Bugün bende kan verdim negatif senin durum ne şuanArkadaslar ıkı gun once konu acmıstım o gun cok fazla kasık agrısından suphelenıp kan tahlılı vermıstım beta 1.3 cıkmıstı bugun tekrar verdım 2.4 olmuş. Sızce hamılelık var mıdır ? Adette olmadım hala. Son adet 30 kasımda. Ve yumurtlama akıntısını max 10-12 gun once gordum . Gec dollenme olabılır mı? Hamılelık olmasa artar mı bu beta?
Hamıleyım canım ama betam mın %60 artmıyor. 5 ocak 15.1 , 11 ocak 47.4 , 13 ocak 61.5 . Kahverengı akıntım agrım sızımda yok beklemedeyım. Ama 2.3 beta cıktıgında hamıleymısım yanıBugün bende kan verdim negatif senin durum ne şuan
Tam yumurtlama günü yani 4 ocakta tek seferlik birliktelik oldu sonrasında hiç olmadı bugün kan verdim negatif nedense sana sormak istedim sence erken mi verdim bugün 10 günüm ve atetime 8 gün varSat 30 Kasım 1 aydır adet olmuyorsunuz ve hala gebelik testleriniz negatif. Geç döllenme olsa 2 3 haftalık gecikme ile öğrenmeniz lazım
Erken yapmıssın kuzum 14 gunu bı tamamla yumurtlamadan sonrakı.Tam yumurtlama günü yani 4 ocakta tek seferlik birliktelik oldu sonrasında hiç olmadı bugün kan verdim negatif nedense sana sormak istedim sence erken mi verdim bugün 10 günüm ve atetime 8 gün var
20 ve 24 ocakta idrar testi yapın, yumurtlama üzerinden 10 gün geçmiş henüz. 15-20 gün geçmiş oluyor dediğim tarihlerde. Varsa illaki pozitif alırsınız.Tam yumurtlama günü yani 4 ocakta tek seferlik birliktelik oldu sonrasında hiç olmadı bugün kan verdim negatif nedense sana sormak istedim sence erken mi verdim bugün 10 günüm ve atetime 8 gün var
Hamıleyım canım ama betam mın %60 artmıyor. 5 ocak 15.1 , 11 ocak 47.4 , 13 ocak 61.5 . Kahverengı akıntım agrım sızımda yok beklemedeyım. Ama 2.3 beta cıktıgında hamıleymısım ya
Bazı kişiler ilişki sonrası 8 günü yaptım pozitif dedikleri için kafam bulandı hayır yoksa yokturda bu kadar ağrı çekmek bedir inan dünden beri iş yapamıyorumErken yapmıssın kuzum 14 gunu bı tamamla yumurtlamadan sonrakı.
20 ve 24 ocakta idrar testi yapın, yumurtlama üzerinden 10 gün geçmiş henüz. 15-20 gün geçmiş oluyor dediğim tarihlerde. Varsa illaki pozitif alırsınızi
Hamıleyım canım ama betam mın %60 artmıyor. 5 ocak 15.1 , 11 ocak 47.4 , 13 ocak 61.5 . Kahverengı akıntım agrım sızımda yok beklemedeyım. Ama 2.3 beta cıktıgında hamıleymısım
Benim de adetim 8 gün geçmişti kanda çıkmadı 7 gün sonra verdim pozitif çıktı adetim toplamda 15 gün geçti geç döllenme olmuş galiba takip edin Allah gönlünüze göre versinTam yumurtlama günü yani 4 ocakta tek seferlik birliktelik oldu sonrasında hiç olmadı bugün kan verdim negatif nedense sana sormak istedim sence erken mi verdim bugün 10 günüm ve atetime 8 gün var
Kaç gün gecikmede bu sonuçlarınızHamıleyım canım ama betam mın %60 artmıyor. 5 ocak 15.1 , 11 ocak 47.4 , 13 ocak 61.5 . Kahverengı akıntım agrım sızımda yok beklemedeyım. Ama 2.3 beta cıktıgında hamıleymısım yanı
Öncelikle hayırlı olsun geç döllenme ola bilir tabi ama benim sadece Ocak ayının 4de bir birliktelik oldu olsaydı cikmazmiydi 10 gün geçmiştiBenim de adetim 8 gün geçmişti kanda çıkmadı 7 gün sonra verdim pozitif çıktı adetim toplamda 15 gün geçti geç döllenme olmuş galiba takip edin Allah gönlünüze göre versin
Rabbim inşallah size de nasip eder benim iki evladım var ben başka istemiyordum ama rabbimin takdiri işteÖncelikle hayırlı olsun geç döllenme ola bilir tabi ama benim sadece Ocak ayının 4de bir birliktelik oldu olsaydı cikmazmiydi 10 gün geçmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?