Sanirim daha fazla bekleyemicem ben merak ediyorum cunku yarın gıdıcem buyuk ıhtımalle kalp atısı ıcın tekrar gıderım artkCnm doktora gittiğinde 6. Haftayı doldurmuş olursan duyar seninde
Hayırlısı olsun cnm ınş güzel haberler alirsinSanirim daha fazla bekleyemicem ben merak ediyorum cunku yarın gıdıcem buyuk ıhtımalle kalp atısı ıcın tekrar gıderım artk
İnsallah canim yarina doktordan randevu aldim bakalim bebisimi ilk kez gorcem insallahHayırlısı olsun cnm ınş güzel haberler alirsin
yok kalp atışlarını duyabileceğimizi sanmıyorum. benm daha 5 haftalık bişey. o da adet tarihime göre. büyük ihtiml geç döllenme.Seninki kaç haftalık ki cnm 6 görünüyor ama takviminde eger öyleyse sen kalp atisinida duyabilirsin gittiğinde
Canimm bugun benimde ilk kontrolum varr bende cok heyecanliyim ilk kez gorcem bebisimii insallah hayirli haberler alirizbugün ilk doktor kontrolüm var. heyecanlıyım
EVET CANIM. ikimizşinde aynı zaten zamnlar. bakalım nasıl haberler getircez bebişlerdenCanimm bugun benimde ilk kontrolum varr bende cok heyecanliyim ilk kez gorcem bebisimii insallah hayirli haberler aliriz
İnsallah keyfi yerindedir senin nasil geciyor hamileligin canim bi sikintin yoktur umarimEVET CANIM. ikimizşinde aynı zaten zamnlar. bakalım nasıl haberler getircez bebişlerden
hayırlısı olsun cnm onuda 1 hafta yada 2 hafta snra duyarsın bizide haberdar etyok kalp atışlarını duyabileceğimizi sanmıyorum. benm daha 5 haftalık bişey. o da adet tarihime göre. büyük ihtiml geç döllenme.
benm gayet iyi gidiyor hatta hiç bir sıkıntı yok bu dabeni tedirgin ediyorİnsallah keyfi yerindedir senin nasil geciyor hamileligin canim bi sikintin yoktur umarim
Ne guzel iste canim tedirgin olma belkide hamileligin cok rahat gececek masallah benimde iyi bide ultrasonda gorsem daha iyi olcam:)benm gayet iyi gidiyor hatta hiç bir sıkıntı yok bu dabeni tedirgin ediyor
hadi bakalım iyi haberler almak dileğiyleNe guzel iste canim tedirgin olma belkide hamileligin cok rahat gececek masallah benimde iyi bide ultrasonda gorsem daha iyi olcam:)
canımm ben doktora gıttım baktı ultrasonla keseyı gorduk kesın hamılesın dedıhadi bakalım iyi haberler almak dileğiyle
bizde keseyi gördük canım. çok küçük daha 4+6 dedi doktor. büyük ihtimal yumurta geç çatlamış dedi. adet tarihime göre 3 4 gün gerilik var. ama benm yaklaşık 3 cm çapında bir de kistim göründü. progestan onu baskılayacakmış. haftaya kontrole gidicem tekrar kist büyüyor mu diye bakacak. kalp atışlarını da ancak iki hafta sonra görürüz dedi.canımm ben doktora gıttım baktı ultrasonla keseyı gorduk kesın hamılesın dedı15-20 gun sonra kalp atısı ıcın cagırdı sen ne yaptın gıttın mı ne dedı doktorun?
gi,tmez olur muyum. zaten bu ay kontrolüm olmuştu smar testi yapılmış. o zaman yoktu. doktor ciddi bişey değil dedi zaten. hamilelik düşünmediğim için kullanmıyordum ama hemen başladım bugün. ilk 3 ay kullanıyorsun. sonra bırakılıyor.Hamile kalmadan once hic kontrole gitmemis miydin bazen kistler hamilelikle bile kayboluyormus umarim oyle olur canim benimkide daha 4 bucuk haftalikmis bu arada sen folik asit kullaniyor muydun ben kullaniyordum devam et dedi acaba hamilelik boyunca kullanacak miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?