Beta Hcg 1.20 ovulasyon pozitif

aslında o testlerı yaptık hepımız de . cok pık gordugum gun aslında yumurtlama olmadıgını yeterıncee buyuk yumurtam bıle olmadıgını gordum. kontrollerım vardı 10 mm llık yumurtalar dusun pik gunu 18 20 falan olmalı o yumurta kı catlasın... dımı ama c sılık t koyu bordo gıbıydı. yumurtlama olmadı. yanı senın de oyle olmus olmasın cunku yumurtlama olsa gebelık yoksa 14 16 gun kac gun sonra adet oluyorsan fazın kacsa ıste adetının gelmesı lazımdı yanı.
Bugünde test yaptim evde ovulasyon vardi yine pik çıktı. Fena halde gribim çıkıp gebelik testide alamıyorum esimde yazik her ay ayni seyler biktirdim adamı umutlandirip yikmaktan bekliyorum mecbur.

Bugünde test yaptim evde ovulasyon vardi yine pik çıktı. Fena halde gribim çıkıp gebelik testide alamıyorum esimde yazik her ay ayni seyler biktirdim adamı umutlandirip yikmaktan bekliyorum mecbur.
kist falana da pık yapıyor sanırım kıste donusmus yumurta yanı. bence test yapma ıyılestıgınde doktora gıt daha net olur gecmıs olsun .S

Yani direk negatif demediler telefonda testi tekrarlayin dediler kafami karistiran o oldu ya zaten. Bence sende bekle bir kac gün olurda adetin gelmezse ki inşallah gelmez tekrar test yaptir. İnşallah hamilesindir
Bakalım hayırlısı ama cumartesi Çarşamba arasında olsa değer yükselirdi sabit olmuş

merhaba lütfen yardimci olabilecek birileri varsa ayni durumu yasayan vs bana bilgi verebilirmi?
Haziran 17de ovulasyonda pozitif gördüm degerlendirdik.
Normalde yaklaşık 3 4 gun once adet olmam gerekiyordu sadece leke seklinde ufacik bir kahverengi leke oldu camasirimda 4 gundur petle geziyorum ama beyaz akinti dışında gelen giden yok.gecikme yaşadım. Evde ovulasyon testi vardı merakimdan hep okuyorum hamilelik öğreniliyor diye. Denedim ve T cizgisi siyah denecek kadar koyuydu ve aksam yaptim testi.
2 saat önce kan verdim ve kanda 1.20 Beta çıktı.
Sizce yükselirmi gebelik varmi?
Buna benzer bir durum yaşayan oldumu?
2 yıllık evliyim ve her ay tükendim bu stresi yaşamaktan.
Ovulasyon testi zaten hep 2 çizgi çıkar canım ondan gebelik anlaşılması çok zor .1.20 gebelik yok demek ama Allah en kısa zamanda hayırlısını versin 🤲🏻

Ovulasyon testi zaten hep 2 çizgi çıkar canım ondan gebelik anlaşılması çok zor .1.20 gebelik yok demek ama Allah en kısa zamanda hayırlısını versin 🤲🏻
benimki iki çizgi çıkmıyor pozitif çıkıyor t cden daha koyu. Ama nasip tabi hersey pazartesi doktora gidicem benim gittigim hastanede bir iki tane sikayet var internette yalanci negatif çıkmış garantilemek icin doktora gorunucem. Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah yavrusunu kucahina almayi

benimki iki çizgi çıkmıyor pozitif çıkıyor t cden daha koyu. Ama nasip tabi hersey pazartesi doktora gidicem benim gittigim hastanede bir iki tane sikayet var internette yalanci negatif çıkmış garantilemek icin doktora gorunucem. Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah yavrusunu kucahina almayi
Canim halen ovulasyon testin pik mi ? Ayni sekilde koyuluk devam ediyor mu

