hazal1595 benim de sat 24 eylül. ama adet periyodum 31-33 gün oluyor. Bazen 35 de oluyor. Bugün 33 gün bitecek ama Test yaptırmadım henüz. pembe lekenlenmelerim oluyor çok az. Korkuyorum. eşim de PErşembeye kadar bekleyelim 35 i devir diyor. Haftasonu deli gibi temizlik yaptım çok yordum kendimi24 eylül cnm ne oldu ki
Cnm yerleşme kanaması olabilir eger adet gibi değilse ınş oledir çok yorma kendini dikkat et bugünlere ınş sonucu bildir bizedehazal1595 benim de sat 24 eylül. ama adet periyodum 31-33 gün oluyor. Bazen 35 de oluyor. Bugün 33 gün bitecek ama Test yaptırmadım henüz. pembe lekenlenmelerim oluyor çok az. Korkuyorum. eşim de PErşembeye kadar bekleyelim 35 i devir diyor. Haftasonu deli gibi temizlik yaptım çok yordum kendimi
Ne saçma doktormus o ya benm 49.13 çıktı gebelik var dediler 3 gün snra tekrarladım 274.50 oldu ve 4 gün snra yani bugun kesen görüldü cnm sen bırak o doktoru nasıl gebelik bitebilir der ya sen tekrarla testi 48 saat snraMerhaba ben sitede yeniyim. yaklaşık 2 yıldır bebek istiyoruz ama olmuyor. ilk kez evde yaptığım testte silik çizgiyi görünce heyecanlandım tabi. Bugün kan testi yaptırdım. 68.7 çıktı. adetim aylardır düzensiz olduğu için son adetimi de tam hatırlamıyorum. 23-26 eylül arasında bir gündü. doktor gebelik var ama bitebilir bekle dedi. sizce hiç umut yok mu?
üzülme canım demekkı hayırlısı boyleymıs belkıde saglıksız bı bebek olacaktı malesef anormal gebelıkler dusukle sonuclanıyor vucut da kabul etmıyor bende gecen ay aynı durumu yasadım degerım 20 idi o gece adetım basladı 2 gun sonra 5 e dustu degerım cok uzulmustum neden boyle oluyor dıye doktora gıttım benı motıve ettı bu ay hamıle kaldım darısı senın basına umudunu yıtırme demekkı hamıle kalabılıyorsun Allah hayırlı ve saglıklısını versın sana ve ısteyen herkese ınsallah..2. meleğimide kaybettim. inşallah isteyen herkese allahım bi evlat nasip eder ..
teşekkür ederim canım insallah sende en kısa surede kavusursun bebısıne benım gecen ay ilk once 4 gun boyunca koyu kahverengı kanamam oldu sonra 6 gun yogun bı sekılde adet gorur gıbı kanamam oldu normalde adetım 5 gun surer ama cok uzun surmustu bıde beyaz mınık bı parca dusmustusenin adına çok sevindim canım inşallah hayırlısıyla alırsın bebişini kucağına :) önce üzüldüm tabi bende o duyguyu yaşamak üstelik ikinci kez biraz daha fazla üzdü beni ama en azından olduğunu biliyoruz dediğin gibi ve en başta hayırlısı böyleymiş diye avunuyoruz.. ama benim bu seferkinde sancım çok yani çok fazla sol kasığımda sadece ve adet görür gibi değil yani kanın rengide pembe seninde mi böyle olmuştu ?
anladım canım yarın bı kere daha gorus doktorunla bakalım ne dıyecek bu kez adet tarıhının uzerınden daha fazla mı gectı acaba ondan mı oyle oldu kı bende tek taraflı agrı olmamıstı gecen ay sadece adet sancısı gıbı olmustu bide kanamam adetımden farklı olarak cok yogun ve pıhtılı oldu uzun surdubenimde ilk gebelikte öyle olmuştu yani adet görür gibi parça parçaydı ama bu öyle değil yani sadece sol tarafımda sancım var ve öyle parça düşme falan yaşamadım bunda acaba normal olan hangisi bilemedim. bide dün gece altdan muayene oldum ve dktor gebelik olduğunu ancak değerlerim düşük olduğu için bu kanamayla düşebilceğini ama aynı zamanda kalabiliceğinide söyledi ve kananmam muayenen sonra başladı öncesinde sadece kahverengi bi lekelenmem vardı kafam çok karıştı yarın tekrar gidicem ..
