Gelisir insallah icini ferah tut ne zaman süredir istiyordunuz?Ay inşallah benimki de gelişir sizin bebeginiz gibi bu şekilde insan arada kaliyor.
Gelisir insallah icini ferah tut ne zaman süredir istiyordunuz?
Oo ikinci mi bu :)bizim ilk denememizde kaldı diyebilirim.. şanslı olan kısımdanım sanırım. ama ilk cocugumda 3 bucuk sene beklemiştim.
Oo ikinci mi bu :)
35 ise bir sonraki gün verdiğinizde 70 ikinci gün 95 üçüncü gün 125 olması gerekir değer her gün ıkıye katlanmış değeriniz küçük başlamış çünkü regl geçmeden yaptırmışsınız sonuç gayet iyi bence 4 günü beklemeden 2 gün sonra siz tekrar verin içiniz rahatlasın ve doktorunuzu değiştirinslnsvnc
Masallah Rabbim sana bagislasinevet oğlum ekimde 3 yaşında olucak inşallah :)
Benim 284.05 çıktı canım inşallah yarın tekrar yaptıracağım hayırlısı ve sagliklisi olsunSanirim sizinde bebeginiz benimkiyle ayni sizin degerleriniz kacti kan testinde öğrenebilir miyim?
Selamlar,
Yumurta hücresi sperm tarafından dollendikten sonra oluşan yeni hücre rahim içerisinde tutunarak kendine yer bulur.bu tutunma işleminden sonra vücut bhcg hormonunu salgilamaya başlar. Normal bir kadında bu değer 0-5 arasında iken 5 üzerinde çıkması durumunda gebelikten şüphelenilir.Regl öncesi yapılan kan testleri gebelik daha yeni oluştuğu için genellikle çok yüksek degerler çıkmaz. Önemli olan 48 saat içerisinde en az %66 oran ile yükselmesidir.sizin değerlerde şu an için gayet iyi gözüküyor artışi takip etmeniz gerekiyor.1500 lu seviyelere geldiğinde vajinal ultrason ile bebeğin kesesi gözlenebilir.7-8. Hafta gibi de bebeğin kalp atışları duyulabilir.Hayırlısı ve sağlık ile bebeklerinizi kucaklariniza almanız dileğiyle...
Selamlar,
Yumurta hücresi sperm tarafından dollendikten sonra oluşan yeni hücre rahim içerisinde tutunarak kendine yer bulur.bu tutunma işleminden sonra vücut bhcg hormonunu salgilamaya başlar. Normal bir kadında bu değer 0-5 arasında iken 5 üzerinde çıkması durumunda gebelikten şüphelenilir.Regl öncesi yapılan kan testleri gebelik daha yeni oluştuğu için genellikle çok yüksek degerler çıkmaz. Önemli olan 48 saat içerisinde en az %66 oran ile yükselmesidir.sizin değerlerde şu an için gayet iyi gözüküyor artışi takip etmeniz gerekiyor.1500 lu seviyelere geldiğinde vajinal ultrason ile bebeğin kesesi gözlenebilir.7-8. Hafta gibi de bebeğin kalp atışları duyulabilir.Hayırlısı ve sağlık ile bebeklerinizi kucaklariniza almanız dileğiyle...
Ya kızlar bende araniza yeni katıldım bende sizlerle birşey paylaşmak istiyorum son adet tarihi 17 temmuz 25 ağustosta evde test yaptım negatif 26 sında kan testi yaptım oda negatif dun yine kan testi yaptım sonuc 1.20 yani yine negatif ama hala adet olmadım acaba hamile olabilir miyim çok istiyoruz bi bebeğimiz olmasını dizinde yorumlarınızı almak istedim
Çalışıyorum bir turlu gidemedim canım o yüzden çok meraktayim
İnşallah canım bugün hala birşey yok ya bebis yoksada artık gelsin şişkinlik ve ağrı çekmek istemiyorumHayirlisi olsun canim benim
İnşallah canım bugün hala birşey yok ya bebis yoksada artık gelsin şişkinlik ve ağrı çekmek istemiyorumHayirlisi olsun canim benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?