Evet biliyorum ama çok korkuyorum. Benim gibi olupta değeri yükselen var mı onu merak ettim.Canım ilk değer değil değerin 2 günde bir iki katına çıkması önemli. Bende 79 ile öğrendim daha sonra 252,791 diye devam etti. İlk değer tek başına anlam ifade etmez, dilerim güzel bir şekilde yükselir
Bende pcosluyum ne hissettiğini anlayabiliyorum. Zaten kolay bir şekilde gebelik oluşmuyor oluşmuşken güzel gitsin endişeni de anlıyorum ama korkma, yükselir Allah’ın izniyle bol bol dua et :)Evet biliyorum ama çok korkuyorum. Benim gibi olupta değeri yükselen var mı onu merak ettim.Çok teşekkür ederim yorumun için.
Amin inşallah çok sağol.Bende pcosluyum ne hissettiğini anlayabiliyorum. Zaten kolay bir şekilde gebelik oluşmuyor oluşmuşken güzel gitsin endişeni de anlıyorum ama korkma, yükselir Allah’ın izniyle bol bol dua et :)
Merhaba ben de pcosum, adet geçtikten 5 gün sonra 34 ile öğrendim hep olumsuz şeyler söylediler şu an 38 haftaligimEvet biliyorum ama çok korkuyorum. Benim gibi olupta değeri yükselen var mı onu merak ettim.Çok teşekkür ederim yorumun için.
Maşallah Allah kucağına almayı da nasip etsin.Merhaba ben de pcosum, adet geçtikten 5 gün sonra 34 ile öğrendim hep olumsuz şeyler söylediler şu an 38 haftaligim
Birde sormak istediğim birşey var. Dünden beri regl olacakmışım gibi ağrım oluyor. Belimde ağrıyor. Sürekli değil ama ara ara oluyor ağrılarım. İlk gebeliğimde bu haftalarda ağrım olduğunu hatırlamıyorum. Sizlerin tecrübelerinize ihtiyacım var.
Bende sürekli tuvalete gidip kontrol ediyorum. Sanki regl olacakmışım gibi. Aşırı pimpiriğim hemşire olmama rağmenAgrilar olabilir gebeliğin başlarında strese girme rahat ol gergin olma ben adet oldum diye tuvalete bile gitmiştim ama sonuç olarak gebelik oluştu
Ne demek güzel haberlerini bekliyorumBende sürekli tuvalete gidip kontrol ediyorum. Sanki regl olacakmışım gibi. Aşırı pimpiriğim hemşire olmama rağmenCevabın için çok teşekkür ederim.
Tamam canımNe demek güzel haberlerini bekliyorum
Amin inşallahTamam canımYarın 16’ya doğru sonuçlanmış olur. İnşallah güzel haberi de veririm. Rabbim isteyen herkese cennetinden bir parça versin inşallah.
İki gün sonra tahlil ver artarsa hamilesinMerhaba hanımlar. Bugün regl 18 gün geçti. Dün evde kaset test yapmıştım silik çıktı. 15 veya 16. gecikme günü kaset testim negatif çıkmıştı. Bu sabah sağlık ocağında kan tahlili verdim. Beta sonucum 44 çıktı. Cuma günü tekrar kan vereceğim artış olup olmadığı kontrol edilecek. Pkos olduğum için geciken adet günümden emin olamıyorum. Sonuç düşük çıktı. Erken fark ettiğim için mi acaba yoksa yeni mi yükseliyor bilemiyorum. Tecrübelerinize ihtiyacım var. Yardımcı olabilir misiniz.?
Teşekkür ederim cevabın için. Bu sabah ikinci tahlili verdim sonuç bekliyorum. 1 saate kadar öğreneceğim inşallah.İki gün sonra tahlil ver artarsa hamilesin
İki gün sonra tahlil verMerhaba hanımlar. Bugün regl 18 gün geçti. Dün evde kaset test yapmıştım silik çıktı. 15 veya 16. gecikme günü kaset testim negatif çıkmıştı. Bu sabah sağlık ocağında kan tahlili verdim. Beta sonucum 44 çıktı. Cuma günü tekrar kan vereceğim artış olup olmadığı kontrol edilecek. Pkos olduğum için geciken adet günümden emin olamıyorum. Sonuç düşük çıktı. Erken fark ettiğim için mi acaba yoksa yeni mi yükseliyor bilemiyorum. Tecrübelerinize ihtiyacım var. Yardımcı olabilir misiniz.?
çıktımı sonucun cnmTeşekkür ederim cevabın için. Bu sabah ikinci tahlili verdim sonuç bekliyorum. 1 saate kadar öğreneceğim inşallah.
En son yazdığımla aynı. Henüz muayene olmadım 12’sini bekliyorum.canım nasıl sonuçlar