Beta hcg sonucum

Bin şükür kuzum. Hiç ümitsizliğe kapılma. Sadece fazla kiloluysan onu vermeye çalış. O da çok büyük etken oluyor özellikle pcosta ve gebelikte. Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah
Yok canım ne kilosu ya 57 kiloyum

50 de ben 48 le gebe kaldım. 13 haftalık şu an. 2 kilo almışım ay böylesi daha iyi. Benim göbik hemen çıktı bakalım senin nasıl olacak
Valla benim iç karnım hiç yok ya. Ve acayip şişkinlik var karnımda

Bin şükür kuzum. Hiç ümitsizliğe kapılma. Sadece fazla kiloluysan onu vermeye çalış. O da çok büyük etken oluyor özellikle pcosta ve gebelikte. Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah
55 kilo bir kızcağızım esasen. İnsülinime de baktırdım hormonlarda normal ancak ultrasonda pcos görüntüsü var. Biliyorum ki teslim olduğum an kabullendiğim an gelecek mucizem. Rabbim yıpranmadan nasip etsin inşallah banada cümlesine de. Annem hep doğumu yaklaşanlara Allah o yolda eğlendirmesin oyalamasın derdi çok anlamazdım ne güzel duaymış.

Bende işte zamanında doğum kontrol kullanmayı reddettiğim önemsemediğim için kızıuorum kendime. Gerçi gördüm ki böyle şeylerin hiç önemi yok nasipse herşey zamanında oluyor.

Ya bu işin kilo ile de alakası yok bence. 100 kilo üzerindeki kadinlarda gayet hamile kalabiliyor. Allah nasip ederse oluyor işte başka bir sebep yok.

Bende işte zamanında doğum kontrol kullanmayı reddettiğim önemsemediğim için kızıuorum kendime. Gerçi gördüm ki böyle şeylerin hiç önemi yok nasipse herşey zamanında oluyor.
Canım bende insülin direnci sınırda. Bir önceki gebelikte hipertroidi çıktı. Onun içinde ilaç kullanıyorum. Allah nasip ettikten sonra her hastalık olsa da gebe kalıyorsun.

Ya bu işin kilo ile de alakası yok bence. 100 kilo üzerindeki kadinlarda gayet hamile kalabiliyor. Allah nasip ederse oluyor işte başka bir sebep yok.
Aynen öyle canım. 90 kilo pcos olup hamile kalanlar var o yüzden bahane üretip kendimi üzmemeye çalışıyorum artık.

İnşallah canımın içi. Geciktiriyorsa güzelleştiriyordur Rabbim. Sabret güzelim. Sabret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…