Aynı durumu Şubat ‘ta yaşadım.250 ye kadar yükselip düşüşe geçti,kimyasal dendi ve 7 gün adet oldum( geçen yılda kimyasal yaşamıştım bu sebeple bende kimyasal olduğunu düşündüm) ama adet bitince kontrol için beta verdiğimde sıfırlanmasını beklerken 300 e yükselmişti.metotreksat yapıldı.doktorum “dış gebelik diyemeyiz çünkü değerin 1000lere ulaşıp dış gebeliğe dair her hangi bi bulgu,rahim dışında oluşmuş bir kese olmalıydı,seninkisi bozulmuş ilerlememiş hücre yapısı,vücut bunu dışarı atamadığından değerin bir düşüp bir yükseliyor”dedi.iğne ile hücreyi eritmek istedi ama fayda etmedi,kürtaj oldum rahim içinden nohut kadar bi hücre aldılar ve iki gün içinde beta 0 oldu.meğersem kan pıhtılaşmam olduğu için gebelik ilerlememiş.şuan tekrar hamileyim,coraspin kullanıyorum.ve oksapar iğneye başlayacağım.geçen yılda rahimde septum ameliyatı oldum,o da kimyasal gebeliğe sebep olmuştu.diyeceğim iyi bir doktora rahim anormalliği olup olmadığına baktırın(her doktor ultrasonda anormallikleri göremiyor,5.gittiğim doktor ultrasonda görüp ameliyata yönlendirdi,süper bi doktor,o günden sonra ona devam ettim)
ve mutlaka trompofili panelinize(kan pıhtı testi) baktırın.umarım yardımcı olmuşumdur