- 31 Ağustos 2012
- 21.682
- 35.001
-
- Konu Sahibi minikbikusumolsa
Evet canım.P
Her ikisi de aynı zamanda toplanan yumurtalar mıydı peki? Çok garip ya neden böyle oluyo
Ben başka yumurtam yok, bir daha baştan başlayacağım sürece. Artık hayırlısı hakkımızda ne diyelim..Evet canım.
4 yumurta kaldı onlardan da umuzsuzum
Sizin kalan yumurta kaç tane ?
İnşallah bu mucize olur tutunur.Ben başka yumurtam yok, bir daha baştan başlayacağım sürece. Artık hayırlısı hakkımızda ne diyelim..
Yarın kan verecek misiniz tekrar?İnşallah bu mucize olur tutunur.
Bende aynı şeyleri yaşıyorum benim doktorumda öyle diyorDoktorum kalan embriyolari genetige gönderelim diyor. Ama donmuş embriyo, cozdurup genetik alıp tekrar cozdurmek fikri mantıklı gelmedi bana.
Yani embriyonun genetiginin bozuk olduğunu düşünüyor.
Size nasıl yorum yaptı doktor ?
Kaç yasindasiniz ?Bende aynı şeyleri yaşıyorum benim doktorumda öyle diyor
33 yaş 2 embriyom kaldıKaç yasindasiniz ?
Kaç yumurtanız kaldı acaba ?
Kaç embriyonuz vardı ?33 yaş 2 embriyom kaldı
Hayır daha önce kendilipimden gebe kaldım boş gebelik 2. Dış gebelikKaç embriyonuz vardı ?
Önceki transferler kimyasal miydi hep ?
Kalan embriyolarlansaglicakla kucağınıza alirnsiniz inşallah.Hayır daha önce kendilipimden gebe kaldım boş gebelik 2. Dış gebelik
bu ilk tüp bebek deneyimim bu da kimyasal daha regl olmadım
Güçlü durmaya çalışıyorum ama çok yorgunum itiraf etmek gerekirse ne tapmam gerek ne düşünmem gerek bilmiyorum kendimi Donasyon araştırırken buluyorum kafam karmakarışıkKalan embriyolarlansaglicakla kucağınıza alirnsiniz inşallah.
Yaptıracak misiniz genetik ?
Benim iki kimyasal üst üste oldu tüp bebekte
Canım daha dur ilk tüp bebek deneyimin.Güçlü durmaya çalışıyorum ama çok yorgunum itiraf etmek gerekirse ne tapmam gerek ne düşünmem gerek bilmiyorum kendimi Donasyon araştırırken buluyorum kafam karmakarışık
Peki senin doktorunun yorumu nedir ben dondurulmuş olanlara pgt yaptırma taraftarı değilim ama doktorum yaptıralım genetik bozukluktan kaynaklanıyor olabilir dediCanım daha dur ilk tüp bebek deneyimin.
Yumurtan oluyorken donasyoni neden düşunesin ki
Ben güvendiğim başka doktor görüşü de aldim. Donmuş embriyoya genetik olumlu bakmadı oda.Peki senin doktorunun yorumu nedir ben dondurulmuş olanlara pgt yaptırma taraftarı değilim ama doktorum yaptıralım genetik bozukluktan kaynaklanıyor olabilir dedi
Gerekirse tekrar havuz oluşturup genetiğe gönderelim dedi iyi gelenleri transfer yapalım dedi
Benimde yaşım küçük olsa da rezervim az hiç çocuğunuz yok muBen güvendiğim başka doktor görüşü de aldim. Donmuş embriyoya genetik olumlu bakmadı oda.
Bir de benim doktorumun genetik çalıştığı yer çok pahalı 2 genetik parası bir transfer parasına denk geliyor nerdeyse. Bende şansımı transferden yana kullanacagim.
Bunlar da olmazsa yeniden başlar miyim bilmiyorum yaşım 39 oluyor