Beta hcg sonucum

Sizle aynıyım şuan gecikme 9. Gundeyim kan idrar negatif doktor Çarşamba kan ver dedi ama ben dayanamicam versem çıkmaması uzer beni
Hakkında hayırlısı olsun. Bence doktorunu dinle. Erken öğrenmekte pek iyi değil ☺️ Görene kadar stres hat safhada oluyor ama yine de sen bilirsin. ☺️

Geç döllenme olan birileri daha 😊 benim de öyleydi. Regl gecikmesinin 10.günü yeni testim pozitife dönmüştü. Biraz daha yavaş ilerliyor bizlerde süreç ama problemli olmuyor. Son adet tarihine göre hep 1 hafta geriden geldi. Ama mesela 10 günde de , 10 günlük gelişme gösterdi. Sadece genel hesaplar bizde tutmadı, o kadar ☺️ 12.haftamda da 11 haftalık olmasını beklerken , tam 12 haftalık olduğunu öğrendim. Şimdi regl ile birebir uyumluyuz☺️
Merhaba peki normalde adetleriniz düzenli miydi?

Napicagimi bilmiyorum çıkmazsa sokturucu vericem dedi ama olmamakta aşırı karnında şişkinlik yaptı
Bence aktif cinsel hayatı olan ve çocuk isteyen kadınların söktürücü kullanmaması lazım. Çünkü geç yumurtlama geç döllenme olmuş olabilir. Umarım söktürücüye gerek kalmaz. Hakkınızda hayırlısı olsun. 🌺

Bence aktif cinsel hayatı olan ve çocuk isteyen kadınların söktürücü kullanmaması lazım. Çünkü geç yumurtlama geç döllenme olmuş olabilir. Umarım söktürücüye gerek kalmaz. Hakkınızda hayırlısı olsun. 🌺
Ben olsamda olmasam da kullanmayacagim ama ağrıdan uyuyamıyorum böyle belirsizkikte adamı yoruyor şimdi çıkmazsa endişesi var çıkmazsa beklimmi ilacı kulanim mı bı dünya soru kafamda 🤣

Merhaba peki normalde adetleriniz düzenli miydi?
Normalde de ben 10 seneye yakındır doğum kontrol hapı kullanıyordum. Doğum kontrol haplarının adet düzenleyici etkisi var. Hapın etkisiyle hep vaktinde regl olurdum. Lakin hap kullanmasam düzenli adet görür müydüm, bilmiyorum

Ben olsamda olmasam da kullanmayacagim ama ağrıdan uyuyamıyorum böyle belirsizkikte adamı yoruyor şimdi çıkmazsa endişesi var çıkmazsa beklimmi ilacı kulanim mı bı dünya soru kafamda 🤣
Ben olsam beklerdim. Birde mecbur kalmadıkça ağrı kesici kullanma. Ağrı kesicilerin döllenmeyi engelleyebilme durumu var, aklında bulunsun. İnşallah güzel haberlerini alırız buradan yazarsın. ☺️🌺

X