Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Beta Hcg sonucum ve kimyasal gebelik..
- Konu Sahibi Ayaz12
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?2gün önce değerim 244tü. Bugün sağlık ocağında yaptırdım 388 , neden bu kadar az ilerliyor sizce?
Pazartesi yeniden gidicem bakalım..
canım bu ay ki yumurtlama akıntın nasıldı? benim geçen ay değerlerim katlamadığında ki yumurtam sanırım biraz küçük kalmış olması gerekenden. o yüzden soruyorum..
canım bu ay ki yumurtlama akıntın nasıldı? benim geçen ay değerlerim katlamadığında ki yumurtam sanırım biraz küçük kalmış olması gerekenden. o yüzden soruyorum..
Akıntı fazlacaydı da bu arada 2.testi sağlık ocağında yaptırdım ilkini özel hastanede.
Doktor farklı makinalarda olduğu içinde düşük bi değer olmuş olabilir diyo :/
Akıntı fazlacaydı da bu arada 2.testi sağlık ocağında yaptırdım ilkini özel hastanede.
Doktor farklı makinalarda olduğu içinde düşük bi değer olmuş olabilir diyo :/
o zaman aynı yerde bi daha yaptır cnm sen tekrarla testi..
Beta Hcg değerlerim ;
25 Haziran : 244
27 Haziran : 338
1 Temmuz : 782
3 Temmuz : 1442
Ama keseyi hala tam anlamıyla göremedi
Merhabalar, ben de buna benzer bir durum yasiyorum. son durumunuz ne oldu acaba ?
Merhabalar, ben de buna benzer bir durum yasiyorum. son durumunuz ne oldu acaba ?
Bunu söylemek istemezdim zaten umarım aynı şey olmaz. Değerim 3bin küsürlere çıktı ama hala kese görülmedi. Doktor kürtaj yapalım değerin düşerse sağlıksız bir gebeliktir dedi ve dünyam yıkıldı ama kürtaj oldum. Ve değerim düşmeye başladı. Kürtajdan sonra 2ay korunun dedi korunduk ve korunmayı bırakır bırakmaz hemen hamile kaldım. Senin durum nasıl?
Kızlar ya benimde sat 24 nisandı, 25 mayıs gıbı adet olmam gerekırken 28 mayısta kanamam basladı cok fazlaydı ve iki gün sürdü(Normalde 6 gün sürer).İki gün sonra direkt kesildi.Hafif kahverengi ve pembemsi lekelenmeler oldu.Bende can sıkıntısı ıdrar testı yapayım dedım ikinci silik çizgi çıktı.Kanıma baktırdık 06.06.2014 te beta hcg 90 cıktı, iki gün sonra 157 ve bugün yaptırdım 244 sizce bu artışlar normalmi? pko hastasıyım ve daha önce 2 düşüğüm var.:18:
canım aynı durum bende de söz konusu ama kanıma baktırmadım sende ki durum nedir? ne oldu sonuçKızlar ya benimde sat 24 nisandı, 25 mayıs gıbı adet olmam gerekırken 28 mayısta kanamam basladı cok fazlaydı ve iki gün sürdü(Normalde 6 gün sürer).İki gün sonra direkt kesildi.Hafif kahverengi ve pembemsi lekelenmeler oldu.Bende can sıkıntısı ıdrar testı yapayım dedım ikinci silik çizgi çıktı.Kanıma baktırdık 06.06.2014 te beta hcg 90 cıktı, iki gün sonra 157 ve bugün yaptırdım 244 sizce bu artışlar normalmi? pko hastasıyım ve daha önce 2 düşüğüm var.:18:
Anladığım kadarıyla değerin artmış hayırlı olsun çok sevindim adına. Benim de gecikmenin 2. günü 48 çıktı, bana da düşük geldi, bugün yine kan verdim henüz son çıkmadı. Çok merak ediyorum inşallah benimki de yükseşmiştir. Bir de kasıklarım ve belim çok ağrıyor ve arada adet sancısı oluyor, korkuyorum senin de böyle olnuş muydu?Merhaba hala buraya bakan birileri var mı acaba? Benim de adet bir gün gecikmişken 23,27 çıktı. Doktor kimyasal olabilir 3 gün sonra gel dedi. Yarın gidicem, çok paniğim. Kendimi çok iyi hissediyorum bir sorunum yok kanama da yok.
