- 5 Kasım 2024
- 21
- 3
- 24
- Konu Sahibi angelsercan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu testten sonra da kan vermiş miydinizMerhaba arkadaşlar beta hcg bir kaç gündür veriyorum 0.200< ama idrarda bi negatıf mi pozitif çıkıyor deliricem şiddetli kasık ve bel ağrım var adetime 5 gün var sizce hamile olma ihtimali var mı
sızce pozitif miMerhaba arkadaşlar beta hcg bir kaç gündür veriyorum 0.200< ama idrarda bi negatıf mi pozitif çıkıyor deliricem şiddetli kasık ve bel ağrım var adetime 5 gün var sizce hamile olma ihtimali var mı
Kaç gün var reglinesızce pozitif mi
Markası ne kuzum mavi olanın. Artımed ya da days doctor sa yalancı pozitif veriyor dediler ben de bugün yaptım ama güvenemiyorumsızce pozitif mi
2 günKaç gün var regline
freely markaMarkası ne kuzum mavi olanın. Artımed ya da days doctor sa yalancı pozitif veriyor dediler ben de bugün yaptım ama güvenemiyorum
Sendeki çizgiyle aynı.
Oda yalancı pozitif veriyor ne yazıkkifreely marka
Ya yuh hangisine güvencezOda yalancı pozitif veriyor ne yazıkki
Kan ver canm adet günün geçince bu testlere hiç güven olmuyor yaYa yuh hangisine güvencez
Merhaba testlerinizde albi test yaptığınızı gördüm güvenilirliği ne kadar var yaptığım an kuruma çizgisi çıkıyor beyaz ışıkla baktığımda arkadan pembe bir çizgi görüyorum size sormak istedimMarkası ne kuzum mavi olanın. Artımed ya da days doctor sa yalancı pozitif veriyor dediler ben de bugün yaptım ama güvenemiyorum
Sendeki çizgiyle aynı.
Albi 2 gün önce negatifti kuzum bi daha yapmadım. Regle de daha 1/2 gün var. Yani bende yalancı çizgi vs çıkarmadı . Görüntü varsa atsana bakalımMerhaba testlerinizde albi test yaptığınızı gördüm güvenilirliği ne kadar var yaptığım an kuruma çizgisi çıkıyor beyaz ışıkla baktığımda arkadan pembe bir çizgi görüyorum size sormak istedim
Belli olmuyor ki canım kuruma çizgisi bu kadar erken mi çıkıyor test mi yanıltıcı arkadan ışık tuttuğumda bariz pembe çizgi görüyorum daha önce yapmadım albi hiç merak ettim bendeAlbi 2 gün önce negatifti kuzum bi daha yapmadım. Regle de daha 1/2 gün var. Yani bende yalancı çizgi vs çıkarmadı . Görüntü varsa atsana bakalım
Görüyor gibiyim ya .. ama ben hep görüyorum :) adetine kaç gün var ve kaç dakikada çıktı. Az da olsa gördüm benBelli olmuyor ki canım kuruma çizgisi bu kadar erken mi çıkıyor test mi yanıltıcı arkadan ışık tuttuğumda bariz pembe çizgi görüyorum daha önce yapmadım albi hiç merak ettim bende
Bugün adet olmam gerekiyordu henüz bir şey yok çok akıntım var normalde böyle olmazdı rahim filmi çekildiğim için diyorum olabilir ama yine de bir meraktan yaptım canım bende hep görüyorum :) görmek istediğimiz için sanırım öyle hissediyoruzGörüyor gibiyim ya .. ama ben hep görüyorum :) adetine kaç gün var ve kaç dakikada çıktı. Az da olsa gördüm ben
Ya yuh hangisine güvencez
Evet şimdi okudum canım hepsini yorumlaman çok iyi olmuş görmemiştim aradığımda forumda bakalım neden böyle oldu bende anlamadım kuruma çizgisi belki de diyorum çıkardı diye düşünüyorum ya da hayali çizgi görüyorumBen böyle birşey yapmıştım bak istersen biKendi deyeneyimlediğim ve çoğu arkadaşımında kullandığı gebelik testleri ve güvenli mi değil mi? Gelin buyrun bakalım 😁
10 aydır bi kaç marka dışında denemediğim test kalmadı sanırım 🤦🏻 Öncelikle Allahın cezası yalancı pozitif gösteren silik çizgiyle kendini belli eden b. k testlerden bahsedelim. ❌ Roll ara ara hayalet çizgi(silik çizgi) gösteriyor ama negatif! ❌Days doctor hayalet çizgi(silik çizgi) gösteriyor...www.kadinlarkulubu.com
kulupuyesikadin sen bak istersen kuzum
Yani hayal meyal gözüküyor gibiEvet şimdi okudum canım hepsini yorumlaman çok iyi olmuş görmemiştim aradığımda forumda bakalım neden böyle oldu bende anlamadım kuruma çizgisi belki de diyorum çıkardı diye düşünüyorum ya da hayali çizgi görüyorum