Beta hcg test sonuçları

Herkese hayirli gebelikler,
Arkadaşlar bi sorum olcak.
Sat a göre 6+1 im
2 gün önce değerim 760 di bugün 1605.
Sizce nasil değerim karindan bakti dr ve hala kese görünmedi.
Yumurtam 3 hafta önce atlafi, dr geç döllenme dedi.

cnım 3000 'in üzerinde karından görülüyor diye biliyorum vajinal us yapsa görürdü ama yaptırma o sağlıklı bişey değil gebelikte değerin çok güzel artmış korkma

Kızlar beta hcg me baktırdım 62142 çıktı sata göre 7 haftalığim betaya göre de 7 haftalığım artık kesemez ve kalp atışı görülür mu ben emin olduktan sonra doktora gitmek istiyorum

Görünür tabiki de canim bence hic durma hemen git :)

cnım 3000 'in üzerinde karından görülüyor diye biliyorum vajinal us yapsa görürdü ama yaptırma o sağlıklı bişey değil gebelikte değerin çok güzel artmış korkma
Sagol cnm Allah razi olsun icimi rahatlattin, insallah oyledir. 4 negatif tup denemeden sonra ilk kez normal hamile kaldim. Rabbim tum isteyenlere versin

Evet ilk gebeliğim ve ailede ikiz yok ve gecikmenin 7. gününde bu değer gerçekten yüksek mi değil mi anlamış değilim sizce nasıldır?

Doktor ikiz diyorsa ikizdir herhalde. Ki ikiz olduğu için değer bu kadar yüksektir.

ay ben yanlış anlattım herhalde doktor demedi çevredeki arkadaşlarımın hepsi ikiz dedi daha önce anne olanlar :)

Slm kızlar hcg değerim 24.09.2016 da 142 idi. Doktor 2 gün sonra iki katı olmasını bekledi. 26.09.2016 yani bugün gittim 172 çıktı. Bana dış gebelik yada düşük olabilir sıkıntı var dedi. Daha iyi sonuç için 03 ekime randevü aldık ultrasonda keseyi görmemiz lazım dedi. Şuan için gebelik erken dedi. Moralim bozuk. Sizin de böyle oldu mu? Normal mi? Cvp lar sanız sevinirim.

Kizlarr adetim 4 gun gecti beta 3119 cikti betaya gore anlasilirmi ki tekil yada cogul oldgu kafam karistiii smdi okuyunca yazilarii :s

Canım hamilesin ve gayet güzel artmış. İlk başta böyle yapıyor doktorlar. Hayırlısı olsun. Allah sağlıkla kucağında da göstersin

Merhaba kızlar dun hcg baktırdm 21176 bugun de gıttm 5+4 gnlk hamılesn kesede gozukutor gayet duzgun dedı sizce bu hcg haftasına göre yüksek değilmi

Merhaba kızlar dun hcg baktırdm 21176 bugun de gıttm 5+4 gnlk hamılesn kesede gozukutor gayet duzgun dedı sizce bu hcg haftasına göre yüksek değilmi
Bende aynı sen gibi oldun 3haftalık dedi ama değerim yüksekti başka bi arkadaşıma sormuştum oda dedi bunu stres yapma demek ki hamilelik hormonun yüksek bu iyi bişey dedi kötü bişey değil dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…