- 5 Temmuz 2019
- 1.345
- 664
- 28
Burdayım anne diye sesleniyor maşAllah sağlıkla ilerlesin inşAllahBu da bu sabahkı testım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burdayım anne diye sesleniyor maşAllah sağlıkla ilerlesin inşAllahBu da bu sabahkı testım
Kuzumm rabbım kucagımızı boş bırakmasın hayırlı haberlerını alırız ınsallah senınde . Bız aralık ayında esım asker 24-48 calısıyo. Bı gun yok ıkı gun evde . O olmadıgı gunler harıc hergun bırlıktelık oldu. Bılınclı ılerledık ama cıdden cok sıkılmıstık . Pcos olunca ne zaman oldugu bellı olmuyo zorluyoe valaYa öylemi bende pkoluyum bikere kimyasalım oldu gecen sene silik pozitif test ardından kanama 3 yıldır bekliyorum.. inşallah gönlüne göre olur
Amin kuZum aminnn yarın büyük gün 120 betayı gecmıs olması lazım bıraz heyecan yapıprum ama bakalım :) sende bıraz kaset testle takıp et kendınede dıkkat et .Burdayım anne diye sesleniyor maşAllah sağlıkla ilerlesin inşAllah
Tşk ederim cnm test yaptım negatif adete dört gün kala olsaydı geçenki testtn daha net çıkardı demekki kuruma çizgisiymişAmin kuZum aminnn yarın büyük gün 120 betayı gecmıs olması lazım bıraz heyecan yapıprum ama bakalım :) sende bıraz kaset testle takıp et kendınede dıkkat et .
Anladım canım zor tabi allah kolaylık versin malesef pko çok başa bela oluyor ..Kuzumm rabbım kucagımızı boş bırakmasın hayırlı haberlerını alırız ınsallah senınde . Bız aralık ayında esım asker 24-48 calısıyo. Bı gun yok ıkı gun evde . O olmadıgı gunler harıc hergun bırlıktelık oldu. Bılınclı ılerledık ama cıdden cok sıkılmıstık . Pcos olunca ne zaman oldugu bellı olmuyo zorluyoe vala
Anladım canım tşk ederimBu şekılde
Evet bendede öyle işte inşallah herşey güzel olurKuzum bende yumurta coklugu var ayda ıkı kez yumurtladıgım oluyormua yanı normal bayanda ornegın 20 yumurtaysa bende 40 mıs. Bu yuzden dongulerım uzuyor gec yumurtluyorum. 40-45-35 hep değişiyor
merhaba duphaston ayni Zamanda progest. İçeriyor yani sökülceğin varsa söküyo döllendiyse de tutunmasına yardımcı ilaç sadece sökücü değil 6 ay kullandım …
Evet doktor öyle söyledi banada ama doktor kontrolünde ilerlediğim için doktor dedi bi kan ver bakalım diye duphaston kullanıp üstünden 12 gün geçip hastalanmayımca kan istedi ondada 1.20 çıktı dün ama benim yumurtam çatlayı daha bu cuma 14 gün olucakArkadaslar adetin kaçıncı gününde siz bu değerleri öğrendiniz? Hepinizinki çok düşük dayanamayıp çok erken vermis olabilirmisiniz kan ? Adet geçmeyince böyle insan panik yapıyor kurcalayınca çok acaba düşük mü kimyasal mı diye çok araştırmaya geçiliyo sonra. Bende kimyasal geçirdim kan vermeden silik pozitif ardından yoğun kanama ama galiba. Hiç biriniz adetin geçmesini beklememişsiniz herhalde?
Bende aynı hizada sanki görüyorum ama yanılıyor olabilirm takip et bakalım bi kaç gün koyulaşcak mıKızlar merhaba üstteki ovulasyon çok önce yapılmıştı alttaki gebelik testi adetime 6 gün var bi hayali çizgi görüyorum sanki ben sizce varmıdır görebiliyormusunz siz yoksa uyduruyormuyum
MaşaAllah canım artık belli olmaya başlamış seninki sen adet geçikmenin kaçıncı günü test yapmaya başladınBu da bu sabahkı testım
Attım cnm şimdi yeni testtlerimiBende aynı hizada sanki görüyorum ama yanılıyor olabilirm takip et bakalım bi kaç gün koyulaşcak mı
Tatlım göremedim sanki ama inşallah vardırKızlar buda az önce yaptığım test daha net çıkmış diğerinde adete 4 gün var siz yine gördünüzmü bişiler
Son adetten sonra 30. Gunde basladım kuzum pcos oldugu ıcın gecıkme zamanımıydı degılmıydı bellı olmuyor 45-40 boyle oluyom adetMaşaAllah canım artık belli olmaya başlamış seninki sen adet geçikmenin kaçıncı günü test yapmaya başladın
İnşAllah cnm çıplak gözle daha belli oluyor bakalım diğer günler tekrarlarımTatlım göremedim sanki ama inşallah vardır
Bende aynı bugün 39. Günü döngümün ama hala adet olmadım sanırım hamilede değilim baksana sende ilerlemiş ben bugünde test yaptım yine yok gibi bişeySon adetten sonra 30. Gunde basladım kuzum pcos oldugu ıcın gecıkme zamanımıydı degılmıydı bellı olmuyor 45-40 boyle oluyom adet
Hafif hafif adet olacakmişim gibi ağrılarımda var yenilicem artık hergün inşAllah vardırBende goruyorum fıltrelıde bellı yenıle her sbah kuzum :)
Ama ne zaman yumurtladın kuzum onu bılmek lazım. Bız ne zaman yumurtluyoruz degısıyo bılıyosun belkı daha yumurtlamadın belkı yenı yumurtladın ?Bende aynı bugün 39. Günü döngümün ama hala adet olmadım sanırım hamilede değilim baksana sende ilerlemiş ben bugünde test yaptım yine yok gibi bişey