- 17 Eylül 2020
- 37
- 8
- 1
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar pazartesi kan değerim 14.14 dü çarşamba günü 55 e yükseldi
Progesteron hormonu da baktırdım oda 12.58 yani bu normal mi dış gebelik riski taşımaz inşallah değil mibirde beta hcg nasıl sağlıklı bi artış olmuş mu yarın tekrar kan vericem inşallah.
Gerçekten mi ben çok korkuyorum acaba az mı geldi diye bi kaç arkadaşa sordum bana çok düşük 80 lerde olması lazım dikkat et dış gebelik olabilir dediler ama siz 4 katı diyosunuz yani değer güzel öyle mi çok mutlu oldum yaBeta hcg’nin Her gün ikiye katlayarak artması sağlıklı bir gebelik olduğunun belirtisi. Pazartesi’den Çarşamba’ya olması gerektiği kadar 4 kat artmış. Progesteron hamilelikte çok dikkat edilen bi test değil bildiğim kadarıyla, çünkü beta hcg düzenli artmış.
İçinizi ferah tutun
Sağlıkla kucağınıza alırsınız umarım![]()
~~~~ALINTI~~~~~Gerçekten mi ben çok korkuyorum acaba az mı geldi diye bi kaç arkadaşa sordum bana çok düşük 80 lerde olması lazım dikkat et dış gebelik olabilir dediler ama siz 4 katı diyosunuz yani değer güzel öyle mi çok mutlu oldum ya![]()
Teşekkürler canım Allah razı olsun yarın tekrar kan vericem doktorum 100 ve üstü olmalı dedi en az kaç olmalı keşke böyle bi 200 kere çıksa~~~~ALINTI~~~~~
PROGESTERON DEĞERLERİ KAÇ OLMALI
– Hamileliğinin ilk trimesterinde (üç aylık dönem) olan kadınlarda 11.2 – 90 ng/mL arasında,
– Hamileliğinin ikinci trimesterinde olan kadınlarda 25.6 – 89.4 ng/mL arasında,
– Hamileliğinin üçüncü trimesterinde olan kadınlarda 48.4 – 42.5 ng/mL arasında olmalıdır.
~~~~ALINTI~~~~~
Progeston değeriniz normal aralıkta.
Beta hcg için de hangi değerden başladığından ziyade düzenli olarak artış olup olmadığı önemli. Sizinki iki günde güzel artış göstermişumarım bi sonraki test sonucu da bu şekilde artmış olur.
Dış gebelikte bildiğim kadarıyla artış günden güne ikişer kat şeklinde seyretmiyordu, çok düşük artış ve belli bi noktadan sonra da düşüş oluyor o durumda.
Lütfen aklınıza kötü şeyler getirmeyinGebeliğinizin tadını çıkarın
Pozitif düşünün![]()
Kaç haftalık hamilesin canımCanımm sen rahatla diye yazıyorum benim beta 2100 iken progestoron 13 çıktı doktor gayet normal dedi. Burada okudum 25 olmalı vs diyen var üzüldüm baya kesinlikle doktor asıl öyle çıkarsa yüksek olduğu için sorun var dedi. Yeni gebelik için değer normal dedi progestan fitil verdi lekelenme için. Sende bu ilacı alırsın keseyi gördükten sonra.
Canım neden doktoruna güvenmiyorsun?Teşekkürler canım Allah razı olsun yarın tekrar kan vericem doktorum 100 ve üstü olmalı dedi en az kaç olmalı keşke böyle bi 200 kere çıksa![]()
Ya aslında doktora güvenmemek değil de bu 7. Gebeliğim hiç çocuğum yok ve 2. Evliliğim korkuyorum tekrar aynı şeyleri yaşamaktanCanım neden doktoruna güvenmiyorsun?
Şuan 5 hafta oldu ama bahsettiğim değerler 10 gün öncenin şuan illa ki artmıştırKaç haftalık hamilesin canım
Kuzum Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin ama İnan okudukça kafan daha çok karışacak mesela ben dış gebeliği boş gebeliği burada öğrendim Allah kimsenin başına vermesin ama bazen bilmemek anın tadını çıkartmak daha iyiYa aslında doktora güvenmemek değil de bu 7. Gebeliğim hiç çocuğum yok ve 2. Evliliğim korkuyorum tekrar aynı şeyleri yaşamaktan![]()
Çarşamba günü ölçtürdüğünüz beta hcg 55 olduğuna göre bugün iki katı 110 civarı, yarın da 200’ün üzerinde olur muhtemelen.Teşekkürler canım Allah razı olsun yarın tekrar kan vericem doktorum 100 ve üstü olmalı dedi en az kaç olmalı keşke böyle bi 200 kere çıksa![]()
bende ilk adet günüm de 3.85 di cuma test yaptım pazartesi tekrar yaptım 14.14 dü çarşamba tekrar yaptım 55 çıktı sence nasıl ki güzel mi artışŞuan 5 hafta oldu ama bahsettiğim değerler 10 gün öncenin şuan illa ki artmıştır
Ben 2 yıl önce ilk evliliğimde dış gebelik geçrdm ikizlerim vardı öldüler karnımdaKuzum Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin ama İnan okudukça kafan daha çok karışacak mesela ben dış gebeliği boş gebeliği burada öğrendim Allah kimsenin başına vermesin ama bazen bilmemek anın tadını çıkartmak daha iyi
Korkma canım dua et şu an sadece Allah bilir inşallah en kısa zamanda bebeğini kucağına alacaksın ama lütfen kafanı karıştırmaBen 2 yıl önce ilk evliliğimde dış gebelik geçrdm ikizlerim vardı öldüler karnımdaişte korkuyorum
Bak ben sana hcg leri söyleyeyimbende ilk adet günüm de 3.85 di cuma test yaptım pazartesi tekrar yaptım 14.14 dü çarşamba tekrar yaptım 55 çıktı sence nasıl ki güzel mi artış
İnşallah canım 2. Eşim de diyo ilk evliliğinde kafan rahat değil di psikolojik şiddet çoktu bunda stresin yok ve içime doğuyor sen doğuracaksın inşallah diyorum umut Allah'tanKorkma canım dua et şu an sadece Allah bilir inşallah en kısa zamanda bebeğini kucağına alacaksın ama lütfen kafanı karıştırma![]()
Ben 2 yıl önce ilk evliliğimde dış gebelik geçrdm ikizlerim vardı öldüler karnımdaişte korkuyorum
İnşallah canım inşallah Allah kerim birde bişey sorcam sizde de beyaz akıntı var mı ben de hiç yok yani nasıl diyim günde 1 defa ya görürüm yada yok hiç akıntı kasık sırt ağrısı da hiç yok denecek kadar az diğer gebeliklerimde hep olurdu gerçi o zaman da düşük yapardım ama bunda olmaması iyi bişey mi bilemedim sanki bebek yok içimde gibi ne sırt ne kasık ağrısı olmuyorBak ben sana hcg leri söyleyeyim
1 Eylül yani bat dan 1 hafta sonra 136ydı.
8 Eylül ondan 1 hafta sonra da 2100 oldu bugün gittim 5000 i geçmiş.
Doktor geç döllenme olmuş olabilir dedi.
Ben de bat günü gitsem benim de senin gibi olacaktı kesin. Yani bekle artacak 1 haftaya kadar
Anlattım canım şuan ecopirin ve oskapar kullanıyorumDoktora anlat o zaman bunları geçmişte dış gebelik hikayen olduğunu bilsin