Gebeliğe Hazırlık Beta Hcg negatif ama idrarda +

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

angelsercan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2024
21
3
24
Merhaba arkadaşlar beta hcg bir kaç gündür veriyorum 0.200< ama idrarda bi negatıf mi pozitif çıkıyor deliricem şiddetli kasık ve bel ağrım var adetime 5 gün var sizce hamile olma ihtimali var mı

Eklentiler

• F7FF1573-DC45-4F84-9A2A-9B415F1B1DBF.jpeg
    F7FF1573-DC45-4F84-9A2A-9B415F1B1DBF.jpeg
    139,6 KB · Görüntüleme: 160
Test bozuktur kesın sonuc kan testi oluyır ilişki üzerinden 10 gün geçtiyse kanda kesindir ama daha yeniyse adet günü kanı tekrarla

Merhaba arkadaşlar beta hcg bir kaç gündür veriyorum 0.200< ama idrarda bi negatıf mi pozitif çıkıyor deliricem şiddetli kasık ve bel ağrım var adetime 5 gün var sizce hamile olma ihtimali var mı
sızce pozitif mi

Eklentiler

• IMG_4381.jpeg
    IMG_4381.jpeg
    63,2 KB · Görüntüleme: 116
  • 64FDDBB5-835B-4ACF-9450-C81A0626B7DF.jpeg
    64FDDBB5-835B-4ACF-9450-C81A0626B7DF.jpeg
    181,5 KB · Görüntüleme: 79
Markası ne kuzum mavi olanın. Artımed ya da days doctor sa yalancı pozitif veriyor dediler ben de bugün yaptım ama güvenemiyorum :KK43:
Sendeki çizgiyle aynı.
Merhaba testlerinizde albi test yaptığınızı gördüm güvenilirliği ne kadar var yaptığım an kuruma çizgisi çıkıyor beyaz ışıkla baktığımda arkadan pembe bir çizgi görüyorum size sormak istedim

Merhaba testlerinizde albi test yaptığınızı gördüm güvenilirliği ne kadar var yaptığım an kuruma çizgisi çıkıyor beyaz ışıkla baktığımda arkadan pembe bir çizgi görüyorum size sormak istedim
Albi 2 gün önce negatifti kuzum bi daha yapmadım. Regle de daha 1/2 gün var. Yani bende yalancı çizgi vs çıkarmadı . Görüntü varsa atsana bakalım

Albi 2 gün önce negatifti kuzum bi daha yapmadım. Regle de daha 1/2 gün var. Yani bende yalancı çizgi vs çıkarmadı . Görüntü varsa atsana bakalım
Belli olmuyor ki canım kuruma çizgisi bu kadar erken mi çıkıyor test mi yanıltıcı arkadan ışık tuttuğumda bariz pembe çizgi görüyorum daha önce yapmadım albi hiç merak ettim bende

Eklentiler

• 1000022389.jpg
    1000022389.jpg
    28,7 KB · Görüntüleme: 93
Belli olmuyor ki canım kuruma çizgisi bu kadar erken mi çıkıyor test mi yanıltıcı arkadan ışık tuttuğumda bariz pembe çizgi görüyorum daha önce yapmadım albi hiç merak ettim bende
Görüyor gibiyim ya .. ama ben hep görüyorum :) adetine kaç gün var ve kaç dakikada çıktı. Az da olsa gördüm ben

Görüyor gibiyim ya .. ama ben hep görüyorum :) adetine kaç gün var ve kaç dakikada çıktı. Az da olsa gördüm ben
Bugün adet olmam gerekiyordu henüz bir şey yok çok akıntım var normalde böyle olmazdı rahim filmi çekildiğim için diyorum olabilir ama yine de bir meraktan yaptım canım bende hep görüyorum :) görmek istediğimiz için sanırım öyle hissediyoruz

Ya yuh hangisine güvencez
Ben böyle birşey yapmıştım bak istersen bi
kulupuyesikadin kulupuyesikadin sen bak istersen kuzum

Ben böyle birşey yapmıştım bak istersen bi
kulupuyesikadin kulupuyesikadin sen bak istersen kuzum
Evet şimdi okudum canım hepsini yorumlaman çok iyi olmuş görmemiştim aradığımda forumda bakalım neden böyle oldu bende anlamadım kuruma çizgisi belki de diyorum çıkardı diye düşünüyorum ya da hayali çizgi görüyorum😊

X