• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta Hcg sonucum ve kimyasal gebelik..

Ayaz12

26.06.2014
Kayıtlı Üye
Kızlar şuan çok kötüyüm.

En son adet tarihim 20 mayıs idi , yumurtlama tarihide 2 haziran sanırım.
Adetim 5 gün gecti ve 2.günde test yaptım ve pozitif çıktı.

Bugün doktora gittim beta hcg sonucum 244 çıktı ''çok düşük değer , sanırım 3-4 haftalık , bu gibi gebeliklere kimyasal gebelik diyoruz , cuma tekrar gel'' dedi.

Şimdi internette araştırıyorum ve moralim çok bozuldu ve 1 saattir ağlıyorum.
Bu konu hakkında bilgisi olan ne olur bişeyler söylesin.. ? :(

Kızlar şuan çok kötüyüm.

Bugün doktora gittim beta hcg sonucum 244 çıktı ''çok düşük değer , sanırım 3-4 haftalık , bu gibi gebeliklere kimyasal gebelik diyoruz , cuma tekrar gel'' dedi.

Ben henüz hamilelik yaşamadım fakat okuduğum kadarıyla değerin gayet iyi doktor neden öyle demiş acaba? Sen hiç canını sıkma değerinin katlanarak artması gerekiyor cuma günü sonucuna bakmadan bunu söyleyemez aslanda ilginç bir doktormuş:26: Sen moralini bozma cuma gününü bekle bakalım değerin nasıl çıkcak

tek sonuca göre dr. nasıl karar verebiliyorki ne meraklılar moral bozmaya.değerin inşallah birdahakine artar düzenli şekilde iyi düşün iyi olsun bozma moralini...

Kızlar şuan çok kötüyüm.

canım 244 gayet iyi bir değer çok daha düşük değerler katlanarak artıyor bence sen dr gitme en kısa zamanda başka biryerde kan tahlili yaptır bak değerin artmıştır mutlaka sen bile şaşıracaksın moral bozma çünkü bu senide bebeğinide olumsuz etkiler hadi bakalım hakkında hayırlısı inş.

ay ne alaka yaaa ben öğrendiğimde değerim 34tü erken öğrenmişsin değerin haliyle az 2 güne 2 katı olur zaten.ne saçmalık inanma canım böyle şeylere

Kızlar hepinizden teker teker Allah razı olsun.
icimi çok rahatlattiniz.

Akşam azicik araştırma yaptım doktor hakkında ama hep olumsuz yorumlar buldum.

ama yorumlarınız çok iyi geldi bana.

bide kilo problemim var hamileyken diyet yap diyor

arkadaşım bence boşuna üzülme gayet iyi bii değer bu değer zaten kanda bi günde iki kat artarak katlanan bii değer kimyasal gebeliğe karar vermesii içinn çok erken aynı zamanda..

cnm geçen ay kimyasal gebelik yaşamış biri olarak söylüyorum, inşallah söylediklerimi samimiyetle okur ve inanırsın.. geçen ay adetim 2 gün geçtikten sonra kandaki değerim 27 çıktı. ben tabi çok az buldum. doktorun biri %90 bebek var dedi. 2 farklı doktor da sağlıksız dedi. ama bekleyelim acele etmeyelim dedi. neyse iki gün sonra tekrar yaptırdım değerim 35 olmuş. o zaman ben de sağlıksız olduğuna inandım.. zaten sonra da adet gördüm. senin 5. gün 244 ise 3. gün 122 1. gün ise 61 çıktığını hesap edersek bile kat kat iyi.. doktorun senin moralini bozmuş sadece.. cuma günü değil de perşembe günü tekrar baktır değerin 500 ü bulduysa tamamdır. şimdiden canını sıkma yani.. ben bu ay tekrar pozitifi yakaladım idrar testinde. yarın kan testi yaptıracağım. senin sonucu ben görsem havalara uçarım :)))

Kızlar şuan çok kötüyüm.

Hıc canını sıkma 2 gun sonra test yaptır degerın 2 ye katladıysa saglıklı gebelıktır:) drun sana bunu oylemesı gerektı kotu dra denk gelmıssın aglama bence

Kızlar şuan çok kötüyüm.

Canım sıkma canını doktor direkt sana kimyasal diyemez bosver sen bi kaç gün sonra tekrar git test yaptır eğer hamileysen hormonların ikiye katlanıyor çünkü onun için sen üzülme eğer bak hamileysen bebekde üzülür sen üzülürsen :)

ben hamileliğimi öğrendiğimde 116ydı değerim , bu doktora göre benimki nasıl bir gebelikmiş acaba fiziksel mi matematiksel mi :27:

kanlı canlı bebeğim karnımda çok şükür:nazar::nazar:

hiç takılma doktorun dediğine, ve mümkünse hemen doktor değiştir , en baştan böyleyse ilerde nasıl olur tahmin edemiyorum:31:
buarada Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin :49:

ne ilgisi varmış yaa ben ilk öğrendiğimde 29,3 dü beklenen adetten bir gün önce, şimdi 416 ve katlanarak çıkmış progesteron değerinde çok güzel dedi düşük riskin falan yok dedi haftaya kalp atışları için gidicem sen hemen doktorunu değiştir canım bida ölçtür beta hcg yi bak nasıl katlanmış

Canım sıkma canını doktor direkt sana kimyasal diyemez bosver sen bi kaç gün sonra tekrar git test yaptır eğer hamileysen hormonların ikiye katlanıyor çünkü onun için sen üzülme eğer bak hamileysen bebekde üzülür sen üzülürsen :)

Yok canım
şuan daha iyiyim dün arkadaşların yorumlardan örneklerden sonra kendime geldim :)

ben hamileliğimi öğrendiğimde 116ydı değerim , bu doktora göre benimki nasıl bir gebelikmiş acaba fiziksel mi matematiksel mi :27:

kanlı canlı bebeğim karnımda çok şükür:nazar::nazar:

hiç takılma doktorun dediğine, ve mümkünse hemen doktor değiştir , en baştan böyleyse ilerde nasıl olur tahmin edemiyorum:31:
buarada Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin :49:

Ya bide ilk kan değeri olmadan 2000 e yaklaşmış olmalı dedi tarihlerime göre , yok ya kendi doktorum izinli diye buna gitmiştim.
Pazartesi hemen kendi doktoruma gidicem Allah'ın izniyle..

ne ilgisi varmış yaa ben ilk öğrendiğimde 29,3 dü beklenen adetten bir gün önce, şimdi 416 ve katlanarak çıkmış progesteron değerinde çok güzel dedi düşük riskin falan yok dedi haftaya kalp atışları için gidicem sen hemen doktorunu değiştir canım bida ölçtür beta hcg yi bak nasıl katlanmış

Ayy inşallah bende böyle güzel haberler alırım. adetten 4 gün sonra 244tü.
Cuma yeniden gidip baktırcam kan değerime , gene buradan güzel haberleri paylaşırım umarım sizlerle.

Hepinizden Allah razı olsun kızlar..

geçen ay kimyasal gebelik yaşadıktan sonra bu ay yine pozitifi gördüm gittim kan testi verdim adetim 3 gün gecikmişti 903 çıktı :) inşallah rabbim sağ salim kucağımıza almayaı nasip eder :)

Bugünde sağlık ocağına gittim kan tahlili ve idrar tahlili verdim saat 3te sonuç alacağım umarım güzel haberleri buradan paylaşırım :)

Back
X