- 27 Kasım 2024
- 15
- 2
- 1
- 31
- Konu Sahibi aslindaasli
-
Teşekkür ederim sağolunÇok düşük hamilelik yok demektir
0,31 yani gebelik yok demek canımMerhaba kizlar çıkan beta HCG sonucunu anlayan var miEki Görüntüle 3534169
Bu marka iki ay beni hüsrana uğrattı aynı böyleydi benim de. Başka marka deneyinKızlar çizgiyi görüyor musunuz ben mi hayal görüyorum bugün adet günüm artimed kaset test
Hadi ya denerim tamam teşekkür ederimBu marka iki ay beni hüsrana uğrattı aynı böyleydi benim de. Başka marka deneyin
Testlere artık güven olmuyor canım o kadar çok sahtesi çıkmış ki insanları hep hüsrana uğratıyor bende zamanında çok hüsrana uğradım awox markası bulabilirsen onunla yap birde bende tek o yalancı çizgi çıkartmadıKızlar çizgiyi görüyor musunuz ben mi hayal görüyorum bugün adet günüm artimed kaset test
Evett gece 12den sonra 1 gün gecikme olmuş olcak bugün oldumm olcam giib oldum gelmedi ıslaklık akıntı geldi şeffaf yarın sabah ilk idrarla yapicam inşallahTestlere artık güven olmuyor canım o kadar çok sahtesi çıkmış ki insanları hep hüsrana uğratıyor bende zamanında çok hüsrana uğradım awox markası bulabilirsen onunla yap birde bende tek o yalancı çizgi çıkartmadı
Hayırlısı olsun canım inşallah güzel haberini verirsinEvett gece 12den sonra 1 gün gecikme olmuş olcak bugün oldumm olcam giib oldum gelmedi ıslaklık akıntı geldi şeffaf yarın sabah ilk idrarla yapicam inşallah
Amin bu akşam test yaptım böyle çıktı ,yoğun baş ağrısı var bide bugünHayırlısı olsun canım inşallah güzel haberini verirsin
Tam net değil hangi marka bu foto da sarımsı bişey görünüyorAmin bu akşam test yaptım böyle çıktı ,yoğun baş ağrısı var bide bugün
Kaç dakika bekledikten sonra böyle çıktı biraz bekletilmiş yada fazla idrar damlatılmış gibi beta hcg 2 günde artar koyulaşma sabahtan akşama kadar maalesef olmaz canım biraz bekle bakalım varsa da Beta yükselsin biraz böyle gölge aramak insanı çok strese sokuyorAmin bu akşam test yaptım böyle çıktı ,yoğun baş ağrısı var bide bugün
Artimed kuruduğu için idrar o ,net gözüküyor Bakınca da direk kırmızı değil tabi adet günümde yaptım sabah tekrarlicam başka markayla 1 gün geciktim ibs bebiş benimledirTam net değil hangi marka bu foto da sarımsı bişey görünüyor
İnşallah seninledirArtimed kuruduğu için idrar o ,net gözüküyor Bakınca da direk kırmızı değil tabi adet günümde yaptım sabah tekrarlicam başka markayla 1 gün geciktim ibs bebiş benimledir
Hiç üzülme Allah ne derse o olur canım, doğru zaman önemli benim de adetten bir gün önce kan testi 0.500 çıktı adetim gecikti yarın sabah kaset test yapcam bende, kasik ağrısı bende de yok göğüslerim de de sorun yok şuan en büyük sıkıntı baş ağrısı arka tarafı bildiğin zonkluyor geçmedi de o kadar,birde idrara sık çıkıyorumİnşallah seninledirBen aşılamamın 13. Günü yaptm days doctor pozitif gördüm çok ağladım kan verdim 0.66 çıktı hal adet olmadım ağrım da yok yarın sabah kaset test yapcm artimet 29 yaşındayım çok üzgünüm
İnşallah geç döllenmedir gebelik vardır bende yapcm sabahHiç üzülme Allah ne derse o olur canım, doğru zaman önemli benim de adetten bir gün önce kan testi 0.500 çıktı adetim gecikti yarın sabah kaset test yapcam bende, kasik ağrısı bende de yok göğüslerim de de sorun yok şuan en büyük sıkıntı baş ağrısı arka tarafı bildiğin zonkluyor geçmedi de o kadar,birde idrara sık çıkıyorum
Bakalım nasıpİnşallah geç döllenmedir gebelik vardır bende yapcm sabah
Test yaptınız mıBakalım nasıp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?