- 17 Kasım 2022
- 98
- 23
- 33
-
- Konu Sahibi minikbikusumolsa
Son durumunuz nedir acaba merak ettimHepimiz için hakkımızda hayırlısı inşallah. Çok teşekkür ederim
İki yada 3 gunde 2 kati artmasi gerekiyor diyorlar ama bilmiyorum duzenli takiple anlasilir sanirim kimyasal olsa bile hemen suan belli olmaz galiba, ama betasi yavas artanlarda var bi kac haftaya belli olur insaAllah Allah saglikla hayirla kucaginiza almayi nasip etsinMerhabalar ben cuma günü reglim 3 gün geçmesiyle kan testi verdim 11.32 değeri çıktı pazartesi doktora gittim değerim 22 küsürdü progesteron değerim 18 di yarın yine gideceğim herhangi bir kanamam lekelenmem yok ama korkuyorum kimsyasal gebelik ya da dış gebelik olmasından bu değerlerde öğrenip yükselen var mıydı aranızda ?
sonucunuz ne oldu acaba? benzer durumdayım daBana umut oldunuz.
Tüp bebek 10. Gün degeri 45
12. Gün degeri 67
Yani 48 saatte yüzde 47 artış oldu. Çok çok üzülüyorum.
Kimyasal sonuçlandı. 300 e kadar çıktı sonra düştü.sonucunuz ne oldu acaba? benzer durumdayım da
10.gün 53 12.gün 82 benim de 4gün sonra bir daha kan vereceğim. Peki kaç gün sonra düşmeye başladı değeriniz? İlaçları kesince mi adet oldunuz kesmeden mi acaba?Kimyasal sonuçlandı. 300 e kadar çıktı sonra düştü.
Bundan sonra yine transfer oldum. Oda kimyasal oldu
Sizin değerleriniz kaç ?
İlkinde 300 e kadar çok az artarak çıktı, ilaçları bırakınca düşmeye başladı.10.gün 53 12.gün 82 benim de 4gün sonra bir daha kan vereceğim. Peki kaç gün sonra düşmeye başladı değeriniz? İlaçları kesince mi adet oldunuz kesmeden mi acaba?
Evet benim de tüp bebek, ilk denemem. Muhtemelen benim de kimyasal da hani işte bi umut belki değildir diye bi araştırmalar yapıyom da sonu belli. Napcaz peki böyle bi sebebi var mı acaba. Bizim sebepsiz infertilite ama belli ki çok da sebepsiz değil yani kimyasal gebelik de oluştuğuna göre. Doktorunuz bir şey diyor mu yorumu var mı?İlkinde 300 e kadar çok az artarak çıktı, ilaçları bırakınca düşmeye başladı.
İkincide de ilk değer 120 geldi, sevindim yüksek diye, sonra 60 a düştü. Öyle sonlandı.
Kestikten bir kaç gün sonra regl geldi.
Tüp bebek miydi sizin de ?
Doktorum kalan embriyolari genetige gönderelim diyor. Ama donmuş embriyo, cozdurup genetik alıp tekrar cozdurmek fikri mantıklı gelmedi bana.Evet benim de tüp bebek, ilk denemem. Muhtemelen benim de kimyasal da hani işte bi umut belki değildir diye bi araştırmalar yapıyom da sonu belli. Napcaz peki böyle bi sebebi var mı acaba. Bizim sebepsiz infertilite ama belli ki çok da sebepsiz değil yani kimyasal gebelik de oluştuğuna göre. Doktorunuz bir şey diyor mu yorumu var mı?
Son durumun nedir merak ettim üzerinden baya zaman geçmiş :/Benimki 2 haftadır gelişim göstermedi canlar. Ümitliydim ama iki haftadır kalp atışı yok. 6+1 de kaldı. Normalde şu an 8. Haftam bitecek. İlaçları bıraktım. Kendi kendine kanama gelene kadar bekleyeceğim. Sonra kürtaj. İkinci düşük olacağı için de genetik analize yollanacakmış fetüs.
Vallaha bana hala izlicez diyor ben anlamadım artış göstediği sürece ilaçlara devam dedi şuan yorum yapmıyor açıkcasıDoktorum kalan embriyolari genetige gönderelim diyor. Ama donmuş embriyo, cozdurup genetik alıp tekrar cozdurmek fikri mantıklı gelmedi bana.
Yani embriyonun genetiginin bozuk olduğunu düşünüyor.
Size nasıl yorum yaptı doktor ?
Bana da bir hafta kullandirdi canım ilkinde 300 e kadar yükseldi. Diğer testi ne zaman yaptiracaksin ?Vallaha bana hala izlicez diyor ben anlamadım artış göstediği sürece ilaçlara devam dedi şuan yorum yapmıyor açıkcası
300e kadar süren artış sürecinde kaçın gün hangi değerlerdi hatırlar mısınız acaba? ben de test verdim şimi de 222 çıktıBana da bir hafta kullandirdi canım ilkinde 300 e kadar yükseldi. Diğer testi ne zaman yaptiracaksin ?
Güzel yükselmiş sanki.300e kadar süren artış sürecinde kaçın gün hangi değerlerdi hatırlar mısınız acaba? ben de test verdim şimi de 222 çıktı
Bunlar 2şer gün arayla mı? Yani ben anlayamadım gebelik haftası takibine göre baya geriden doktor da bu şekilde söyledi ama arttığı için takibi bırakmıcaz dedi ben çok araftayım :/Güzel yükselmiş sanki.
Senin kaçıncı gün kaç çıktı değerin ?
Benim
45-64-102-115-150- gibiydi. 3 gün sonra da 300 oldu. İlaçları bırakınca 4 gün sonra regl oldum.
Benim de artış var gebelik devam ediyor dedi.Bunlar 2şer gün arayla mı? Yani ben anlayamadım gebelik haftası takibine göre baya geriden doktor da bu şekilde söyledi ama arttığı için takibi bırakmıcaz dedi ben çok araftayım :/
benim de bu şekilde olcak belli ki. Sonunu bile bile iğnelere devam etmek çok üzücü olmucağını biliyosun ama tedaviye devam... sonrasında bir daha denediniz mi?Benim de artış var gebelik devam ediyor dedi.
Normal kadın doğum doktorum da, içeride sağlıksız bir yapı var, sen ilaçları kullandıkça rahim kalınlığı devam ediyor ve sağlıksız embriyo kendi kendine hormon üretmeye devam ediyor dedi.
Bazıları 2 bazıları 3 gün arayla.
Evet oda kimyasal oldubenim de bu şekilde olcak belli ki. Sonunu bile bile iğnelere devam etmek çok üzücü olmucağını biliyosun ama tedaviye devam... sonrasında bir daha denediniz mi?
Her ikisi de aynı zamanda toplanan yumurtalar mıydı peki? Çok garip ya neden böyle oluyoEvet oda kimyasal oldu
İlk değer 117 geldi sonra 64 e düştü.