Benmde merak ettgm soru bu kmse yanıtlmamış tecrubeli arkdşlr lütfen yazın adetimi bugun 8 gun gecti 2 gun gecnce negatfti acaba değişr mi? Arada karnıma kıramp giriyo belm aagryo aakıntım var aadet oldum olcam diyorum hala gelen gden yok bgn bda kan testi yaptrsam mı blemedmSelam kızlar, bana yardım eder misiniz? Ben adetime 2 hafta kala kan testi yaptırdım. Sonuç 0.37 çıktı, adetimi 1 gün geçince tekrar yaptırdım sonuç 0.12 çıktı. Duramadım adetimi 3 gün geçince yine yaptırdım sonuç 2 çıktı. Negatif yani ama biraz yükselme var. Doktoru aradım bu tarz durumlar oluyormuş yani sonradan yükseldiği oluyormuş. 5- 6 gün bekle yine olmazsan test yaptır dedi. Aranızda bu tarz örnekler yaşayanlar var mı? N' olur konuyu görüp geçmeyin. Hiç gecikmem olmazdı kafayı yiyeceğim...
Baya arastrdm bu seklde cok olmş hamile oldgunu ogrenen bde idrar testi yaptm bole cktıBenim bugün 4 gün oldu bişey yok daha. 3. Gun 2 cikti hcg doktor la gorustum 5-6 gun sonra tekrar et dedi. Cumartesi olmazsam tekrar kan verecegim.
Selam kızlar, bana yardım eder misiniz? Ben adetime 2 hafta kala kan testi yaptırdım. Sonuç 0.37 çıktı, adetimi 1 gün geçince tekrar yaptırdım sonuç 0.12 çıktı. Duramadım adetimi 3 gün geçince yine yaptırdım sonuç 2 çıktı. Negatif yani ama biraz yükselme var. Doktoru aradım bu tarz durumlar oluyormuş yani sonradan yükseldiği oluyormuş. 5- 6 gün bekle yine olmazsan test yaptır dedi. Aranızda bu tarz örnekler yaşayanlar var mı? N' olur konuyu görüp geçmeyin. Hiç gecikmem olmazdı kafayı yiyeceğim...
Hayırlısı olsun inşallahBende merak ediyorum bunu 10.gune giricem gecikmede hala yok artik adet belirtimde yok yerlesme lekesi falan olmadi herkeste olmuyormus 5.gunde yaptirdim kan 0.21 cikti pazartesi tekrar yaptiricam olmazsam o güne kadar insaAllah benimde gec dollenmedir Allah bu ay nasip etmistir insaAllah iyi denk geldi bu konu sagol canım
InsaAllah Allah razı olsun saglikla gelsin dünyaya bebisin saglikla kucağına almak nasip olsunHayırlısı olsun inşallah
Canim ben adet oldum 5 gun gecikmeyle gerçi bu ay bi tuhaf 2 gun aksamustune kadar normaldi. Sonra kesildi 3. Gun gelmedi, 4. Gun birkac damla 5. Gun 1-2 damla leke geldi. Istahimda col acildi bu ara. Hamile degilimdir ama herhalde ya . Ustune gorme falan da beni bulacak degil ya.Arkadaşlar ben de 15 gündür bu sorularıma bi umutla cevap aradım.
Durumumu aynen yazıyorum..adete 2 gün kala bi umutla kan testi yaptırdım sonuc: 0.32 negatif.adetim 5 gün gecikti kan testi sonucum: 0.1
10.gün yine kan testi yaptırdım sonuc: 0.100 ....aynı gün doktora gittim başka birşey vardır artık diye,çünkü bir gün bile gecikmem olmaz normalde.ve bu günlerde hep sancı yaşıyorum aynen adet sancısı gibi.doktor baktı rahim kalınlaşması var ama gebelik yok dedi tarlusal verdi adet söktürücü. Tabii kullanmadım bir kaç gün daha bekliycem dedim kendime.ve bugün 14 gün geçti kan testi yaptırdım son bi umut...SONUÇ: 59.90 ve hamileyim...geç yumurtlama....
Sakın umudunuzu yitirmeyin
Merhaba benim 5 den küçük diye bir şey çıktı kan tahlilim negatif dediler ama regl 2 gün geçti yazınız umut oldu siz peki hamilelik nasıl sonlandı.Arkadaşlar ben de 15 gündür bu sorularıma bi umutla cevap aradım.
Durumumu aynen yazıyorum..adete 2 gün kala bi umutla kan testi yaptırdım sonuc: 0.32 negatif.adetim 5 gün gecikti kan testi sonucum: 0.1
10.gün yine kan testi yaptırdım sonuc: 0.100 ....aynı gün doktora gittim başka birşey vardır artık diye,çünkü bir gün bile gecikmem olmaz normalde.ve bu günlerde hep sancı yaşıyorum aynen adet sancısı gibi.doktor baktı rahim kalınlaşması var ama gebelik yok dedi tarlusal verdi adet söktürücü. Tabii kullanmadım bir kaç gün daha bekliycem dedim kendime.ve bugün 14 gün geçti kan testi yaptırdım son bi umut...SONUÇ: 59.90 ve hamileyim...geç yumurtlama....
Sakın umudunuzu yitirmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?