- 19 Nisan 2011
- 1.166
- 37
- 113
Evet aynen öyleNeyin 3 gunu beklenen adetinmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet aynen öyleNeyin 3 gunu beklenen adetinmi
hayırlısı olsun inşallah saglıklı olsun da degerın dusuk yuksek olması onemlı degıl ben doktora gıtmedım daha sen gıttın mı?Canım benm 3 gün sonrasında 59 çıkmıştı. 5. Gün ise 259 çıktı. İlk hamileliğimde bundan daha yüksekti mesela. Hayırlısı
Biliyorum canım değerin yükseliyor olması önemli. Şimdilik yükseliyor görülüyor. Bende gitmedim. Doktor perşembe gel dedi. İnş keseyi görürüz. Bi problem çıkmaz umarım. Allah hepimizin yanında olsun. Ben bu sefer hiç bişey hissetmiyorum. Sanki hamile değilmişim gibi geliyorhayırlısı olsun inşallah saglıklı olsun da degerın dusuk yuksek olması onemlı degıl ben doktora gıtmedım daha sen gıttın mı?
Canım merhaba ikinci testi ne kadar süre sonra yaptırdım geç döllenme olmuş olabilir ben yaşadım çünkü ama benim değerim adet geçtikten 4 gün sonra 55 bir gün sonra da 115 çıkmıştı endişelenme bende takip et Yükseliş herkeste aynı olmuyor ama suan bi gebelik olduğu kesin içini rahat tut hakkında Hayırlısı olsun..düzenli adet gören biriyim en son adet tarihim 22.09.2014 ama bu ay adet görmedim ve kan testi yaptırdım ilk testim 25.34 çıktı gebelik olduğu söylendi ancak ikinci testim 27.36 çıktı yani anlamlı bi yükseliş olmadı sizce daha yeni olduğu için mi bu kadar az yükselme var yoksa anormal bi gebelik mi ? şu an adetimin üstünden 1 hafta geçti sadece.. çok tedirginim.lütfen biriniz banada cevap verin ölcem meraktan
Cnm kaç gün arayla yaptirdigin bir test budüzenli adet gören biriyim en son adet tarihim 22.09.2014 ama bu ay adet görmedim ve kan testi yaptırdım ilk testim 25.34 çıktı gebelik olduğu söylendi ancak ikinci testim 27.36 çıktı yani anlamlı bi yükseliş olmadı sizce daha yeni olduğu için mi bu kadar az yükselme var yoksa anormal bi gebelik mi ? şu an adetimin üstünden 1 hafta geçti sadece.. çok tedirginim.lütfen biriniz banada cevap verin ölcem meraktan
adetimin 4. günü ilk testimi yaptırdım iki gün sonrada diğerini yaptırdım iki katina çıkması gerekirdi bildiğim kadarıyla ama ilk yaptırdığımda doktor daha 1 2 günlük olduğunu söyledi o yüzden bu kadar yavaş ilerliyo olabilir mi yani normal mi sizce bu ilerleme ?
hayır bu gün 1 hafta oldu daha açıkcası korkuyorumda yaptırmaya o yüzden bekliyim diyorum biraz daha
inşallah gorursun canım bende sabırsızlanıyorum keseyı gormek ıcın insallah bı problem cıkmaz bendede aynı kendımı hıc hamıle gıbı hıssetmıyorumBiliyorum canım değerin yükseliyor olması önemli. Şimdilik yükseliyor görülüyor. Bende gitmedim. Doktor perşembe gel dedi. İnş keseyi görürüz. Bi problem çıkmaz umarım. Allah hepimizin yanında olsun. Ben bu sefer hiç bişey hissetmiyorum. Sanki hamile değilmişim gibi geliyor
Allah gönlüne göre versin canımdüzenli adet gören biriyim en son adet tarihim 22.09.2014 ama bu ay adet görmedim ve kan testi yaptırdım ilk testim 25.34 çıktı gebelik olduğu söylendi ancak ikinci testim 27.36 çıktı yani anlamlı bi yükseliş olmadı sizce daha yeni olduğu için mi bu kadar az yükselme var yoksa anormal bi gebelik mi ? şu an adetimin üstünden 1 hafta geçti sadece.. çok tedirginim.lütfen biriniz banada cevap verin ölcem meraktan
kesinlkle umut var. ben 59 du. 2 gün sonra 300 e çıktı :)Merhaba ben sitede yeniyim. yaklaşık 2 yıldır bebek istiyoruz ama olmuyor. ilk kez evde yaptığım testte silik çizgiyi görünce heyecanlandım tabi. Bugün kan testi yaptırdım. 68.7 çıktı. adetim aylardır düzensiz olduğu için son adetimi de tam hatırlamıyorum. 23-26 eylül arasında bir gündü. doktor gebelik var ama bitebilir bekle dedi. sizce hiç umut yok mu?
Rabbim bebek isteyen herkesi yavrusuna kavuştursun inşallah. Şuan minicik de olsa var olduğunu bilmek bile öyle güzel ki :)kesinlkle umut var. ben 59 du. 2 gün sonra 300 e çıktı :)
Merhaba ben sitede yeniyim. yaklaşık 2 yıldır bebek istiyoruz ama olmuyor. ilk kez evde yaptığım testte silik çizgiyi görünce heyecanlandım tabi. Bugün kan testi yaptırdım. 68.7 çıktı. adetim aylardır düzensiz olduğu için son adetimi de tam hatırlamıyorum. 23-26 eylül arasında bir gündü. doktor gebelik var ama bitebilir bekle dedi. sizce hiç umut yok mu?