- 22 Temmuz 2021
- 1.376
- 2.002
- 83
- Konu Sahibi imasleeper
-
Merhaba benim adet günümü 10 gün geçtikten sonra beta 73 çıkmıştı geç döllenme olabiliyor. Bu değere göre hamilesiniz. Sağlıklı bir gebelik için 2 günde 1 değerin 2 kat artması gerekiyor. 2 gün sonra tekrar kan verin
Ben ilk 73 ü gördüm 1 hafta sonrasında kan verdim 1763 çıktı bir daha da vermedim 6+3 de doktora gittim kalp atışını duydum şuan 8 haftalık hamileyimgebeliğiniz nasıl devam etti acaba?
ıkı katı artarak mı
Benim bugünkü testim 63 çıktı adetim yaklaşık 6 gün gecikmiş oldu yani iki günde toplam 2 kat arttı nasıl sizceBen ilk 73 ü gördüm 1 hafta sonrasında kan verdim 1763 çıktı bir daha da vermedim 6+3 de doktora gittim kalp atışını duydum şuan 8 haftalık hamileyim
Tecrübe olarak adet gününe göre artışın normal veya az diyemeyiz. Geç döllenme olabilir. Benm tecrübe olarak düşük çıkmıştı artışım azdı 3 kere vermiştim kimyasal gebelik oldu. Suan tekrar hamileyim. Yapman gereken mutlaka 2 günde bir kan vermek olsun. İçini ferah tut ne olursa olsun,Tecrübesi olan yok mu ? Hala muallaktayım yardım eder misiniz?
2 gün sonra mı verdin bunu 73 cıktı??Benim bugünkü testim 63 çıktı adetim yaklaşık 6 gün gecikmiş oldu yani iki günde toplam 2 kat arttı nasıl sizce
İki gün sonra 63 çıktı2 gün sonra mı verdin bunu 73 cıktı??
Artis guzel iki gunde iki kattan fazla doktor tekrar istedi mi ne zaman cagirirsa kontrole gidersinizYorumlayabilecek olan var mı 23den 63 e yükselmesi iyi bir şey dimi
Adetim toplam 6 gün gecikti şuan
Haftaya cuma geldi dedi yine ama ben o kadar evhamlanıyorum ki 1 sene bekledim, bir de çevremde sürekli düşük haberi alıyorum insan ister istemez bi korkuyorArtis guzel iki gunde iki kattan fazla doktor tekrar istedi mi ne zaman cagirirsa kontrole gidersiniz
Artis guzel saglikli bir gebelik oldugunu gösteriyor insallah cuma da guzel haberlerinizi alirizHaftaya cuma geldi dedi yine ama ben o kadar evhamlanıyorum ki 1 sene bekledim, bir de çevremde sürekli düşük haberi alıyorum insan ister istemez bi korkuyor
Ayy inşallah öyle olur teşekkür ederimArtis guzel saglikli bir gebelik oldugunu gösteriyor insallah cuma da guzel haberlerinizi aliriz
Doktor ne dedi? İnşallah geç döllenmedirAyy inşallah öyle olur teşekkür ederim
Geç döllenme diye tahmin ediyorum dedi kan testine bakmadan bi sonraki hafta birşey söyleyemem ama şuanlık iki katı artması iyiye işaret dedi de işte bendeki evham dur durak bilmiyorDoktor ne dedi? İnşallah geç döllenmedir
Artışı gayet iyi sizin de muhtemelen geç döllenme adet tarihinize çok takılmayın. 2 günde 1 iki katına çıkması gerekiyor sizin de çıkmış zatenBenim bugünkü testim 63 çıktı adetim yaklaşık 6 gün gecikmiş oldu yani iki günde toplam 2 kat arttı nasıl sizce
Valla kan vermekten yoruldum artık bu hafta 3. Kan verişim oldu kollarım mosmor bu eziyete değer inşallahPazartesi tekrar kan verirsiniz netleşir
kan vermekten yoruldum artık bu hafta 3. Kan verişim yine vericem pazartesi günü inşallahTekrar kan verin 2 güne
Değer düşük oldugu için takibi yapılması lazımkan vermekten yoruldum artık bu hafta 3. Kan verişim yine vericem pazartesi günü inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?