Bu arada ben de klomen kullandım bu ay. Klomen geç döllenme mi yapıyor acaba ilgisi var mıdır ki
Bilmem ki benim adetime göre 10 gün kadar geride mesela bebek. Olabilir aslında doktorlar bir şey demedi ama.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu arada ben de klomen kullandım bu ay. Klomen geç döllenme mi yapıyor acaba ilgisi var mıdır ki
Anladım canım. Aslında sormak istediğim 23,-48-192 değerleri reglin kaç gün geçince çıkmıştı? Mesela benim reglim 2 gün geçince 48, 5 gün geçince 177 çıktı. Kusura bakma çok sordum ama kaygımı anlarsın sanırımİki gün gibiydi
Anladım canım. Aslında sormak istediğim 23,-48-192 değerleri reglin kaç gün geçince çıkmıştı? Mesela benim reglim 2 gün geçince 48, 5 gün geçince 177 çıktı. Kusura bakma çok sordum ama kaygımı anlarsın sanırım
Sonucunun ne cıktıgı ö.degil canım ikiye katlanması önemli olan doktorlara kalsa sen hamile bile degilsin boşver sen onları moralini bozmaKızlar şuan çok kötüyüm.
En son adet tarihim 20 mayıs idi , yumurtlama tarihide 2 haziran sanırım.
Adetim 5 gün gecti ve 2.günde test yaptım ve pozitif çıktı.
Bugün doktora gittim beta hcg sonucum 244 çıktı ''çok düşük değer , sanırım 3-4 haftalık , bu gibi gebeliklere kimyasal gebelik diyoruz , cuma tekrar gel'' dedi.
Şimdi internette araştırıyorum ve moralim çok bozuldu ve 1 saattir ağlıyorum.
Bu konu hakkında bilgisi olan ne olur bişeyler söylesin.. ?
Anladım canım teşekkür ederim. Çok şükür ne güzel darısı bana inşallah kalp atışını duydun mu peki ? Sağlıkla kucağına da alırsın inşallahAnladım şimdi. 1 gün geçtiğinde 23 tü. İkişer gün arayla da diğerleri çıktı. Yaklaşık 10 gün kadar sonra da 1000 olmuştu keseyi gördük. Anlıyorum tabi estağfirullah.
Anladım canım teşekkür ederim. Çok şükür ne güzel darısı bana inşallah kalp atışını duydun mu peki ? Sağlıkla kucağına da alırsın inşallah
Amin canım inşallah. Cuma randevum var bakalım hayırlısı. Sanırım bişey göremez daha ama tahlil ister muhtemelen, inşallah yükseltmiştir değer. Haber veririm canım.Bizim 12 hafta bitti şükür kalp atışını sanırım 6. Haftada duyduk. Çok sağol inşallah sen de kavuşursun bebeğine. Haber ver sonucu bana da ne zaman vericeksin?
Canım sen epey erken öğrenmişsin :) değerlerin de katlamış. Kendini yorma tekrarlaman lazım 2 katına çıkıyorsa sağlıklı gebeliktir. Ben öğrendiğimde 17 idi 4 gün sonra 174 oldu 1 hafta sonra 1350den fazla oldu kese gözüktü. Senin de değerin katlar inşallah canım. Değerin kaç olduğu değil 2 günde bir katlaması önemli.Selam kızzllarr birşey danışmak istiyorum lütfen bana yardımcı olur musunuz adetime 6 gün kala idrar testimde biri soluk cift ciZgi cıktı kan tahlili verdim hemen ilk hcg 8.37 cıktı iki gün sonra tekrarladım 21.20 cıktı iki gün sonra tekrarladım 52.37 cıktı ve adetime bir gün kaldı hafif kasık agrım ve bel agrım var sizce degerlerim nasıl kanamam olur mu cok korkuyorum
İnşallah arkadaşım çok teşekkür ederimm Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallahhCanım sen epey erken öğrenmişsin :) değerlerin de katlamış. Kendini yorma tekrarlaman lazım 2 katına çıkıyorsa sağlıklı gebeliktir. Ben öğrendiğimde 17 idi 4 gün sonra 174 oldu 1 hafta sonra 1350den fazla oldu kese gözüktü. Senin de değerin katlar inşallah canım. Değerin kaç olduğu değil 2 günde bir katlaması önemli.
Peki bişi sorabilirmiyim sen adetine kaç gün kala ögrendinnİnşallah arkadaşım çok teşekkür ederimm Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallahh
Ben yumurtlamasan sonra 10.gün gün öğrendim adetime 4 gün vardı.Peki bişi sorabilirmiyim sen adetine kaç gün kala ögrendinn
Cevap verdiğin için çok teşekkür ederim çok oldum farkındayım ama bugün adet günüm ve özel bölgeme hafif hafif agrılar giriyo arada batma oluyo kanamam fln yok ama öyle dayanamıcam agrımda yok ama her an sanki adet olcakmısım gibi sence bu normal mi senin adet zamanındada böyle olmuş muyduBen yumurtlamasan sonra 10.gün gün öğrendim adetime 4 gün vardı.
Yok canımmm istediğini sor insanın kafası nasıl karışık oluyor biliriiimm :) Canım adet olacakmışsın gibi oluyor tabi çok normal bu kanaman olmadığı sürece adet ağrıları çok normal bazen olacak bazen geçecek merak etme en son verdiğin kandan hesapla 2 gün sonra 2 katına çıkıyor Bİnin üstüne çıktığında vajinal ultrasonla keseyi görürsün 5000 üstü karından gözüküyor diye biliyorum doktora gidersin kanaman vs yoksa sıkıntı yapma rahat ol sakin ol değerini takip et yükseliorsa sıkıntı Yok demektir kötü düşünme güzel düşün güzel olsun :)Cevap verdiğin için çok teşekkür ederim çok oldum farkındayım ama bugün adet günüm ve özel bölgeme hafif hafif agrılar giriyo arada batma oluyo kanamam fln yok ama öyle dayanamıcam agrımda yok ama her an sanki adet olcakmısım gibi sence bu normal mi senin adet zamanındada böyle olmuş muydu
Allah razı olsun gercekten içimi çok rahatlattın :) çok teşekkür ederiimmYok canımmm istediğini sor insanın kafası nasıl karışık oluyor biliriiimm :) Canım adet olacakmışsın gibi oluyor tabi çok normal bu kanaman olmadığı sürece adet ağrıları çok normal bazen olacak bazen geçecek merak etme en son verdiğin kandan hesapla 2 gün sonra 2 katına çıkıyor Bİnin üstüne çıktığında vajinal ultrasonla keseyi görürsün 5000 üstü karından gözüküyor diye biliyorum doktora gidersin kanaman vs yoksa sıkıntı yapma rahat ol sakin ol değerini takip et yükseliorsa sıkıntı Yok demektir kötü düşünme güzel düşün güzel olsun :)