• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg sağlıklı mı

Bak ben sana hcg leri söyleyeyim
1 Eylül yani bat dan 1 hafta sonra 136ydı.
8 Eylül ondan 1 hafta sonra da 2100 oldu bugün gittim 5000 i geçmiş.
Doktor geç döllenme olmuş olabilir dedi.
Ben de bat günü gitsem benim de senin gibi olacaktı kesin. Yani bekle artacak 1 haftaya kadar
Keseyi gördünüz mü?

İnşallah canım inşallah Allah kerim birde bişey sorcam sizde de beyaz akıntı var mı ben de hiç yok yani nasıl diyim günde 1 defa ya görürüm yada yok hiç akıntı kasık sırt ağrısı da hiç yok denecek kadar az diğer gebeliklerimde hep olurdu gerçi o zaman da düşük yapardım ama bunda olmaması iyi bişey mi bilemedim sanki bebek yok içimde gibi ne sırt ne kasık ağrısı olmuyor
Çünkü daha yepyeni annesi 😍😍 benim beta 136 oldu hala birşey yoktu 1600 oldu yine yoktu sen de az bekle bakalım etkiler başlayacak o büyüdükçe ♥️ yeni yeni lekelenme başladı ki inşallah sendr olmaz bende kahve lekeler oluyor onun içinde fitil kullanıyorum. 😊

Çünkü daha yepyeni annesi 😍😍 benim beta 136 oldu hala birşey yoktu 1600 oldu yine yoktu sen de az bekle bakalım etkiler başlayacak o büyüdükçe ♥ yeni yeni lekelenme başladı ki inşallah sendr olmaz bende kahve lekeler oluyor onun içinde fitil kullanıyorum. 😊
Aman bende olmasın leke görmek istemiyorum leke olunca direk psikolojik travma yaşıyorum bütün düşüklerim öyle oldu

Aman bende olmasın leke görmek istemiyorum leke olunca direk psikolojik travma yaşıyorum bütün düşüklerim öyle oldu
Evet canım lekeleri %50 si düşük oluyor dedi doktorda bende önlem amaçlı fitil kullanıyorum. Ama nasipse kalacak değilse de ne yaparsak yapalım gidecek. Allah’ın takdiri olur 🙏🏻♥️

Kızlar bısey sorabılır mıyım
14 eylül 252,
18 eylül 1513,
23 eylül 9385,
25 eylül 14.625
4+2de keseyı gördüm bu sonuclar ıyımı artmada bı sıkıntı var mı?

Kızlar bısey sorabılır mıyım
14 eylül 252,
18 eylül 1513,
23 eylül 9385,
25 eylül 14.625
4+2de keseyı gördüm bu sonuclar ıyımı artmada bı sıkıntı var mı?
gayet güzel artmış😍 keseyife görmüşsünüz işiniz rahat etsin, sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah🙏🏻

Arkadaşlar pazartesi kan değerim 14.14 dü çarşamba günü 55 e yükseldi
Progesteron hormonu da baktırdım oda 12.58 yani bu normal mi dış gebelik riski taşımaz inşallah değil mi :( birde beta hcg nasıl sağlıklı bi artış olmuş mu yarın tekrar kan vericem inşallah.
Beta iyi ama progestron düşük hap fitil mutlaka kullan

Back
X