Anladığım kadarıyla değerin artmış hayırlı olsun çok sevindim adına. Benim de gecikmenin 2. günü 48 çıktı, bana da düşük geldi, bugün yine kan verdim henüz son çıkmadı. Çok merak ediyorum inşallah benimki de yükseşmiştir. Bir de kasıklarım ve belim çok ağrıyor ve arada adet sancısı oluyor, korkuyorum senin de böyle olnuş muydu?
Yükselmiştir inşallah içini ferah tut.
Sonucumu aldım 48.9 dan 3 gün sonra 177.9 a yükselmiş ama hemşire yine de düşük bir değer dedi yarın tekrar baktıracam. İnşallah artış devam ederYükselmiştir inşallah içini ferah tut.
Bundan sonrası önemli canım benim en son 670 de durdu.. sonrasında düşük yaptım ama çok ağır ilerliyordu iki günde iki katı değildi.Sonucumu aldım 48.9 dan 3 gün sonra 177.9 a yükselmiş ama hemşire yine de düşük bir değer dedi yarın tekrar baktıracam. İnşallah artış devam eder
22-33-188-233 aradan 4 gün sonra 670 oldu ve düştü inşallah öyle değildir sıkma canını ikide birde kan verme
Ben dw ondan korkuyorum canım inşallah öyle olmaz. Gerçi en güzelini Rabbim bilir, nasıl hayırlıysa öyle nasip etsin inşallahBundan sonrası önemli canım benim en son 670 de durdu.. sonrasında düşük yaptım ama çok ağır ilerliyordu iki günde iki katı değildi.
22-33-188-233 aradan 4 gün sonra 670 oldu ve düştü inşallah öyle değildir sıkma canını ikide birde kan verme
Sonucumu aldım 48.9 dan 3 gün sonra 177.9 a yükselmiş ama hemşire yine de düşük bir değer dedi yarın tekrar baktıracam. İnşallah artış devam eder
Merak etme hiç artıyo demek ki. Allah onların eline bırakmasın kimseyi duygusuzca mal mal konuşuyolar. İlk gittim 23.27 çıkmıştı o ay da klomen vermişti bana. Takip ediyodu düşün bi de. Gittim telaşla sonucumu gösterdim baktı.. hemen heveslenme çok düşük değer, kimyasal olabilir dedi. Kimyasal nedir bilmiyodum bile. İki gün kafayı yedim sonra 48 oldu sonraki iki gün 192 ve arttı şükür. Sen kulak asma onlara..
Canım sağol çok iyi geldi yazdıkların. Ben istedim testi tekrarlamayı sağlık ocağında. Kadın Doğum da cumaya randevu verdi. Senin değerlerin de az artmış gerçekten. Ama çok şükür tutunmuş sana bebişin bu değerler günün kaç gün geçince çıktı peki canım?
Biliyorum beklemek zor ama sen 1 hafta dur sonra git. 1000 leri bulmuş olur keseyi de görür hem. Boşa strese sokma hiç kendini.
Bu arada ben de klomen kullandım bu ay. Klomen geç döllenme mi yapıyor acaba ilgisi var mıdır kiMerak etme hiç artıyo demek ki. Allah onların eline bırakmasın kimseyi duygusuzca mal mal konuşuyolar. İlk gittim 23.27 çıkmıştı o ay da klomen vermişti bana. Takip ediyodu düşün bi de. Gittim telaşla sonucumu gösterdim baktı.. hemen heveslenme çok düşük değer, kimyasal olabilir dedi. Kimyasal nedir bilmiyodum bile. İki gün kafayı yedim sonra 48 oldu sonraki iki gün 192 ve arttı şükür. Sen kulak asma onlara..
Canım sağol çok iyi geldi yazdıkların. Ben istedim testi tekrarlamayı sağlık ocağında. Kadın Doğum da cumaya randevu verdi. Senin değerlerin de az artmış gerçekten. Ama çok şükür tutunmuş sana bebişin bu değerler günün kaç gün geçince çıktı peki canım?
İki gün gibiydi