Beta yüksek olmalıyfı ama ovulasyon testinix kafamı karıştırdı ? Dediğiniz gibi siyaha yakın çıkmasının tek bir anlamı var bildiğim kadarıyla varsa atın resmini bakalım
Bazı ilaçlar LH hormonu salınımını artırıyor ve bu da ovülasyonu pik gösterebiliyor. Ovülasyondaki pikleri her durumde gebeliğe bağlamayınız

Kuzum ovulasyon yine pik pazartesi randevum var yarin gebelik testi alicaktim ama doktora kadar beklemeye karar verdim tutabilirsem tabi kendimi🙂
Canım sakin ilaç kullanma benim de 0.1 di evde ki testlerim de negatifti doktorum tekrarlamami istedi tam 1 buçuk hafta sonra 47.84 çıktı yani negatiften pozitife döndü imkansız diye bir şey yok bir sürü kişi yazmış 1.20den dönmez pozitife diye insanları yaniltip umutsuzluğa kaptirmayn rica ediyorum bende griptim asla ilaç kullanmadım iyi ki kullanmamışim lütfen sende testini tekrarla hatta bana doktorum negatiften sonra tekrar negatif çıkarsa yine 1 hafta sonra 3.kez yine tekrarlayalım dedi geç döllenme diye bir gerçek var bunu unutma sakın her zmaan pozitif düşün inşallah hayırlı haberlerini alırız ❣️🙏🏻

Canım sakin ilaç kullanma benim de 0.1 di evde ki testlerim de negatifti doktorum tekrarlamami istedi tam 1 buçuk hafta sonra 47.84 çıktı yani negatiften pozitife döndü imkansız diye bir şey yok bir sürü kişi yazmış 1.20den dönmez pozitife diye insanları yaniltip umutsuzluğa kaptirmayn rica ediyorum bende griptim asla ilaç kullanmadım iyi ki kullanmamışim lütfen sende testini tekrarla hatta bana doktorum negatiften sonra tekrar negatif çıkarsa yine 1 hafta sonra 3.kez yine tekrarlayalım dedi geç döllenme diye bir gerçek var bunu unutma sakın her zmaan pozitif düşün inşallah hayırlı haberlerini alırız ❣️🙏🏻
Masallah Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. Ilk kan testini ne zaman yapmistiniz? Benim de adet gunu 0.2 cikti hala olmadim. Krem gibi hafif uzayan beyaz akintim, kasik batma ve kramplarim, alt karim sisligim ve kabizlik var. Normalde agri olur 15 dakika icinde regl baslar. Beklemek cok zor insallah bize de nasip olur.😍

Ah canim benim güzel kalbine sağlık ama az önce gebelik testi yaptim hayalet cizgi dahi çıkmadı 🥺 yine hüsran sonuc anlayacağın. pazartesi doktor ne dicek bakicam sanirim gec yumurtladim yada ikinci kez yumurtluyorum

Masallah Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. Ilk kan testini ne zaman yapmistiniz? Benim de adet gunu 0.2 cikti hala olmadim. Krem gibi hafif uzayan beyaz akintim, kasik batma ve kramplarim, alt karim sisligim ve kabizlik var. Normalde agri olur 15 dakika icinde regl baslar. Beklemek cok zor insallah bize de nasip olur.😍
Amin inşallah dua etmekten inanmaktan vazgeçmeyin bütün belirtilerin hala devam ediyor benimde 0.1di çok şükür yuksekldi doktorum dün aradı 1 hafta sonra tekrar bakicaz kana dedi

Ah canim benim güzel kalbine sağlık ama az önce gebelik testi yaptim hayalet cizgi dahi çıkmadı 🥺 yine hüsran sonuc anlayacağın. pazartesi doktor ne dicek bakicam sanirim gec yumurtladim yada ikinci kez yumurtluyorum
Hakkında hayırlısı olsun canım benimde evde ki testlerim negatifti ama nasip tabi dua etmekten inanmaktan vazgeçmeyin sakin ben hep kendime diyorum ki nefes aldığımız sürece umut var demektir 🙏🏻

X