Hamilesindir ve güzel artış olmuş ama son kan verdiğiniz tahlilden iki gün sonra tekrar verin eğer 200 u geçti ise süper daha yeni bebisiniz hayırlı olsun tekrardan inşallah sağlıcakla kucağıniza alirsiniz
Merhaba arkadaşlar henüz regl olmadan evde idrar testi yaptim ve çift çizgiyi gördüm. Bunun üzerine gidip kan testi yaptırdım. Sonuc 35.37 çıktı. Rakam biraz düşük olmasına rağmen pratisyen hekim hamile oldugumu söyledi. 3 gün sonra tekrar bir kan testi yaptırdım. Bu defa 108.06 ydı sonuç. Fakat gittiğim kadin doğum doktoru beni pek bilgilendirmedi. 1 hafta sonra gene gel tekrar bakalim dedi. Siz deneyimli hanimlarin görüşlerini alabilir miyim..?
suan artıslarınız gayet normal durumda ; 1 hafta bana fazla gıbı geldı acıkcası ben 3 gunde bır kan vermıstım ve adetıme 4 gun kala ogrenmıstım. ama daha adet tarıhınız varmıs ; degerı adet tarıhınızde de baktırınız ; kimyasal gebelıkse deger gıttıkce dusmeye baslar ve adet olurken atıyor olursunuz ; bu yuzden adet tarıhınıze yakın ve adetınızden den ıkı gun sonra gıdın derım ben. insallah saglıcakla sonuclarınızı da bebısınızıde kucagınıza alırsınız.
Adetim bugün 1 gün geçti. Son adet tarihim 1 ağustos. En son testi dun yaptirdim.
48 saatte bir iki kat artması gerekiyor sağlıklı gebelik için. Değerin kaçla başladığının pek önemi yokmuş, bünyeye göre değişiyormuş. İlk artışınız iyi görünüyor 3 gün için. Son sonuncunuzdan 48 saat sonra tekrar yaptırıp iki katına çıktığını görürseniz sağlıklı bir gebelik var demek oluyor.
Artış düzensiz Olsa da yine takip etmelisiniz Allah korusun dış gebelik ya da kimyasal olabilir.
Ama şu an iyi görünüyor. Kalbinizi ferah tutun
Bana da artis gayet normal gibi geldi fakat doktorun bu tavri biraz hevesimizi kirdi. Doktor nedense 48 saatte ikiye katlamali olarak değilde her güne 2 ye katlayip hesap yapti uyarmama rağmen. Onun hesabina gore dun 280 civari olmaliymıs beta değerim
ultrasonla bakmadı mı adet tarihinizden kaçgün geçti?
Pek bilmiyor galiba kusura bakmasın ama. Ben tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım şükür ve 2 günde bir takip edildi. O'ndan önce 2 dış gebeliğim var onlarda da iki günde bir takip edildi. Kaç doktor gördüm bilmiyorum bu süreçlerde ve hepsi aynı şekilde ilerlediler.
Doktorların kesin konuşmaması nin sebebi çok yeni gebelik olması kimyasal dış veya mol gebeliğe karşı tam umut vermek istememeleri.. Ne zaman kese görürler ozaman evet kesin hamilesin derler. Allah gönlüne göre versin.
Merhaba arkadaşlar henüz regl olmadan evde idrar testi yaptim ve çift çizgiyi gördüm. Bunun üzerine gidip kan testi yaptırdım. Sonuc 35.37 çıktı. Rakam biraz düşük olmasına rağmen pratisyen hekim hamile oldugumu söyledi. 3 gün sonra tekrar bir kan testi yaptırdım. Bu defa 108.06 ydı sonuç. Fakat gittiğim kadin doğum doktoru beni pek bilgilendirmedi. 1 hafta sonra gene gel tekrar bakalim dedi. Siz deneyimli hanimlarin görüşlerini alabilir miyim..?[/QUO
Hamilesiniz hayirli olsun benimde adetten önce 91,82 cikmisti iki gun sonra 311 cikti tekrar yaptirmadim keseyi gorduk öyle
o zaman guzel bır ılerleme kaydedıyorsun ama dedıgım gıbı doktora gorunmek zorunda degılsın sen 3 gun sonra yıne kan ver al sonucunu degerlerın elınde bulunsun. ben ıkı kere doktor ıstmesede kadın dogum acılde kan verdım beta artısıma bakıcam dıye aldılar sonucuda verdıler yanı. en azından dusus varsa bıle ıns yoktur senın ıcın rahatlamıs olur. sen yıne 1 hafta sonra gıdersın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?