- 8 Mayıs 2024
- 127
- 14
- 26
-
- Konu Sahibi minikbikusumolsa
Hayırlısı olsun bende hala olmadım10 Mayıstan beri baktırmadım idrar testi bile yapmıyorum 20 Mayısta Doktor randevum var bebek olduğunu sanmıyorum ama gecikmenin sebebi ne onu öğrenirim en azından
Mevsimsel olabilir ya da stresten ben de kist ya da adet düzensizliği de yok rahim temiz demişti doktor bebek konusunu çok kafaya takıyorsun tüp bebek yapabilirsin kendini sıkma demişti sanırım ben artık doğal yolla olmasını bekleyemiycem inşallah ciddi bir sorun yoktur da tüp bebek işlemlerine başlayabilirim Rabbim hepimize evlat nasip etsin takmıyorum diyorum ama bu kelimeleri yazarken bile gözlerim doluyorHayırlısı olsun bende hala olmadım
Hayırlısı olsunMevsimsel olabilir ya da stresten ben de kist ya da adet düzensizliği de yok rahim temiz demişti doktor bebek konusunu çok kafaya takıyorsun tüp bebek yapabilirsin kendini sıkma demişti sanırım ben artık doğal yolla olmasını bekleyemiycem inşallah ciddi bir sorun yoktur da tüp bebek işlemlerine başlayabilirim Rabbim hepimize evlat nasip etsin takmıyorum diyorum ama bu kelimeleri yazarken bile gözlerim doluyor
Merhaba, bende geçen pazartesi öğrendim gebeligimi pazartesi beta 8000 cuma 10.000 pazar 17.000 bu durumu yaşayan varmı 6 haftalık gebeyim ve bebeği daha göremedikben hiç değeri düzensiz artıp sağlıklı gebelik elde edeni görmedim ama vardır illa ki diye düsünüyorum. umutsuz olmayın yine de. kötüyü düsünmeyin. insallah güzel sonuc alırsınız
bebeği neden göremediniz? bu değerle bebeği çoktan görmeniz gerekirdi?Merhaba, bende geçen pazartesi öğrendim gebeligimi pazartesi beta 8000 cuma 10.000 pazar 17.000 bu durumu yaşayan varmı 6 haftalık gebeyim ve bebeği daha göremedik
Doktor keseyi gördü saç yolk ne varsa gördü bebeği göremedi. Daha sonra bir doktora daha gittim. Oda göremedi. Cumartesi bekliyorum kese boyu 16.52 bir terslik var sanırımbebeği neden göremediniz? bu değerle bebeği çoktan görmeniz gerekirdi?
boş gebelik gibi geldi bana. doktorun bir sey söylemedi mi bu konuda?Doktor keseyi gördü saç yolk ne varsa gördü bebeği göremedi. Daha sonra bir doktora daha gittim. Oda göremedi. Cumartesi bekliyorum kese boyu 16.52 bir terslik var sanırım
Malesef şu an birşey söylemek için erken ne olacak diyebilirim nede olmayacak beklemekten başka çare yok dedi. Benim kafamı karıştıran beta sonuçları. Salı günü tekrar bir beta vereyim diyorumboş gebelik gibi geldi bana. doktorun bir sey söylemedi mi bu konuda?
keseye göre kaç haftalık gebesin? beta kese göründükten sonra bakmama gerek yok. zaten artış hızı düşüyor bir yerden sonra. betanı takibe gerek yok su anMalesef şu an birşey söylemek için erken ne olacak diyebilirim nede olmayacak beklemekten başka çare yok dedi. Benim kafamı karıştıran beta sonuçları. Salı günü tekrar bir beta vereyim diyorum
Doktor 6 + dedi ama en son 24 nisanda adet gördümkeseye göre kaç haftalık gebesin? beta kese göründükten sonra bakmama gerek yok. zaten artış hızı düşüyor bir yerden sonra. betanı takibe gerek yok su an
gec döllenme olabilir. insallah güzel sonuc alırsınız ama 6.haftada bebeğin görünmesi gerekirdi diye biliyorum. çoğu kişi 6.haftada kalp atışını duyuyor. ama bir çok kişi de gec görüyor bazı seyleri. biraz daha bekleyin. inşallah güzel sonuclanırDoktor 6 + dedi ama en son 24 nisanda adet gördüm
Bu cumartesi tekrar gideceğim. Ama ben pek umutlu değilim. Iki doktor da göremedi. Bebek olușmadi sanırım. Son gittiğim doktor ilk hamileliklerin %60 düşük ile sonuçlanabilecegini söyledigec döllenme olabilir. insallah güzel sonuc alırsınız ama 6.haftada bebeğin görünmesi gerekirdi diye biliyorum. çoğu kişi 6.haftada kalp atışını duyuyor. ama bir çok kişi de gec görüyor bazı seyleri. biraz daha bekleyin. inşallah güzel sonuclanır
yine de yormayın kendinizi simdiden. her seyde bir hayır vardır. zor bir sürec. inşallah fazla zarar görmeden atlatırsınızBu cumartesi tekrar gideceğim. Ama ben pek umutlu değilim. Iki doktor da göremedi. Bebek olușmadi sanırım. Son gittiğim doktor ilk hamileliklerin %60 düşük ile sonuçlanabilecegini söyledi
Hepimiz için hakkımızda hayırlısı inşallah. Çok teşekkür ederimyine de yormayın kendinizi simdiden. her seyde bir hayır vardır. zor bir sürec. inşallah fazla zarar görmeden atlatırsınız
Merhaba şimdi betanız nasıl seyir ediyor acabaKızlar bana da yardımcı olur musunuz gebelik artışlarından pek anlamıyorum 10 mayıs beta 45
14 mayıs yani bugün beta 143 artış nasıl sizce
Dış gebelik canm değer 500 e kadar çıktı sabit kaldı iğne oldum düşmesi içinMerhaba şimdi betanız nasıl seyir ediyor acaba
Anladım çok geçmiş olsun canım Allah bir daha yaşatmasın böyle bişeyDış gebelik canm değer 500 e kadar çıktı sabit kaldı iğne oldum düşmesi için
Amin canm teşekkür ederim amin canm inşallah en kısa zamanda sağlıklı gebelikler yaşarız bizlerdeAnladım çok geçmiş olsun canım Allah bir daha yaşatmasın böyle bişey
İnşallah canımAmin canm teşekkür ederim amin canm inşallah en kısa zamanda sağlıklı gebelikler yaşarız bizlerde