Beta hcg sonucum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Murphyy

Nurse mommy 👼🏻♥️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2022
2.796
3.351
Merhaba hanımlar. Bugün regl 18 gün geçti. Dün evde kaset test yapmıştım silik çıktı. 15 veya 16. gecikme günü kaset testim negatif çıkmıştı. Bu sabah sağlık ocağında kan tahlili verdim. Beta sonucum 44 çıktı. Cuma günü tekrar kan vereceğim artış olup olmadığı kontrol edilecek. Pkos olduğum için geciken adet günümden emin olamıyorum. Sonuç düşük çıktı. Erken fark ettiğim için mi acaba yoksa yeni mi yükseliyor bilemiyorum. Tecrübelerinize ihtiyacım var. Yardımcı olabilir misiniz.?

Canım ilk değer değil değerin 2 günde bir iki katına çıkması önemli. Bende 79 ile öğrendim daha sonra 252,791 diye devam etti. İlk değer tek başına anlam ifade etmez, dilerim güzel bir şekilde yükselir

Evet biliyorum ama çok korkuyorum. Benim gibi olupta değeri yükselen var mı onu merak ettim. Çok teşekkür ederim yorumun için.

Evet biliyorum ama çok korkuyorum. Benim gibi olupta değeri yükselen var mı onu merak ettim. Çok teşekkür ederim yorumun için.
Bende pcosluyum ne hissettiğini anlayabiliyorum. Zaten kolay bir şekilde gebelik oluşmuyor oluşmuşken güzel gitsin endişeni de anlıyorum ama korkma, yükselir Allah’ın izniyle bol bol dua et :)

Bende pcosluyum ne hissettiğini anlayabiliyorum. Zaten kolay bir şekilde gebelik oluşmuyor oluşmuşken güzel gitsin endişeni de anlıyorum ama korkma, yükselir Allah’ın izniyle bol bol dua et :)
Amin inşallah çok sağol.

Merhaba ben de pcosum, adet geçtikten 5 gün sonra 34 ile öğrendim hep olumsuz şeyler söylediler şu an 38 haftaligim

Merhaba ben de pcosum, adet geçtikten 5 gün sonra 34 ile öğrendim hep olumsuz şeyler söylediler şu an 38 haftaligim
Maşallah Allah kucağına almayı da nasip etsin. Bizler için dua et lütfen

Kızlar yarın sabah 2.beta hcg için sağlık ocağına gideceğim. Bugün yaptığım testlerde çizgi biraz daha koyulaşmış. Heyecan ve korku hat safhada. Bugün nasıl sabah olacak bilmiyorum. Dualarınıza ve güzel temennilerinize ihtiyacım var. Not: Üstteki iki test dün yapıldı, alttaki iki test bugün yapıldı.

Eklentiler

• 98E8EEEA-E914-4CA4-A319-031932758915.jpeg
    53,1 KB · Görüntüleme: 158
Birde sormak istediğim birşey var. Dünden beri regl olacakmışım gibi ağrım oluyor. Belimde ağrıyor. Sürekli değil ama ara ara oluyor ağrılarım. İlk gebeliğimde bu haftalarda ağrım olduğunu hatırlamıyorum. Sizlerin tecrübelerinize ihtiyacım var.

Agrilar olabilir gebeliğin başlarında strese girme rahat ol gergin olma ben adet oldum diye tuvalete bile gitmiştim ama sonuç olarak gebelik oluştu

Agrilar olabilir gebeliğin başlarında strese girme rahat ol gergin olma ben adet oldum diye tuvalete bile gitmiştim ama sonuç olarak gebelik oluştu
Bende sürekli tuvalete gidip kontrol ediyorum. Sanki regl olacakmışım gibi. Aşırı pimpiriğim hemşire olmama rağmen Cevabın için çok teşekkür ederim.

İki gün sonra tahlil ver artarsa hamilesin

İki gün sonra tahlil ver
Teşekkür ederim cevabın için. Bu sabah ikinci tahlili verdim sonuç bekliyorum. 1 saate kadar öğreneceğim inşallah.
çıktımı sonucun cnm

Çıktı sonucum canım. 150 çıkmış 2 gün önce 44 idi. Yükseliş biraz fazla sanki endişelenmeli miyim bilmiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…