Beta hcg testi...

benim bir defa kanamam oldu kesildi. 2 gündür çok çok az kahverengi akıntım var. bebek hala duruyor mudur acaba saat 9da sağlık ocağına gidicem kan tahlili için. inşallah duruyordur ve değerim de yükselmiştir

Seninki kaç haftalık ki cnm 6 görünüyor ama takviminde eger öyleyse sen kalp atisinida duyabilirsin gittiğinde
yok kalp atışlarını duyabileceğimizi sanmıyorum. benm daha 5 haftalık bişey. o da adet tarihime göre. büyük ihtiml geç döllenme.

yok kalp atışlarını duyabileceğimizi sanmıyorum. benm daha 5 haftalık bişey. o da adet tarihime göre. büyük ihtiml geç döllenme.
hayırlısı olsun cnm onuda 1 hafta yada 2 hafta snra duyarsın bizide haberdar et

Merhaba arkadaşlar. bugün doktora gittim vajinal ultrasonla baktı gebeliğe çok benziyor görüntü dedi. adetim ortalama 7 gün gecikti. kesin konuşamıyorum çünkü adetim son aylarda çok düzenli değil. pazar günü kan testi 68 çıkmıştı. bugün yani 4 gün sonra 149 çıktı. 2 gün sonra tekrar test yapalım dedi doktor. bu şekilde gebeliği devam eden var mı acaba bu bekleyiş öldürecek beni

merhablar arkadaşlar bende size danışmak istedim adetim 11 geçtikten sonra beta hcg sonucum 3260 çıktı çok iyi dediler ama keseyi göremediler bugün başka bir dokrora gittim ultrasonla muayne etti çok küçük bir kese 5-7 m dedi takip edilmesi gerek dedi yarın için tekrar beta hcg istedi bu sefer değerin 2 katı olması gerek eğer 2 katına çıkmazsa biraz kritik dedi benim gibi olan arkadaşlar varmı acaba

canımm ben doktora gıttım baktı ultrasonla keseyı gorduk kesın hamılesın dedı 15-20 gun sonra kalp atısı ıcın cagırdı sen ne yaptın gıttın mı ne dedı doktorun?
bizde keseyi gördük canım. çok küçük daha 4+6 dedi doktor. büyük ihtimal yumurta geç çatlamış dedi. adet tarihime göre 3 4 gün gerilik var. ama benm yaklaşık 3 cm çapında bir de kistim göründü. progestan onu baskılayacakmış. haftaya kontrole gidicem tekrar kist büyüyor mu diye bakacak. kalp atışlarını da ancak iki hafta sonra görürüz dedi.

Hamile kalmadan once hic kontrole gitmemis miydin bazen kistler hamilelikle bile kayboluyormus umarim oyle olur canim benimkide daha 4 bucuk haftalikmis bu arada sen folik asit kullaniyor muydun ben kullaniyordum devam et dedi acaba hamilelik boyunca kullanacak miyim

gi,tmez olur muyum. zaten bu ay kontrolüm olmuştu smar testi yapılmış. o zaman yoktu. doktor ciddi bişey değil dedi zaten. hamilelik düşünmediğim için kullanmıyordum ama hemen başladım bugün. ilk 3 ay kullanıyorsun. sonra bırakılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…