CNim adetin kaç gün geçince 25 cikti birde 25ten kaç gün geçince 27 cikti hcgdüzenli adet gören biriyim en son adet tarihim 22.09.2014 ama bu ay adet görmedim ve kan testi yaptırdım ilk testim 25.34 çıktı gebelik olduğu söylendi ancak ikinci testim 27.36 çıktı yani anlamlı bi yükseliş olmadı sizce daha yeni olduğu için mi bu kadar az yükselme var yoksa anormal bi gebelik mi ? şu an adetimin üstünden 1 hafta geçti sadece.. çok tedirginim.lütfen biriniz banada cevap verin ölcem meraktan
Ne saçma doktormus o ya benm 49.13 çıktı gebelik var dediler 3 gün snra tekrarladım 274.50 oldu ve 4 gün snra yani bugun kesen görüldü cnm sen bırak o doktoru nasıl gebelik bitebilir der ya sen tekrarla testi 48 saat snra
HAYIRLISI OLSUN CANIM BENİM. inş. en kısa zamnda güzel haberler alırsın3 gündür ne sevinebildim ne mantıklı bişey yapabildim. bugün Kayserideki iyi doktorlardan biriyle telefonda görüştüm, pazar günü çıkan değeri söyledim. gözünüz aydın gebesiniz, gebelik takibine başlayabilirsiniz dedi. o anki duygularımı anlatamam :) işyerimin bulunduğu ilçedeki sağlık ocağına gittim ama kan versem sonucun perşembe günü çıkacağını söylediler. öğleden sonra özel bir hastaneye giderim artık. ama hala tam olarak sevinemiyorum. zaten hiç sevmiyorum o hastaneyi,niye oraya gitmiştim onu da bilmiyorum :)
inşallah :) çok teşekkür ederimHAYIRLISI OLSUN CANIM BENİM. inş. en kısa zamnda güzel haberler alırsın
cnm tadini cikar hamilesin gebelik olmasa o deger cikmaz cok yeni hatta gebeligin yani ay valla bazen bi doktorlari anlamak cok zor bnmde bir dusuk oldu bnde suan ikinciye hamileyim hep aynisi olacak diye korkuyorum ama bilmiyoruz ki rabbim nasip ettiyse elinde sonunda olacak bebeklerimiz3 gündür ne sevinebildim ne mantıklı bişey yapabildim. bugün Kayserideki iyi doktorlardan biriyle telefonda görüştüm, pazar günü çıkan değeri söyledim. gözünüz aydın gebesiniz, gebelik takibine başlayabilirsiniz dedi. o anki duygularımı anlatamam :) işyerimin bulunduğu ilçedeki sağlık ocağına gittim ama kan versem sonucun perşembe günü çıkacağını söylediler. öğleden sonra özel bir hastaneye giderim artık. ama hala tam olarak sevinemiyorum. zaten hiç sevmiyorum o hastaneyi,niye oraya gitmiştim onu da bilmiyorum :)
cnm tadini cikar hamilesin gebelik olmasa o deger cikmaz cok yeni hatta gebeligin yani ay valla bazen bi doktorlari anlamak cok zor bnmde bir dusuk oldu bnde suan ikinciye hamileyim hep aynisi olacak diye korkuyorum ama bilmiyoruz ki rabbim nasip ettiyse elinde sonunda olacak bebeklerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?