- 21 Ocak 2015
- 1.056
- 528
- 123
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnım 3000 'in üzerinde karından görülüyor diye biliyorum vajinal us yapsa görürdü ama yaptırma o sağlıklı bişey değil gebelikte değerin çok güzel artmış korkmaHerkese hayirli gebelikler,
Arkadaşlar bi sorum olcak.
Sat a göre 6+1 im
2 gün önce değerim 760 di bugün 1605.
Sizce nasil değerim karindan bakti dr ve hala kese görünmedi.
Yumurtam 3 hafta önce atlafi, dr geç döllenme dedi.
Kızlar beta hcg me baktırdım 62142 çıktı sata göre 7 haftalığim betaya göre de 7 haftalığım artık kesemez ve kalp atışı görülür mu ben emin olduktan sonra doktora gitmek istiyorum
Sagol cnm Allah razi olsun icimi rahatlattin, insallah oyledir. 4 negatif tup denemeden sonra ilk kez normal hamile kaldim. Rabbim tum isteyenlere versincnım 3000 'in üzerinde karından görülüyor diye biliyorum vajinal us yapsa görürdü ama yaptırma o sağlıklı bişey değil gebelikte değerin çok güzel artmış korkma
kızlar benim 5 haftalık son adet 29 temmuz. hcg 2361 çıktı ?
alttan baktı gördü ya ben şoktayım hala ilk defaa oluyo benim kafa gitti ikiz filon diyo arkadaşlar?
Kese görününce kesin bebek içinde var mı oluyor demekİnşallah canim teşekkürler
Canım hamilesin ve gayet güzel artmış. İlk başta böyle yapıyor doktorlar. Hayırlısı olsun. Allah sağlıkla kucağında da göstersinMerhaba arkadaşlar henüz regl olmadan evde idrar testi yaptim ve çift çizgiyi gördüm. Bunun üzerine gidip kan testi yaptırdım. Sonuc 35.37 çıktı. Rakam biraz düşük olmasına rağmen pratisyen hekim hamile oldugumu söyledi. 3 gün sonra tekrar bir kan testi yaptırdım. Bu defa 108.06 ydı sonuç. Fakat gittiğim kadin doğum doktoru beni pek bilgilendirmedi. 1 hafta sonra gene gel tekrar bakalim dedi. Siz deneyimli hanimlarin görüşlerini alabilir miyim..?
Bende aynı sen gibi oldun 3haftalık dedi ama değerim yüksekti başka bi arkadaşıma sormuştum oda dedi bunu stres yapma demek ki hamilelik hormonun yüksek bu iyi bişey dedi kötü bişey değil dediMerhaba kızlar dun hcg baktırdm 21176 bugun de gıttm 5+4 gnlk hamılesn kesede gozukutor gayet duzgun dedı sizce bu hcg haftasına göre yüksek değilmi