kırmızılar bu ay hamile kaldım ınş sende en yakın zamanda alirsin bu güzel haberimalesef bu sabah geldi kırmızılar :'(
Adet dönemlerim çok ağrılı geçiyor ve de çok ağlamalı
Yok canım daha ilk muaynem bile olmadı. Perşembeye inş keseyi görürüzCnm senin ki ne kadarlık kalp atışlarını duydunuz mu
Hadi bakalım gözünaydıniyi akşamlar kızlar bende bugün tekrar test yaptırdım degerım 2585 olmus kese gorunur mu sızce artık perşembe gıtcem buyuk ıhtımal doktora o zaman yıne ıkıye katlar kalp atısını da duyar mıyız acabaaaa:)
Cnm.kese kesin görülür ama kalp atışını bilmiyorum bnmde 2000 lerdeydi değer keseye baktı iki hafta sonraya gün verdi kalp atışı içiniyi akşamlar kızlar bende bugün tekrar test yaptırdım degerım 2585 olmus kese gorunur mu sızce artık perşembe gıtcem buyuk ıhtımal doktora o zaman yıne ıkıye katlar kalp atısını da duyar mıyız acabaaaa:)
Seninki kaç haftalık ki cnm 6 görünüyor ama takviminde eger öyleyse sen kalp atisinida duyabilirsin gittiğindeHadi bakalım gözünaydın
Cnm.kese kesin görülür ama kalp atışını bilmiyorum bnmde 2000 lerdeydi değer keseye baktı iki hafta sonraya gün verdi kalp atışı için
sagol canım ınsallah sende bı an önce duyarsın bebısının kalp atıslarını:)Cnm.kese kesin görülür ama kalp atışını bilmiyorum bnmde 2000 lerdeydi değer keseye baktı iki hafta sonraya gün verdi kalp atışı için
sat 21 eyluldu adetımın uzerınden 8 gun gecmıs oluyor sanırım tam da 6 haftalık sayılmaz pek bılmıyorum bu hesaplama işini 5+1 oluyor galıba canım:)Seninki kaç haftalık ki cnm 6 görünüyor ama takviminde eger öyleyse sen kalp atisinida duyabilirsin gittiğinde
özele gıtmene gerek yok canım saglık guvencen varsa saglık ocakları, devlet hastanelerı ve kadın dogum hastanelerı de yapar ozele gıdıp ekstra para vermene gerek yok benceCanim bende yarin kan vericem ama isteyince yapiyolar mi illa özele mi gitmek lazim
Tatlim senin ki duyulabilir cunki neredeyse 6 haftalikken gideceksin ama degisiyormus gerçi kimisinin daha geç duyuyormus doktor onun için emin olmak için beni 7. Haftada cagirdiHazal cnm bişe sorcam haftaya gittiğimde kese için hesaplamama göre 12000 küsür çıkıyo inşallah tabi peki bu durumda kalp atışlarını duyabilirmiyim acaba
Cnm doktora gittiğinde 6. Haftayı doldurmuş olursan duyar senindesat 21 eyluldu adetımın uzerınden 8 gun gecmıs oluyor sanırım tam da 6 haftalık sayılmaz pek bılmıyorum bu hesaplama işini 5+1 oluyor galıba canım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?