Beta Hcg Önce Negatif Sonra pozitif Olanlar Varmi

selam arkadaslar aranizda yeniyim beta hcg 5.5 sonuç sa 0. 12 ne demek yardim lutfen

Merhaba yumurtlama günü 5 OCAK KORUNMASİZ İLİSKİ 5 OCAK son adet ,22 ARALİK belirtilerin hepsi var ilk kizimdada vardı erken test yaptrmistim o zaman doktor bekle filan demişti değerler 5 in altindaydi ilişkiden 9 gün sonra beta yaptrdm 0.21 çıktı adete daha 10 gün var belirtiler devam ediyor cokmi erken kesin negatif diyebilirim sizce

adetinize daha 10 gün varmış normal yani adet gecikmesini bekleyin zaten gebeliğin ilk belirtiside adet gecikmesidir.

Canim s.a merak ettim acaba ozaman değeri yükselişini benimde adetim 1gun geçince yaptırdım beta 0.1 cikti bugün adet gecikmemin4. Gunu hala olmadim acaba gerçekten yükselenler warmi

Benim bugün 4 gün oldu bişey yok daha. 3. Gun 2 cikti hcg doktor la gorustum 5-6 gun sonra tekrar et dedi. Cumartesi olmazsam tekrar kan verecegim.
Canimeger msjini görürsen cwp larmisincok uzun zaman olmus ama ozaman beta yukseldimi ne oldu

Canim s.a merak ettim acaba ozaman değeri yükselişini benimde adetim 1gun geçince yaptırdım beta 0.1 cikti bugün adet gecikmemin4. Gunu hala olmadim acaba gerçekten yükselenler warmi
Merhaba canım ben tam 14 gün sonra adet oldum sanırım stresten dolayı bu kadar gecikti çok kafaya takmamak lazım sanırım yoksa insan her şeyde umut aramaya başlıyor. Ama evet sorduğun soruya cevap vermek gerekirse bu sitede çok okudum değeri yükselenler testi negatif çıkıp sonradan hamile kalanlar varmış ben artık okumayı bıraktım :)

Cwp werdigin icin tesekkur ederim canim benim bugün 6. Günüm daha olmadim hastaneye gitsemmi acaba diye düşünüyorum bide sonradan adete yakın hamile kaldıysan kan testinde çıkmaz diyolar ne kadar beklesem yada yarın gitsemmi bilemedim

10 gün geçmesini bekle canım genelde bu konuyla ilgili bu siteye yazanlar ortalama hep 20 gün geçtikten sonra öğrendiklerini yazmışlar 10. Gün sonra bir daha test yaparsın 6. Gün erken eğer geç döllenme olmuşsa

Kuzum yarın bi gidiyim bakiyim kist falan warmi eğer bi sıkıntı yok derse biraz daha bekleyim normalde benim 26 27 28. Günler kesin olurum yarın 7 gun olmus oluyo bakalim yarın yazarım sanada ins dua et beim icin hayırlı bi sonuç alıyım da bebişim wardir ins ❤❤

Canim bugün dr gittim beta baktı bide karnından ultrason bakti hersey normal dedi beta baktı 2.0 cikti deger artik yükselmez dedi adet söktürücü yazdı

Meraba gecen gun test yaptım 0.19 cıktı ıkı gun sonra hcg test yaptım 0.100 cıktı bıkac gun sonra tekrar yaptım 0.12 cıktı. Negatıf bılıyorum ama mıde bulantım var hafıften. Bıde negatıf olup degerı yukselen bayanlar varmı ?? Uc gun sonra kadın doguma gıdıcem bıde ultrasona gıreyım dedım

Canim bugün dr gittim beta baktı bide karnından ultrason bakti hersey normal dedi beta baktı 2.0 cikti deger artik yükselmez dedi adet söktürücü yazdı
Bende uc kere hcg test yaptım. 0.19 0.100 0.12 cıktı. Negatıf bılıyorum ama mıde bulantım var hafıften bı haftadır. Gec dollenme olabılır mı ??? Bıde negatıf olup degerı yukselen varmı ??? Haftaya da randevu aldım kadın doguma gıdıcem bı muayene olayım kafamdakı sorular gıtsın

Merhaba
Benimde adetim 4 gün gecikince kan testi verdim ve 1.02 çıktı sojuç. Negatif. Ancak bugün gecikmede 6. günüm.. Kasıklarımda çok şiddetli ağrı var arada bulantılarım oluyor. Tekrae kan vermem mi gerekiyor acaba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…